Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

arkadaşlar hoş olmayan mesajlaşmalar olmuş,
birkaç arkadaşımız arasında...
sitemiz de hakaret etmek yasak biliyorsunuz...
hele hele insanların en hassas oldukları konuda
olaya girilmesi hiç hoş olmamış...
konuyu açtım arkadaşlar..
lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim...
güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çogu erkekte aldatmak içgüdüsel bence
içten gelen bişey
ve kadınların 100 de 90 aldatılmıştır
ha bilir bilmezz
orasını bilemem ama sonuçta içinde olan erkege angelinayı versen 3 gün sonra onuda aldatır

bazı arkadaslar ne kadar kırıcı seyler yazmıs..aldatılmanın kiloyla alakası yokki..örnek veriyim;

akrep nalan..kilolu bir bayan..ama hayatında hiç aldatılmadıgını söylüyor.aldatılmıs olsam hissederdim,davranıslardan anlardım diyor.kimi istesem elde ettim diyor..

bir örnek daha...

hülya avsar..gayet güzel,bakımlı,fizigi düzgün bir bayan..kaya cilingiroglu cok mu yakısıklıydı?bence hayır..ama adam hülya avsarı aldattı..hülya avsarda zaten hayatım boyunca erkekler beni hep aldattı dedi..

demekki fiziki güzellikle pek alakası yok bu aldatılma meselesinin..

erkek adam gibi adam olmadıktan sonra isterse dünya kralicesiyle evli olsun yine aldatır..önemli olan yüreginde ALLAH korkusu olması..

evet çok normal karşılarım
hatta tek gecelik ilişki yaşamadan gelse eve
neden yaşamadan geldin derim delikafadulden
yok artık
hele öyle bi yanlışa girişsin var ya abartısız kafasını gözünü kırarım,ölümü elimden olur.

ah su erkekler varya bi türlü anliyamadim yaniii

ben olsam zaten svegilimde var öle bisi yapsaa bitirim bidahadaa suratini görmek istemem:tomato: böle yaparim vallah ona

yorum süper... aynen uyuyor düsünceme

sana denilecek laf yok artik. zaten bekarmissin daha. yani pek anladigini sanmiyorum bu islerden (bu demek degil ama bekarlar anlamiyor... sen anlamiyorsun).

ben tekrar almanya ya yerlesmek icin önce cocugumla kendim geldim ailemin yanina... esimde Türkiyede 8 ay yalniz kaldi (vize ve ev tutma islemler tamamlana kadar). Istese herseyi yapabilirdi. ama yapmadi... ben biliyordum bunu. asla yapmazdi da. sonrada Türkiye ye yine gittigimde izine karsi komsumuz beni tuttu : ya senin kocan erkek degilmi ya. evden ise isten eve giderdi (esimin dükkani bir asagidaki sokakta idi). Pazar günleride hic evden cikmazdi dedi bana.

Kadin kendiliginden cok merakli bir kadindi. asla ben kontrol et demedim tabi... cünkü esime sonsuz güveniyordum.

Bir kadının tek gecelik ilişki yaşaması erkeğe ne kadar normal gelebilir?
Hiiiiçççç.
Kadın içinde geçerli bu.

Allah korusun aldatma her türlü aldatmadır...tek gecelik de aynı uzun süreni de aynı...erkeler fizyolojik ihtiyaçlarını bahane etmesnler hiç aldatmak için....affedilebilcek bişiy değil...

kendi ekonomik özgürlüğünü kazanamamış, ayakları üzerinde duramayan eşine bağımlı birinin normal karşılamasından normal birşey yokfisfisfis

Tek gecelik bir saatlik hatta 5 dakikalık bile aldatmadır ve hiç hoş bişiy değil, o ihtiyaç diyor bence bahane sadece sen herkesle yapıyosun normal karşılanıyorda ben niye sadece seninle yapabilirim başkası olmuyorkötükedihüso kabul etmem ne sebeple olursa olsun

Akıl mantık alıyo mu bunu normal karşılamayı? ısterse 1 dklık olsun! Uçkuruna sahip olamayan adam defolsun gitsin. sanki sevişmese ölecek mi?

Çiş değil ki bu geldiği anda tutamayıp icabına bakasın :S :S buna anlayış gösteren kadını ben anlamam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…