Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Çünkü babası zengin. Anlamıyor musun?

Hindistanda yaşıyoruz ve kast sistemi var, biz paryaların üst sınıfla muhatap olması yasak, anla artık şunu :KK53::KK67:

benim babam da zengin nolcak
hatta annem de zengindi, vefat edince tek çocuk olarak tüm hakları bana kaldı, babam feragat etti
hatta anneannemde zengin, tek torunu da benim. başka çocuğu da yok.
en zengin benim ben..
yarın da babam bana fıstığı alacak, çıkıcam üstüne vurucam kırbacı
sdlgkdfşgklşdf

Benden acun olmaz şeyma subaşı belki dksksi her neyse görgüsüz olsaydım seninle muhatap dahi olmazdım neden biliyomusun varoşluk kokusu geliyor yorumunuzdan ben bana babamın vereceği 2 civarı dedim değil mi? Oturup sana ailemin varlık muhasebesini yapmadım hoş yapsam böyle konuşabilirmisiniz bilemiyorum kendini yıldız sanan bir sokak lambasından başka bişey değilsiniz!
Yahu bize ne senin babanın mal varlığından? İsterse multi milyarder olsun, konuyu açtığından beri para da diyen sensin. Görgüsüzlükten başka birşey değil yaptığın. İstediğin kadar zengin ol,niye konuşulamaz olasın?
O kadar cahilsin ki şu yardımlarının ne kadar komik ne olduğunun farkında değilsin.

Son düzenleme:
Yahu bize ne senin babanın mal varlığından? İsterse multi milyarder olsun, konuyu açtığından beri para da diyen sensin. Görgüsüzlükten başka birşey değil yaptığın. İstediğin kadar zengin ol,niye konuşulamaz olasın?
O kadar cahilsin ki şu yardımlarının ne kadar komik ne olduğunun farkında değilsin.

ah bi de 7 göbek istanbullular tanıdım görgüsüzler falan yazmıştı :)

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
Başlığa bakınca “eşiniz ailenizle mi evli?” diye sorasım geldi. Sonra da okuyunca anladım ki öyle bir şeymiş zaten🙄

benim babam da zengin nolcak
hatta annem de zengindi, vefat edince tek çocuk olarak tüm hakları bana kaldı, babam feragat etti
hatta anneannemde zengin, tek torunu da benim. başka çocuğu da yok.
en zengin benim ben..
yarın da babam bana fıstığı alacak, çıkıcam üstüne vurucam kırbacı
sdlgkdfşgklşdf
Ast! :KK53: Senle ilişkimizi bir üst seviyeye çıkaralım bence. Hiç zengin bir arkadaşım olmamıştı benim. :KK53:

X