• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

ihtiyaç öylemi?:kızgın:nie hep erkek söz konusu olunca aldatmanın adı ^^ihtiyaç^^oluyor!..sadece kadınlar için kullanılmamalı namuslu lafı,erkeğinde namuslusu edeplisi olmalı,fakat ne yazıkki günümüzde 3 maymunu oynayan kadın çok,bilip bilmemezlikten,görüp görmemezlikten gelen,kimi çoluk çocuğuyla ortada kalmasın,bana kim bakar kaygısı,kimi sırf inat uğruna ben bırakmadan o beni bırakamaz psikolojisi ile,hatta ne yazıkki bir kısmıda aynı şekilde kocasını aldatarak...ama kesinlikle yürekli,onurlu ve mert bir kadın bunu kabul etmez.etmemelide..yurt dışına gitmesine gerek yok,yapan burdada yapıyor malesef
konuyu açan arkadaşım seninde bunu kabul etmiyceğini okudum ve bu sözlerim sana değil,genel olarak yorum yaptım :1hug:

kocama sorayım hayatım sen yokken ilişki yaşıyabilirmiyim diye
o normal karşılarsa bende onunkini normal karşılarım

kocama sorayım hayatım sen yokken ilişki yaşıyabilirmiyim diye
o normal karşılarsa bende onunkini normal karşılarım

Tebrik ediyorum tam benlik bir cümle yazmışsın canımm..Ellerine yüregine sağlıkk.. İhtiyac için böyle bir sacmalık olamaz :oklava::oklava::oklava:

bugün yaptığım gibi dünyaya birdaha gelecek olsam ve ispatı varsa anında şutlarım bugün bu yüzden kocamı şutladım ben....
ve inanın okadar rahatımki içim acımıyomu acıyo ama gururum var

"ihtiyaç için yapar,yaptı,yapabilir nolcak ki" bunlar gerçeği kabullenmek istmeyn bayanların bahane ve bir nevi kendini teselli etme cümleleri

bugün yaptığım gibi dünyaya birdaha gelecek olsam ve ispatı varsa anında şutlarım bugün bu yüzden kocamı şutladım ben....
ve inanın okadar rahatımki içim acımıyomu acıyo ama gururum var

Siz ciddimisiniz? Eşinizmi söyledi yoksa sizmi anladınız? Eger böyle bişey yapmışsa ciddiyim tebrik ediyorum sizi iyi yapmışsınızz..Bunlar ne sanıyo kendilerini yaa..:oklava:

ıhtiyaçtan aldatmaya gider bu erkek ihtiyaç diyerek ancak kendini kandırır hemde kendine ait olan erkeksi egolarını tatmin eder. erkekler bir hafta cinsel ilişkiye girmeyince kasık kısımları ağrıyor bunu farklı birşekilde tatmin etselerde faydası olmuyor ve bu bir ihtiyaç haline geliyor. anlayacagınızda sonucunda gerçek cinsel ilişki için bir bayan arıyorlar buluyorlar ardından yapıp bir gecelik deyip kendilerini aldatıyorlar... benim erkek arkadasım bunu yapsaydı ben acı duyardım ve ondan nefret ederdim. ihtiyaç eğer benim sevdiğim adamın başka bir kadının bir gecelikte olsa koynunda zevke dalmasıysa ve oan o ssatler beni unutmaksa boşver gitsin ve birdaha dönmesin...

bir kere iki insanın arasında bedensel saygı ortadan kaybolur ... sadıklık ve birbirilerine ait olmak başından beri yoksa bu nasıl bir şey olabilirki. neyse

Siz ciddimisiniz? Eşinizmi söyledi yoksa sizmi anladınız? Eger böyle bişey yapmışsa ciddiyim tebrik ediyorum sizi iyi yapmışsınızz..Bunlar ne sanıyo kendilerini yaa..:oklava:

ciddiyim tabi eşim kalem şeklinde ses kayıt cihazı almıştı cihaz kendiliğindenmi olmuş nasıl olmuş bilmiyorum ama 7dklık bi kayıt olmuş cihazı evde unutmuştu bende bilgisayara takıp bakıyım dedim ama aklımın ucundan bile gecmezdi böyle bişey olabileceği kızın biriyle arabada konuşmaları vardı ve acıkca belliki beni uzun süredir boynuzluyomuş sonuç olarak bende bugün ayrıldım bana kullandığı kelimelerin aynısını kızada kullanıyodu onuda kıskanıyodu güven duvarları yıkıldı bikere onu o eve gömdüm bir kalemdede sildim şuan arıyıp ağlıyo anneme yalvarıyo ama aslaaa kuranada el bassa inanmam bunlarda çünkü ne iman var ne şeref ne vicdan olsa zaten bunları yapmazlardı.

ciddiyim tabi eşim kalem şeklinde ses kayıt cihazı almıştı cihaz kendiliğindenmi olmuş nasıl olmuş bilmiyorum ama 7dklık bi kayıt olmuş cihazı evde unutmuştu bende bilgisayara takıp bakıyım dedim ama aklımın ucundan bile gecmezdi böyle bişey olabileceği kızın biriyle arabada konuşmaları vardı ve acıkca belliki beni uzun süredir boynuzluyomuş sonuç olarak bende bugün ayrıldım bana kullandığı kelimelerin aynısını kızada kullanıyodu onuda kıskanıyodu güven duvarları yıkıldı bikere onu o eve gömdüm bir kalemdede sildim şuan arıyıp ağlıyo anneme yalvarıyo ama aslaaa kuranada el bassa inanmam bunlarda çünkü ne iman var ne şeref ne vicdan olsa zaten bunları yapmazlardı.

İnanamıyorum sen git evindeki gül gibi karını bir heycan bir ihtiyac ugruna aldat!! varmı böyle bişey yaa birde evlii ..Neyseki Allahın sevgili kuluymuşsunuz size göstermiş..Bu saatten sonra ne yapsanız yeridir bırakın sürünsün degerinizi anlasın...:oklava::oklava:
Sakın ama sakınn eşiniz içinde üzülmeyin..Bu saaten sonrada o sizin için acı ceksin.....kötükedihüso

eşim cinselliği ihtiyaç olarak görmez....
bunu bilecek kadar yaşadım onunla...

İnanamıyorum sen git evindeki gül gibi karını bir heycan bir ihtiyac ugruna aldat!! varmı böyle bişey yaa birde evlii ..Neyseki Allahın sevgili kuluymuşsunuz size göstermiş..Bu saatten sonra ne yapsanız yeridir bırakın sürünsün degerinizi anlasın...:oklava::oklava:
Sakın ama sakınn eşiniz içinde üzülmeyin..Bu saaten sonrada o sizin için acı ceksin.....kötükedihüso

sürünüyo zaten acı çekiyo yüzüme bakacak durumda deil yalvarıyo ama nafile bi şans daha vermeyi asla dşünmüyorum çünkü tekrarlar garantiler beni ozaman iğreniyorum şuanda ondan

bakın aklıma ne geldiii :roflol:

ingiliz kadına sormuşlar eşinizi bir bayanla yakalasanız ne yaparsınız diye
oda neden böyle bir şey yaptıgını sorarım demiş
rusa sormuşlarr terk ederim demiş
almana sormuşlar kocamı vururum demişş
türke sormuşlarr ( buraya dikkat) BENıM KOCAM YAPMAZZZ demişş :roflol:

eger bir erkek uzaktaysa eşindenn: kesinliklee bi işler karıştırırrr
eger karıştırmıyosaa fırsatını bulamamıştırrr

Son düzenleme:
ben kabul ederim ne olmuş yani....
dermişim ama demem :oklava: kim ister ki nasıl bir soru bu

Ya önemli olan benim aşkım.onsuz yaşayabilir miyim?kocamı seviyorum onun yanında nefes aldığımı-korunduğumu hissediyorum.1 kadın değil 100000000 kadın olsa farketmez..aşkım var olduğu sürece ..yani önemli olan benim duygum..o kadın utanmıyosa benmi utanıyorum.bu hayatı kendim için yaşıyorum..sevmiyosam beni aldatmasa bile gödreririm.benim içim önemli o değil..bu dünyaya sevmek için geldik..sevmiyosan zamanını harcamaya deymez..kalbimi dinlerim herzaman doğru yolu gösterdi..kalbim ve algılarım..

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

eğer eşim olacak adam kimse, benimde ihtiyaç dolayısıyla tek gecelik ilişki yaşamamı kabul edeceke nedenolmasın. :) :) :) var mı böyle bir adam? yoktur sanırım. olsa bile benim böyle düşünen bir adamla işim olamaz.

anlamadığım bişe var arkadaşlarCADIARZU yani erkeklerin canı istiyo da kadınların canı istemıyo mu???
yani sadece erkeklerin zevki için mi var cinsel ilişki yaaaaa:oklava: oh ne ala memleket.... bu arada madem ihtiyac manuel takılsınlar....

Back
X