• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

hoş karşılamam hemde asla onda ki ihtiyaçta kadındaki ne kadın nasıl sabır edip

bekliyosa erkekte beklicek anlamam ihtiyaç filan:dilcikar:

allah genede böyle şeyler yaşatmasın (amin)

Bana son derece ters.Asla kabul edebileceğim bişey değil.Ben normal karşılamam.Sabredecek :mymeka:

çok çirkin bişey çok onur kırıcı ve çok üzücü.. hem kabul etmem hemde bunu kabullenemem kafayı yerim.. benim eşim benim sevgilim 1 gecelik diye başka bir kadına dokunucak.. sonrada bana. kahrolurum..

allah kimsenin başına vermesin..
ama başına gelen her kadında burdaki gibi çeker giderim, boşarım, asar keserim diyebilse keşke..
malesef türkiyede kadınlar bunları çoook sineye çektiler ve çekmeyede devam edicekler.. lanet olsun bu düzene..

eh birazcuk izin veririm ..sonucta erkek nolcak bi seferlikten..ehh...:tomato:

heyyt dur orda bakim...o kadarda genish deyiliz....hemen aninda biter isterse antartikada olsun..seven aldatmaz...ihanetin uzakligi yakinligi olmaz..ihanet ihanettir..ve aldatmak ihanet etmek erkek adama yakismaz...

Son düzenleme:
ah canım benimde o gece moralim çok bozuktu ..... beni teselli ederken aynı şeyde benim başıma geldi derim, o affedebiliyorsa ben hayli hayli affederim

zına yanı daha otesı mı var bunun yaa aldatma yı gectım bu ne sacma bı soru o zaman ıhtıyacsa kadında ayrı kalıo kocasından eve erkek mı alsın tovbe tovbe yaa sacmalıgın taa kendısı bunu normal karsılayan ınsanların bence kendılerınde de sorun vardır?:1shok:

Yerim onun ihtiyacını..

İhtiyaçsa bizde de var kardeşim..

Boşarım allama yasakkelime

başlarım onun tek gecelik ilişkisineeee şimdiiiiiiiiiiiii
büyük konuşmamam gerek ama çok katıyım burda çoooooooooook.
nolamazzzzzzzzzzzzz

Şu 'ihtiyaç' konusuna deli oluyorum dostlar...

Valla aşık oldum yaptım dese, nefret etmem, gene ayrılırız tabii ama

İhtiyaç saçmalığını dile getirirse benden bi güzel sopa yer,

'bu da benim şuanda sinirimi almam için ihtiyacımdı' derim...

ne saçmalık ya...ne gurursuzluk...

:kızgın:

Biri de bir bini de bir...
Ne yani bir kereden bir şey olmaz mı diyeceğiz:oklava:

evet genelleme olarak o kadaınlarda bunu normal bulduğunu söylüyorlarsa onların herbiri aldatılmış ve durumu mecburen kabullenmişlerdir..ve asla kendine yapılmasıı istemedğim seyi başkasınada yapmam. karşımda ki bana yaparsa hayatımdan çıkmış olacaktır ve asla da affetmem ekonomik özgürlük kadınlarda hele ki bendede olmasaydı affetmiş gibi görünüp ben onu yıllarca aldatmasını ondan daha iyi bilirimm diyorumm asla ama asla affetmem ....

ihtiyaç diye bişy yok.erkekler o ihtiyacı kendi kendine de giderebiliyo.o bahanesi bence işin.tiksinç bişy biz kadınlara göre.ama öle bişy yapmış olsa öğrensem bunu tabikide tepkimi gösteririm belki aylarca ayrı durabilirim ama evliliğimi bitirmem sırf uzaktayken yaptı die.erkeklerin yaratılışında var çünkii napsam düzelmez.dişi görünce dayanamıyolar işteee kabullenin arkadaşlarrr.oda onların terbiyesizliği

şimdiden iyisimi oklavaları elinize alın :oklava: birçoğu yapıyor çünkü haberiniz olmasa da ...

katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:

Back
X