katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:
katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:
Ağzından çıkanı kulağın duymuyor....
ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm:
ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm:
ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm:[/Q
bak canım sanırım henüz evli değilsin ondan bu gereksiz sözler..
malesef herkes hep zayıf olucak yada hep zayıf kalıcak diye bir kaide yok..bu tam tersi olunca yani eşlerimiz şişmanlayınca bizde onlarımı aldatalım ıolurmu böyle birşey..
evet ben evlendiğim gibi değilim kilo açısından,asla büyük konuşmam eğer bunu sorun edip aldatıcaksa buyursun yapsın ama duyduğum an biter,fizik boşş canım önmeli olan insanın beyninin dolu olması anladın sen onu
ah allahım tüm şişkolar parmak kaldırdı resmenn.şu msjıma alıntı yapıp cevap verenlerin şişko olduğundan artık şüphem kalmadı.hihoyyyt
Birazdan mesajların yetkililerce görülürse o zaman ben de durumuna şaşırmıcam..zemuszemus
ah allahım tüm şişkolar parmak kaldırdı resmenn.şu msjıma alıntı yapıp cevap verenlerin şişko olduğundan artık şüphem kalmadı.hihoyyyt
evet ben şişkoyum alnım açık söylüyorum ne olucakzemuszemus
şişkoyum ama bakımlıyımdaaasositososito
nerden geldi buralara kdr yeter bnce.bnm lafım ztn kendine bakan özen gösteren kadınlar için deildiki.niye bu kdr dert oldu.bırakın ozmn o özelliklere sahip olanlar düşünsünn.neyse hadi yetkililer gelmeden kapayalım konuyu:roflol:
nerden geldi buralara kdr yeter bnce.bnm lafım ztn kendine bakan özen gösteren kadınlar için deildiki.niye bu kdr dert oldu.bırakın ozmn o özelliklere sahip olanlar düşünsünn.neyse hadi yetkililer gelmeden kapayalım konuyu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?