Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

:olamaz: Haklıyken haksız duruma düşmektir bu işte…

Hiç hoş değil üslubunuz, diğer hanımefendiden bir farkınız kalmadı ki.. onu eleştirdiğimiz şeyin aynısını siz yapıyorsunuz şu an…

:KK51:
tüylerim diken diken oldu okurken. karşısındakine görgüsüz diyerek ancak bu kadar görgüsüzleşilebilir🙄

Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk 😂😂😂 Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi 😉 Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruz 😂😂😂

Güzelim köyüne dön, köylülerine at havanı, bana sökmez. Senin hakettiklerini yazarak banlanmayacağım 😉
Sen haddini parayla ölçebilirsin ama senin paran bana had bildiremez sonradan görme piremses.
Bak yazdım, nolacak? Kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun? Gerçekten akıllı biriyle hiç karşılaşmamışsın. Sizin köyde yok demek ki 😂😂😂
kusura bakmayın ama inanılmaz banel bi tarzınız var. euro da kalacak miras da eşinizle kazandıklarınız da paklamaz bunu

:olamaz: Haklıyken haksız duruma düşmektir bu işte…

Hiç hoş değil üslubunuz, diğer hanımefendiden bir farkınız kalmadı ki.. onu eleştirdiğimiz şeyin aynısını siz yapıyorsunuz şu an…

:KK51:
konu sahibini ben de eleştirdim ama hakaret ederek değil.seni tanımadan atanamayan hemşire demiş yahuu.doktor olduğunu bilmesem inanacağım tövbe tövbe.ağzına geleni saydırmış.böyle eleştiri mi olur?

konu sahibini ben de eleştirdim ama hakaret ederek değil.seni tanımadan atanamayan hemşire demiş yahuu.doktor olduğunu bilmesem inanacağım tövbe tövbe.ağzına geleni saydırmış.böyle eleştiri mi olur?
atanamayan hemşire diye konu sahibine demiş. orda da mesleğini küçümsemiş.

Bir de maddi olarak benden iyi durumda değil işin komiği 😂😂😂
Kendisine kalacak miktardan daha yükseği bana kalacak, üstüne bir de eşimle çalışıp o kadar kazandık. Şimdi de Avrupada yaşıyorum, euro kazanıyorum ayıptır söylemesi 😅 böyle mal dökümü mü vermemiz lazım yorum yapma haddini bulmak için 😂😂😂😂
Bakiyeniz yeterli değil, lütfen bana yorum yapmak için miras yüklemesi yapınız A Aslim asli 😂😂😂😂 çalış kazan diyemiyorum senin çalışarak kazanabileceğin bir meblağ değil. O yüzden babişkonun uzantısı olmaya devam 😉
Şu yazdıklarınızla ondan bir farkınız olmadığınız gerçeğine ne demeli?

Eşiniz evlenmeden önce size yalan söylemiş, bu şehirde yaşayacağız diye
Ben olsam gitmezdim. En nefret ettiğim şeydir köprüyü geçene kadar mıydı diye sorarım yani.

aaa öyle mi?atanamayan bir sürü genç insan var.beceriksizliklerinden az eğitim almalarından değil ki hepsi.ayrıca okuyup çalışmamayı da tercihe debilir.kime ne?
ben de anlamadım. meslek küçümsemek neymiş çok ayıp cidden. kaldı ki konu sahibine de çoğu kişinin aksine kızmadım ben. kıza söz verilmiş tutulmamış kurnazlık yapılmış. koca haksız burda çünkü ailesinin yanına gitmek istiyor. tutamayacağın sözü vermeyeceksin. derdin bağımsız olmaksa kendi ailenin yanına da gitmeyeceksin. zenginlik kısmına gelince 2 milyona bazı yerlerde 3+1 ev alınamıyor. ama bazı insanlar için de çok büyük para. hayatı nasıl yaşadığına bağlı. yani bunu aşağılayacak ne var onu da anlamadım. bu çiğlik ve toplumundan bihaber olmak bence. çoğu kişi malını mülkünü dökmüş ortaya. ne kadar ayıp. bi de bunlar muhtemelen gerçek hayatta da böyle. kimsenin seni tanımadığı yerde bile içinde tutamayıp sahip olduklarını sıralıyorsan ciddi bir aşağılık kompleksin vardır. bu da kıskançlık olarak yorumlanmasın. ülke standartlarında ciddi maddi kaygım yok çok şükür. aynı hataya düşmüş olmayım kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı olmasın diye belirttim

aaa öyle mi?atanamayan bir sürü genç insan var.beceriksizliklerinden az eğitim almalarından değil ki hepsi.ayrıca okuyup çalışmamayı da tercih edebilir.kime ne?
Öv beni, teselli et beni...... atanamayan öğretmenim evde çocuk ve koca bakıyorum,ezik buluyorum 3 aydır kendimi... güç ver banaaaağ😢

ben de anlamadım. meslek küçümsemek neymiş çok ayıp cidden. kaldı ki konu sahibine de çoğu kişinin aksine kızmadım ben. kıza söz verilmiş tutulmamış kurnazlık yapılmış. koca haksız burda çünkü ailesinin yanına gitmek istiyor. tutamayacağın sözü vermeyeceksin. derdin bağımsız olmaksa kendi ailenin yanına da gitmeyeceksin. zenginlik kısmına gelince 2 milyona bazı yerlerde 3+1 ev alınamıyor. ama bazı insanlar için de çok büyük para. hayatı nasıl yaşadığına bağlı. yani bunu aşağılayacak ne var onu da anlamadım. bu çiğlik ve toplumundan bihaber olmak bence. çoğu kişi malını mülkünü dökmüş ortaya. ne kadar ayıp. bi de bunlar muhtemelen gerçek hayatta da böyle. kimsenin seni tanımadığı yerde bile içinde tutamayıp sahip olduklarını sıralıyorsan ciddi bir aşağılık kompleksin vardır. bu da kıskançlık olarak yorumlanmasın. ülke standartlarında ciddi maddi kaygım yok çok şükür. aynı hataya düşmüş olmayım kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı olmasın diye belirttim
Konu sahibine başta ben de hak verdim ama sürekli kendi kendine para muhabbeti yaptı. Yok kaynanamın ağladığı fatura parası benim için para değil, bir alışverişte su kadar harcarim ailesi laf eder. Kimse sormadı ona bunları kendi kendime yazıp durdu.
Bu şekilde örnekler verip para, para demesinin hiçbir anlamı yoktu, bana çok çiğ geldi bu muhabbetleri. Miras konusunun buraya gelmesinin sebebi konu sahibi ama ona aynıyla karşılık vermekte kişilerin ondan bir farkı olmadığını gösteriyor.

katılıyorum size.2 milyon yaşadığım şehirde bir daire parası ama küçük bir şehirde hayat kurtaracak servet sayılabilir.500 e ev alır 1 milyona bir dükkan alır kalan 500 e de iş kurar gayet iyi bir geçimi düzeni olur.ülkenin yarısının asgari ücretle geçindiğini düşünürsek 2 milyonu bu denli küçümsemek bana doğru gelmedi.ama konu sahibinde üslup hataları var orada herkese katılıyorum.ben üniversiteye kadar küçük şehirlerde yaşadım.şu an büyük şehirdeyim.evlenirken eşime asla memleketine gidip yerleşmem.kendim büyük şehirde yaşamak çocuğumu da burada yetiştirmek istiyorum dedim.e adam hadi emekli olup gidelim dese gitmem.orada mutsuz olurum.belki konu sahibi de böyledir.bilemem

Son düzenleme:
Konu sahibine başta ben de hak verdim ama sürekli kendi kendine para muhabbeti yaptı. Yok kaynanamın ağladığı fatura parası benim için para değil, bir alışverişte su kadar harcarim ailesi laf eder. Kimse sormadı ona bunları kendi kendime yazıp durdu.
Bu şekilde örnekler verip para, para demesinin hiçbir anlamı yoktu, bana çok çiğ geldi bu muhabbetleri. Miras konusunun buraya gelmesinin sebebi konu sahibi ama ona aynıyla karşılık vermekte kişilerin ondan bir farkı olmadığını gösteriyor.
oraları atlamış olabilirim. onda da biraz görgüsüzlük var demek ki :KK20:
katılıyorum size.2 milyon yaşadığım şehirde bir daire parası ama küçük bir şehirde hayat kurtaracak servet sayılabilir.500 e ev alır 1 milyona bir dükkan alır kalan 500 e de iş kurar gayet iyi bir geçimi düzeni olur.ülkenin yarısının asgari ücretle geçindiğini düşünürsek 2 milyonu bu denli küçümsemek bana doğru gelmedi.ama konu sahibinde üslup hataları var orada herkese katılıyorum.ben üniversiteye kadar küçük şehirlerde yaşadım.şu an büyük şehirdeyim.evlenirken eşime asla memeleketine gidip yerleşmem.kendim büyük şehirde yaşamak çocuğumu da burada yetiştirmek istiyorum dedim.e adam hadi emekli olup gidelim dese gitmem.orada mutsuz olurum.belki konu sahibi de böyledir.bilemem
yani 5 lt yağın 150 tl asgari ücretin yeni 4 bin tl olduğu hergün zamlarla uyanan açlık sınırının altında milyonlarca insanın yaşadığı bir ülkede 2 milyonu küçümsemek ülkenden bihaber olduğun anlamına geliyor

evet canlarım, güya beni alıntılayıp atanamamış hemşire diyerek konu sahibini küçümsemiş 🤷

çok ayıp, hiç yakışmayan sözler.

C ceycey0406 canım seni alıntılamamışım, böyle etiket yapayım :)
seni alıntılayınca bir de sen de sağlık sektöründen olunca akla başka ne gelirdi ki?konu sahibinin hemşire olduğunu da yeni öğrendim

X