Eşim ilişkiye girmek istemiyor bana karşı isteksiz

Bizde de sürekli döner bu muhabbet ve konuyu açanda hep ben olurum başka sorundn kavga çıkarıp konuyu hep yatak odası sorunlarına getiririm sence bu kadar genç olup yeni evli olup 10 günde 1 ilişki normal mi o da yani 1dakika bile sürmeyen ilişki normal mi falan derim. Utanıyorum gurursuz hissediyorum artık. Çünkü benim eşim erken boşalmanın nedeninin düzensiz ilişki olduğunu biliyo bunu kendi söylüyo ve bilmesine rağmen düzene girmesi için yaklaşmıyo. Demekki benim gibi hissetmiyo sorun olarak görmüyo ona 10günde 1 yaşanan ilişki yeterli oluyo diyorum. Bırakıyım akışına diyorum bakalım o rahatsız olup dile getiricek mi ama yapamıyorum. Beni sıradan öpüp sarılması bile dokunur oldu. Çünkü daha fazlasını istiyorum evlilik bu değil biliyorum. Beraber film izlerken bile yakınlaşma sahnesi olunca adamı boğasım geliyo sinirlerim hep tepemde patlıcak gibi dolaşıyorum evde. Hatta bazen o da söylüyo noldu sana böyle herşeye sinirlenip söyleniyosun diyo bende içimde biriken eksik kalan şeyler yüzünden diyor

Ah ah nasılda ben...zaman geciyo ses yok bise yok .konuyu açan ben strese giren ben sinirli ben...arkadaş gibi olunuyor zamanla her şey iyi hasta o iş olmayınca olmuyor ne derlerse desinler..yeni evliler o kadar ara hiç iyi değil ama normallestirdiler iyice. Sanki 50 yaş üstü gibi halbuki nice yaşlı çift hala dinamik...vallai arkadaşım bilemiyorum ne olacak...uzunum yüzüme yansıyorister istemez... az önce mesaj attı ne oldu felan..akşama konuşalım dedi...Yine aynı muhabbet...çokta güzel anlaşan çiftyiz ama u olay derin darbe gibi

Ah ah nasılda ben...zaman geciyo ses yok bise yok .konuyu açan ben strese giren ben sinirli ben...arkadaş gibi olunuyor zamanla her şey iyi hasta o iş olmayınca olmuyor ne derlerse desinler..yeni evliler o kadar ara hiç iyi değil ama normallestirdiler iyice. Sanki 50 yaş üstü gibi halbuki nice yaşlı çift hala dinamik...vallai arkadaşım bilemiyorum ne olacak...uzunum yüzüme yansıyorister istemez... az önce mesaj attı ne oldu felan..akşama konuşalım dedi...Yine aynı muhabbet...çokta güzel anlaşan çiftyiz ama u olay derin darbe gibi
Nekadar iyi anlaşsanda dediğin gibi o iş olmayınca olmuyo biz kadınlar ilgiden sevilmeden besleniyoruz insan eşi tarafında iliklerine kadar sevilmek bütünleşmek istiyo evlilik budur zaten cinsellik o bütünleşme kendimi kadın gibi hissedemiyorum başka konularda iyi olsak nolur ev arkadaşı değiliz sadece bununla olmuyo

Aynen öyle dokumalar temas vesayre biz kadınlar severiz ama yok yorgunum yok ara vermeler yok bilmem ne ..ne kadar üzüyorlar haberleri yok.tam doruklarindayken kadınlık balon misali sönüyor.sonra niye her şeye sinirleniyorsun falan filan .yanı evliliğin temel tasi yatak odası. Vallai doktorlarda çaremiz bi yola.getirseler 🤭

Aynen öyle dokumalar temas vesayre biz kadınlar severiz ama yok yorgunum yok ara vermeler yok bilmem ne ..ne kadar üzüyorlar haberleri yok.tam doruklarindayken kadınlık balon misali sönüyor.sonra niye her şeye sinirleniyorsun falan filan .yanı evliliğin temel tasi yatak odası. Vallai doktorlarda çaremiz bi yola.getirseler 🤭
Doktorlar da sihirli değnek değdirmicek ki, yapılmasını gerekenleri söylicek gerisi bizim eşlerde yine

Aynen canım haberleşelim.. perşembe 11 civarlarında...inşallah gideriz bise olmazda her şey yoluna girer 🤲🤲

Vajinal kuruluk için jeller alabilirisiniz. Evet internettede erken boşalmanıj tedavisinde sık düzenli ilişki yaziyo. Ama benim eşimde şık ve düzenli ilişkiden kaçıyor. Sebebini sorunca da bilmiyorum bu aralar isteksizlik var aklıma gelmiyo ondan dolayıda sertleşmede de sorun oluyo diyo. Erken boşalmanın Çözümünü bilip yaklaşmıyo bu beni daha da sinirlendiriyo.
Normalde kuru olmuyor esim 2 ye gecince ben orgazm olunca kuruluk olusuyor
Gerci on sevisme ne kadar uzunsa kuruluk o kadar az oluyor

Sık ilişki yaşayıp erken boşalma sorunu yaşamıyoruz. İlişkilerimizin arasında çok uzuuun zaman girdiği için erken boşalma oluyo daha 2 3 gel gitte güüm patlıyo adam bide çok özledim napim tutamadım diyo benimde bi tane suratına patlatasım geliyo e niye bu kadar öözleyene kadar bekliyosun be adam yanı başındayım hiç bi zamanda geri çevirmedim ne zaman istese beraber olduk
Bizde ben uzatirim isten gucten yorgun olurum
Ama esime kalsa her gun tutsa mesele deilde 2 dakika surmuyor

merhaba canım bende yazacaktım bulamadım yazıyı...ne güzel gidecektik iş yerinden sebeb çalışmak durumunda kaldı ama en yakın zamanda gideceğiz

X