- 13 Mart 2019
- 985
- 366
Bizde de sürekli döner bu muhabbet ve konuyu açanda hep ben olurum başka sorundn kavga çıkarıp konuyu hep yatak odası sorunlarına getiririm sence bu kadar genç olup yeni evli olup 10 günde 1 ilişki normal mi o da yani 1dakika bile sürmeyen ilişki normal mi falan derim. Utanıyorum gurursuz hissediyorum artık. Çünkü benim eşim erken boşalmanın nedeninin düzensiz ilişki olduğunu biliyo bunu kendi söylüyo ve bilmesine rağmen düzene girmesi için yaklaşmıyo. Demekki benim gibi hissetmiyo sorun olarak görmüyo ona 10günde 1 yaşanan ilişki yeterli oluyo diyorum. Bırakıyım akışına diyorum bakalım o rahatsız olup dile getiricek mi ama yapamıyorum. Beni sıradan öpüp sarılması bile dokunur oldu. Çünkü daha fazlasını istiyorum evlilik bu değil biliyorum. Beraber film izlerken bile yakınlaşma sahnesi olunca adamı boğasım geliyo sinirlerim hep tepemde patlıcak gibi dolaşıyorum evde. Hatta bazen o da söylüyo noldu sana böyle herşeye sinirlenip söyleniyosun diyo bende içimde biriken eksik kalan şeyler yüzünden diyor