• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Adam bu tavırdan kaçıyor işte, ailecek adamı para ile bağlamaya ezmeye çalışmışlar. O hayırsız ailesi bile kıymete binmiş, senin ailen varsa benim de var diyor, yarın o aile ne yaparsa yapsın görmeyecek, seninkiler sanki çok şey diyecek. Güç savaşına dönmüş evlilik.
Ama kimse neden adamın ev olayına değinmiyor yawww.
Peşinat kabul etmemesi ? Tümünü istemesi 😬🔫

Ama kimse neden adamın ev olayına değinmiyor yawww.
Peşinat kabul etmemesi ? Tümünü istemesi 😬🔫
Hayatım, adam sadece peşinat alınca kredi ödeyecek, tek memur maaşı ile piremses karısının alıştığı standardı nasıl sağlayacak öyle olunca? Hoş böyle bile zor ya. En azından sıkıntı çekmeyelim diyordur.

Hayatım, adam sadece peşinat alınca kredi ödeyecek, tek memur maaşı ile piremses karısının alıştığı standardı nasıl sağlayacak öyle olunca? Hoş şimdi bile zor ya. En azından sıkıntı çekmeyelim diyordur.
Gitsin bankadan çeksin . Yok canısı ben çok gördüm böyle adam. Bir arkadaşımın babası böyle bir yardım yaptı, kızı için ve sonra boşandılar. Bil bakalım ev ne oldu ???

Gitsin bankadan çeksin . Yok canısı ben çok gördüm böyle adam. Bir arkadaşımın babası böyle bir yardım yaptı, kızı için ve sonra boşandılar. Bil bakalım ev ne oldu ???
Anlıyorum, adam çakal olabilir de, konu sahibi ve ailesi de ak pak değil. Sen fakirin çocuğunu içgüveysi gibi alayım parayla pulla bağlayayım dersen, o da durur mu, senin verdiğin para ile kendi ailesine yakın ev almaya kalkar. Para koklatıp durdurduğun adamdan ne beklersin?

Anlıyorum, adam çakal olabilir de, konu sahibi ve ailesi de ak pak değil. Sen fakirin çocuğunu içgüveysi gibi alayım parayla pulla bağlayayım dersen, o da durur mu, senin verdiğin para ile kendi ailesine yakın ev almaya kalkar. Para koklatıp durdurduğun adamdan ne beklersin?
Ama o zaman o fakir çocukta neden bu kızla evleniyor ? Neden bu kadın suçlandı bu kadar vallahi anlamadım.
Adam bilmiyor mu evlenirken bu kadının hayatını? İki taraflıda suçlular bence.

Ama o zaman o fakir çocukta neden bu kızla evleniyor ? Neden bu kadın suçlandı bu kadar vallahi anlamadım.
Kız fakir çocukla neden evleniyor? Bence de iki taraflı suçlular, ama bu hale gelmelerinde konu sahibinin azımsanmayacak bir payı var. Öyle tırım tırım planlar yaptığını sanmıyorum adamın başından beri, şimdi ailesine yakınlığı kabul ederim, sonra sözümden dönerim falan diye.

Kız fakir çocukla neden evleniyor? Bence de iki taraflı suçlular, ama bu hale gelmelerinde konu sahibinin azımsanmayacak bir payı var. Öyle tırım tırım planlar yaptığını sanmıyorum adamın başından beri, şimdi ailesine yakınlığı kabul ederim, sonra sözümden dönerim falan diye.
Benim babamda mesela ev vermek ister. Ama ben asla istemem. Eşimde isterse gözümden çok düşer.

Çünkü kadının üslubu hoş değil. Ben tüm yorumları okumadım ama kadının yazdığı mesajları arka arkaya okuyunca para da para ailem de ailem diyen bir üslubu olduğunu gördüm. Sürekli ailesinin maddiyatından bahsetmiş, kendi standardından bahsetmiş, eşinin gözünü baba parasıyla boyayan bir tarzı var. Sonuçta kendisi çalışmıyor. Evi geçindirecek olan kocası, babası değil. Çünkü evlenirken kendi hayatını kurman lazım, o babasının hayatına entegre bir hayat yaşamak istiyor. Düşünsenize babam izin vermez diyor ya, bu ne demek? Her iki tarafın da kendi aileleriyle dengeli bir ilişki kurması şart. Babası para yardımı yaparak ipleri elinde tutmak istiyor, bu da kuklalık demek başka bir şey değil. Baştan yanlış yapılmış bir evlilik.

Lütfen ailem ailem diye tutturanlar evlenmesin ya babanızda parayla insan mı satın alıyor? Eşiniz bence ailenizden kaçmak için gitmek istiyor. Bu arada eşiniz size söz vermişte şartlara göre bu şeyler ne kadar tutulabilir? Ütopik düşünceler ne yani ömür boyu sadece kendi ailenizin yanında dikili görev gibi yaşanmasını insanlar nasıl bekliyor? Yok şu kadar harcarım bu para değil bana şu kadar para kalıcak eşim şöyle ailesi cahiller vs görende İstanbul’da yedi göbek yaşamış prenses sankim sabancı koç zenginliği :işsiz: 2 milyon şu an bir ev parası artık o parayla mı zenginlik oluyor düşünüyorum da ailem araçlarından birini satsa 3 kardeşe daha fazla para kalıyor. Bunlar para değil hanımefendi artık bu yüzden insanlara tepeden bakmak komik ve görgüsüzlüktür. Bir Acun değilsiniz adghjj

Lütfen ailem ailem diye tutturanlar evlenmesin ya babanızda parayla insan mı satın alıyor? Eşiniz bence ailenizden kaçmak için gitmek istiyor. Bu arada eşiniz size söz vermişte şartlara göre bu şeyler ne kadar tutulabilir? Ütopik düşünceler ne yani ömür boyu sadece kendi ailenizin yanında dikili görev gibi yaşanmasını insanlar nasıl bekliyor? Yok şu kadar harcarım bu para değil bana şu kadar para kalıcak eşim şöyle ailesi cahiller vs görende İstanbul’da yedi göbek yaşamış prenses sankim sabancı koç zenginliği :işsiz: 2 milyon şu an bir ev parası artık o parayla mı zenginlik oluyor düşünüyorum da ailem araçlarından birini satsa 3 kardeşe daha fazla para kalıyor. Bunlar para değil hanımefendi artık bu yüzden insanlara tepeden bakmak komik ve görgüsüzlüktür. Bir Acun değilsiniz adghjj
Yorumu sen yazdın diye beğeniyorum :D yoksa düşünceni beğenmedim :D ama sana beğenmedim atmam hdjejdjdj

Çünkü kadının üslubu hoş değil. Ben tüm yorumları okumadım ama kadının yazdığı mesajları arka arkaya okuyunca para da para ailem de ailem diyen bir üslubu olduğunu gördüm. Sürekli ailesinin maddiyatından bahsetmiş, kendi standardından bahsetmiş, eşinin gözünü baba parasıyla boyayan bir tarzı var. Sonuçta kendisi çalışmıyor. Evi geçindirecek olan kocası, babası değil. Çünkü evlenirken kendi hayatını kurman lazım, o babasının hayatına entegre bir hayat yaşamak istiyor. Düşünsenize babam izin vermez diyor ya, bu ne demek? Her iki tarafın da kendi aileleriyle dengeli bir ilişki kurması şart. Babası para yardımı yaparak ipleri elinde tutmak istiyor, bu da kuklalık demek başka bir şey değil. Baştan yanlış yapılmış bir evlilik.
Benim babam evlenmeme izin vermedi mesela bende dinlemedim, konu sahibide dinlememiş.
Belki babası onu orada çok ezerler diye korkuyordur.
Üslup kesinlikle hatalı ona da yazdım. Ama bence suç iki taraftada var.

Bende ailem dye tutturuyorum :KK70: ama valllahhhhaaaaaa katip banlansın ki :KK70: söylemiştim. Ben ailemden uzak mutsuz olurum haftada 2 gün giderim , karışacaksan evlenmeyelim dedim :KK70: yok aşkım balım dedi şimdi gık diyemiyor :KK70:
Bende yeni evlendim onlarda yakın olmamı çok istiyorlardı ki hala öyle hatta bende İstanbul’a dönmeyi çok istiyorum. Ama eşimi bu düşüncemden dolayı ömür boyu burada yaşayalım diyemem bu bencilliktir. Şu an İstanbul a yakın bir şehirdeyim ayda bir giderim ki yeni evli olmama rağmen daha ilk ayda alıştım. Burası normalde benlik değil köy gibi tarım hayvancılık olan bir ilçe ve eşimde veteriner olduğu için işinden dolayı burada yaşıyoruz ama baya sevdim alıştım. Bir kaç sene sonra başka bir ilede gidebiliriz İstanbul a da dönebiliriz ama insanların tek bir şehirde hayatlarını ömür boyu yaşama fikri benlik değil. İş imkanları azalabilir, sıkıcı gelmeye başlayabilir bla bla

Back
X