sen biraz poh poh lanırım ilgi görürüm diye mi hamile kaldınKızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
Lütfen ama. İlgi görmek için çocuk yaptığımı da nerden çıkardın. 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. O da bende tedaviler gördük. Demek ki ikimizde istiyomuşuz.Ilgi gormek icin cocuk yaptiysan hata etmissin
Baska bir sorun varsa da anlamadim
Tabii ki hayır. Ama hangi kadın hamileyken ilgi görmek istemez söylermisin bana?sen biraz poh poh lanırım ilgi görürüm diye mi hamile kaldın
Tabii ki hayır. Ama hangi kadın hamileyken ilgi görmek istemez söylermisin bana?
Mutlaka oyledir ama yazindan ben onu anladimLütfen ama. İlgi görmek için çocuk yaptığımı da nerden çıkardın. 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. O da bende tedaviler gördük. Demek ki ikimizde istiyomuşuz.
ilgi görmek tabi ki ister istenmesine de böyle sorunlu bir evliliğe sırf ilgi görürüm diye çocuk doğurmamakta lazımTabii ki hayır. Ama hangi kadın hamileyken ilgi görmek istemez söylermisin bana?
Kavganın sebebini unuttum derken o ikinci planda kaldı diğerleri daha çok üzüyor beni demek istedimHerkes aynı şekilde algılıyor. Çünkü asıl kavganın sebebini hatırlamıyorum bile demişsin. Demekki önemli değil, eften pütfen bir olay.
Beni üzen hamileyken beni düşünmemesi, sürekli ağlamama rağmen ilgilenmemesi diye eklemişsin.
Buradan bakınca, nazınıza karşılık bulmadığınız için depresif olmuşsunuz gibi gözüküyor.
Adam da sık sık , çok kolay ağladığınız için, ağlamalarınızı pek ciddiye almıyor olabilir mi?
Yaşınız kaç?
Ama bu önemsiz bir kavga değilki.Kavganın sebebinin ne olduğunun bence pek önemi yok ama yinede yazayım.
O gün yemek yapamam ve çayının hazır olmamasıydı. Aslında her zaman yemeğide çayıda hazır olur işten gelince. O gün Dr gitmiştim plasenta mın aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Ayaklarımı yukarı kaldırıp Yatmam gerekirmiş yoksa en kötü ihtimalle plasenta kopması bebeği kaybetme ve kan kaybı olabileceğini söyledi. Ben de daha açıklama yapamadan bağırmaya başladı ve kapıyı çarpıp çıktı. Hala durumumu bilmiyor ve ben yinede kalkıp yemek yapıyorum.
Yemek konusuna gelince onunla aynı sofraya oturmuyorum ama o gelmeden atıştırıyorum. Çok kırıldım
Sadece onun sofrasında oturmuyorum diye yazmışım. Yemeği mi o gelmeden yiyorum. Ve bu bebeği benden daha çok düşünen olmaz emin ol cnm.eşinde sende bencilsiniz bu durumda bebeği düşünen kimse yok
eşin düşünmüyorsa sen düşün o kadar uğraşıpta hamile kaldığın çocuğun hayatını riske atma
Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?