Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela en basitini soyliyim,seda sayanda defalarca aldatildi,gayet bakimli,fizigi duzgun bi kadin,eee peki o niye aldatildi,,ve bunun gibi benim bile gorunce imrendigim bayanlar var aldatilmis,gec bunlari be guzelim,kilo ile ne alakasi var bunlarin,adamin kalbi pis ise,hep coplukte ise gozu,sonu ihanet oluryerimseniben
Yok artık daha neler ?
Siler atarım,bu kadar da netim.:içelim:
erkek dediğin iradeli ve sadık olmalı..hayat arkadaşından,eşinden,çocuğunun annesinden başka bir kadının tenine dokunup,onunla aynı yatağa giremeiyicek kadar erdem ve ahlak sahibi olmalı..bunlar bi meziyet değil zaten..insan olabilmenin güzellikleridir..uzak bir şehirde diye ,10 dakikalık bir zevk için bu değerler ayaklar altına alınmamalı..ha bunu yapıcak kadar yerlerdeyse insanlığı,bu kadar aciz ve iradesizse,bu kadar sadakatsiz ve ucuzsa kusura bakmasın ama onu erkek diye yanımda gezdirmem ben..(allah başa vermesin tabi,şuanki duygularım bunlar sadece)
katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:
ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm: