Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

affedilemez tiz vurun kellesini.....ondaki libido da bizdeki tükürük bezimi

onların ihtiyacı varsa kadınlarında ihtiyacı var oyarım hee tersim çok pistir benim klava:

nedense herkes ekonomık ozgurlug olmayan kendı ayaklarının ustunde duramayan kadınların boşanamıycagnı dusunuyo..pekı bılıyomusunuz en cok unıversıte mezunu cıftler arasında sıddet olayı yaşanırmıs ve en azda boşanan onlarmıs..
esım bunu benden habersız yaşasa hıc bısı dıyemem ne dıcem neden yasadınmı dıcem..
eger yapıyosa benım ruhum duymadan yapsın..

Böyle bir iğrençliği asla kabul etmem.Midem kaldırmaz.Ekonomik özgürlüğü olsun ya da olmasın hiçbir kadın bunu kabullenemez.Aa!kocacım aferin sana ,demez.
Ekonomik özgürlüğü olan atar başından o adamı,sığınacak dalı olmayan kadın ise mecburen çeker.

benim erkek arkadasım işi dolayısyla sürekli yurtdışına çıkıyor böyel bir durum basıma gelse affetmezdim bunu basında söyledim zaten ben anlamam erkeğim ihtiyaclarım var falan dedim resti cektim oda zaten böyle bişeyi asla yapamam dedi sen varken herseyden önce askımıza ihanet olur dedi Allah böyle bişeyi asla yasatmasın alttan alamam...klava:

ekonomık özgürlüğü olmadan cocugunu da alıp dimdik ayakta duran ne kadınlar ne hikayeler var..

cok yakınımdan yasadım bunu..

benım adıma da ben boyle bırseyı kabul etmem asla..

ruhum duymasın ne yaparsa yapsın da dıyemem ..oyarım onun gözlerini
klava:

ne demek ıhtıyac ya madem okadar azmıs defolsun gıtsın yol verırım defolur ne yaparsa yapar
duramamıs mıs ne demek ya adam gıbı beklemesını bılmelı bılmıyorsada bahaneye hacet yok kapının yerı bellı

Allah'ima büyük konusmuyum asla kabul edemem.Ya ben bir daha o adami öpemem,dokunamam ki.Hep onu baskasiyla yaptigi aklima gelir.

Allah göstermesin amaannnnnnn.

ilk önce hadim ederim snr kapının önüne koyarım bakalım bı daha ihtiyac mihtiyac kaliyo mu

Kabul eden arkadaşlar ,bir silkelenin ,kendinize gelin yahu !..kaydirigubbakcemile

niişanlıyım we farklı şehirlerdeyiz..

tek gecelik aşk yaşasa naparımCADIARZU

hiçbişe yapmam, sen artık tek gecelik bi erkeksin derim kaydirigubbakcemile3

yanımda arkadaş warda oda dioki " bi ihtiyaç sahibine weririm ben yenisini alırım" kaydirigubbakcemile3

Allah korusun bende kabul etmem ne demek ıhtıyaÇ Çok af edersınız ama madem ıhtıyaÇ kendını becers...... Olurmu ıhtıyaÇ ıllakı karŞılıklı ıhtıyacını erkek karŞılıycak dıe bıŞıy yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…