Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

kesinlikle normal karşılamam,o uzakta olunca ben ihtiyacımı başkasıyla karşılıyormuyumki onunkini normal karşılayayım
onunki ihtiyaçsa benimkide ihtiyaç
ayağını denk alsın

ben diyorum ki beden paylaşımında ziyade sevgi paylaşımı daha üzer beni, mesela bir genç kızla cinsel ilişkiye girmeden ona aşık olması sevmesi, bence kalbi paylaşmak çok daha kötüsü bence.bedenini bu pislikten arındırabilirsin belki ama kalbini temizlemek bu kadar kolay olmasa gerek ...
yıkımları daha büyük olur kalbi paylaşmanın

Eşimi çok seviyorum,çok aşığım,tutkuluyum...Onun için her tür fedakarlığa,yokluğa,hastalığa katlanırım...Ama beni aldattığında affedebilecek kadar değil.... ( tek gecelik ilişki bile olsa )

valla bana değil kendine yapar.. tek geceye beni ömrünce kaybetmeyi göze alacağı bir kadın bulursa zaten saygı duyar ayrılırım.. ama nerdeee o kadın:1closedeyesukalalık diz boyu)

iyi ozaman her eşi dışarda olan aldatsın sonra kocasının yüzüne çocuğunun yüzüne utanmadan baksın....ne saçma...

aynen sonuçları ne olursa olsun bırakırdım diye düşünüyorum...benım sevgım eşimı başkalarıyla paylaşacak kadar buyuk değil..

. peki adam hep tek gecelik ilişkiler kursa. hep aynı kişiyle değilde,başkalarıyla tek geceler.o zamanda affedecek miyiz..
zaten tek gecede kalsada ,devam etse de ,kabul edilecek bir şey değil bu.
ne yani. bunun sayısı mı var. 1 tane olursa kabul edilebilinir,affedilebilinir,amaaaaaa,biri geçince,hayır. sınırı aştı.o zamanaffedilmez.gamyoncuiremsu.
ilkle 2cinin arasındaki fark nedir.
yapılan farklımıdır.bunun ilki yada 2 cisi yok bence. yapılanı asla değiştirmez.
aldatma ,aldatmadır. ilki yada daha sonrakiler. hiç farketmez..

ne munasebet yaaaaaa ıhtıyac dahı olsa bunu yapmamalı sevgı ask sadakat ıste bırbırıne sadık olmayı o yanında yokken bıle yanındaymıscasına dıkkatlı davranmanı ıster eger sırf ıhtıyac dıe bunu yappıosa sevmıodur sseven ınsan askına ıhanet etmes bırlıkte dahı olurken ıcı yanar vıcdanı rahatsız olur asla ve asla normal kabul edılebılecek bısı deıl normal hıc deıl benım esım duskundur 15 ay askerlık yaptı evlılıgımzde kendı arkadası dedı tuttuk kolundan abla psıkolojık sorunları var dıe gotrduk geneleve(bıras ayıp oldu ama affınıza sıgınarak soluorum)ınankı yemın ederım ben karıma bunu yapamam dedı kapıdan dondu dedı ıste seven ınsan bole olmalı erkek dedıgın bole olmalı bende hıc bır zaman onun yuzunu yere egdırcek ondan gızlı hıc bısı yapmadım basımı kaldırıp bırıne bakmadım esler bırbırıne acık olmalı sırtından vurmamalı :1no2:

Ya önemli olan benim aşkım.onsuz yaşayabilir miyim?kocamı seviyorum onun yanında nefes aldığımı-korunduğumu hissediyorum.1 kadın değil 100000000 kadın olsa farketmez..aşkım var olduğu sürece ..yani önemli olan benim duygum..o kadın utanmıyosa benmi utanıyorum.bu hayatı kendim için yaşıyorum..sevmiyosam beni aldatmasa bile gödreririm.benim içim önemli o değil..bu dünyaya sevmek için geldik..sevmiyosan zamanını harcamaya deymez..kalbimi dinlerim herzaman doğru yolu gösterdi..kalbim ve algılarım..

Nedense erkekler için hep fizyolojik yapıları gereği denir .Nasıl bir fizyolojik yapıymış bu acaba .Böyle bir durumu normal karşılayan kadın , gelecekteki yaşamını nasıl sürdürecektir hayret doğrusu .Acaba aynı şeyi kadın yapsa normal karşılayacak mı ? Asıl bu soruyu sormalı .Neticede ben olaya insan gözüyle bakarım .Kadın ya da erkek hiç fark etmez .Kadının namusu varsa erkeğin de vardır.Fizyolojik ihtiyaçsa kadınlarında aynı ihtiyaçları vardır .Kendine hakim olamayan insanın yaşamımda asla yeri olamaz.

KESINLIKLE HAYIR!!!!!!! ne demek iliski yasamak!!!! affedilmez bir sey hatta bu soru bile beni deli ediyor sinir ediyor!!!!kötükedihüso

Konu belli konu disina cikilmasin lütfen, özellikle karsilikli tartismalara dönmemesi icin yorumlara yorum degil, konuya yorum yapalim. yerimseniben

ayrılırım. kötükedihüso kabul edemem asla :mymeka:

eşi aynen bahsedildiği gibi şehir dışında yaşayan bir tanıdığım,bu konu aramızda konuşulurken"ihtiyacını gidermek için tek kerelik kadınlar elbette olmalı kocamın hayatında,ama bir kadınla sürekli beraber olursa bunu kabul edemem" dedi..şok olmuştum duyduğumda..
yani kocasına hak verenler var ve de aramızda dolaşıyorlar...

Şimdi böyle hatunlara herşey müstehak diyeceğim..olmayacak...

Ne demek ihtiyaç...hava mı ?su mu?
Asla kabul edilir birşey değil.

:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…