Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben şaşırdım:bbo:

(Bişeyde de düzeltme yapmayayım gerek olmaz dedim ama sanırım yapmam gerekiyormuş, Bilmiyorum yukarıda ki yazdıklarımda benim başımda böyle bişey varda size soruyorum gibi mi duruyor. Ve siz normal bulursanız bende normal bulacağım gibi mi duruyor?-tatlicadiarzu-
Sadece okuduğum bir şeye şaşırdım ve sizinle paylaştım. Şaşırmamdan belli değil mi normal bulmadığım. İlla çocuklara anlatır gibi harf harf açıklama yapmam lazımmış sanırım. Bir arkadaşın yanlış anlaması üzerine belirmek istedim... Yani bir insan konu açtıına böyle pişman edilir)

Son düzenleme:
Ben hiçbir kadinin bunu normal karsilaycagini sanmiyorum...Erkeklerin ihtiyaci geregiyse eslerini bekleyen kadinlarin ihtiyaclari ne olcak...Bir erkek eger aldatmak için bu anketteki gerekceyle kendini hakli gorurse esinin (karisinin ihtiyac ) gerekcesinide kabul etmis olur bana gore...(Yanlis anlasilmasin ben kadinlarda aldatir demiyorum kesinlikle )

Bana sorsalardi bu anketi Bu NORMAL cevabini vermezdim acikcasi...

Eşim hiç içi acımadan,rahat rahat bunu yapabiliyorsa zaten beni gerçekten sevmiyordur.Şuan çok gencim bilinçli değilim belkide ama ben böyle düşünüyorum..Güvenim tamamen sarsılır,hiçbir şey eskisi gibi olmaz...

eğer bu yazı gerçekse biz kadınlar adam olmayız. şurda başlığı okuyunca bile sinir oldum, bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum, fizyolojisi farklıymış, ihtiyaçsa iki taraf için de birbirini beklemek bir saygıdır.

Ne münasabet canım?
Asla kabul etmem..

büyük konuşmak istemiyorum ama bu yazı beni büyük konuşmaya itti.
affetmem.
direkt boşanırım. .

en yakın arkadaşım kız arkadaşıyla ayrılınca başka bi kaç kızla sevişti, dedim ki yapma niye yapıyosun geri barışcaksınız belli, oda bana ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var dedi. peki dedim sevgilinin ihtiyaçları yok mu oda bana gayet o yaparsa kafasını koparrım dedi. böyle işte. onlara göre normal...

klasik erkek bahanesi.ihtiyaçmış.
herkesin ihtiyacı var.saçmalık.
ama erkek yapacak olduktan sonra ya da kadın uzak yakın fark etmez.
örneklerini görüyoruz.
bu sefer de ihtiyacım yeterince karşılanmıyor diye bahane uydurmasına ne engel var ki?
Allah şeytana uydurmasın kimseyi.

bu anketi hazırlayanlara sormak gerek tamam erkek için ihtiyaç . peki her ne kadar erkekler kadar fazla olmasada kadın ihtiyaç duyunca ne olacak . eşi yurtdışında gününü gün edip keyfini çıkarırken kadın evde masum bir vaziyette ihtiyacını görmek için eşini mi bekleyecek.. hadi canım sende hangi saglıklı kadın kabul eder bunu ? evet maalesef bu çağda bile ülkemizde bazı kadınlarımız sesini çıkaramıyor aldatılsalarda . ama ben kabul etmem yurt dışına gittiğinde öyle bir halt yediyse zaten beni kaybetmeyi göze almıştır zaten yüzüne bile bakmadan hayatımdan çıkarır yaşamaya devam ederdim öyle bi durum karşısında ( bu arada ALLAH kimsenin başına vermesin ne aldatılmayı ne de aldatmayı)

Ben bu anketin sonucuna inanmiyorum. Erkegin biri guzel keyfi nasil isterse oyle sonuclamis gibi geldi anketi. Gercekte anketi yapmayip sonuc bile yazmis olabilirler.

Yok artik daha neler, Turkiye de ki kadinlarin neredeyse hepsi o kadar da rahat degil. Gerci dunyanin neresi olursa olsun kadinlar o kadar da rahat degil.

Ihtiyacmis, yerim ben onlarin ihtiyaclarini kötükedihüso\

Agzim bozuldu kusuruma bakmayin arkadaslar.

yapsın da bi görüüüüüm, dayak arsızı yaparım be :mymeka: ne demekmiş bi gecelik ilişki, ne demekmiş ihtiyaçları var, o zaman niye evleniyo, evlenmesin o zaman önüne gelenle düşsün kalksın, acaba bu ankete normel dien hatunlar ne kadar samimilermiş çok merak ettim

hic kusura bakilmasinda normalligi birak feci olur...
niye erkek sahip olmuyo uckurunada kadinlar oluyo...
aaaa...her halti yemesinler canim...

Böylee başlıkmııı olur yaaaaaa kalbimimi durduracaksınız kızlarrr
saten eşim şuan yurt dışında ve 7 aydır yanımda değillll
düşüncesii bilee korkunç arkadaşımmm
satenn kendimii acaba böyle birşeyy yaptımıı diyee düşünmektenn alıkoyamıyorummmm
affedememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aldatacak karaktere sahip bir insan ister her akşam karısının yanında olsun ister aylarca olmasın...
İhtiyaç vs. hikaye..
Dolayısıyla böyle bir saçma bahaneyle kim kararından vazgeçer ..

biz de ihtiyac gereği cekip vuralım onları o zaman..e bu da bir ihtiyac sonucta..

Öncelikle bu anket yurdumuzun neresinde ve hangi statüde bayanlar arasinda yapilmis buna dikkat cekmek lazim.
Yanlis anlasilmasin, tabiki hic bir kadin istemez bunu ama normal karsilayanlar bana göre maddi acidan esine bagli ve ayriligin ayip olarak görüldügü cevrelerden geliyordur.

Yada bu anketi bir erkek kafasindan uydrup millete yutturmaya calisti.

Hangi kadin ister yoksa.

Anket sonuçları gayet normal bence,çünkü biz kadın yaptığında vurun kahpeye,erkek yaptığında canı sağolsun tezini kabullenmiş bir toplumuz.
Zaman ilerliyor,düşünceler farklılaşıyor,insanlar farklılaşıyor...
Ve,ne yazık ki biz hala kemikleşmiş yargıları bir türlü değiştiremiyoruz ya da değişmesine imkan vermiyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…