Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

ne demek kardeşim ben bekliosam oda beklesin bahane kabul etmem k.bakmasın onlaarın fizyolojik yapısı:)

Kadınların normal karşılayacağını sanmıyorum. Bu anketi yaptık diyenler erkektir mutlaka ve bahane arıyorlardır. Böyle bir ilişki yaşadığından haberim olmazsa ne diyebilirim ki. Yanında olup da eşi rahatsızsa ihtiyaçlarım var diye gidiyorlar mı? O da aynı şey.klava:

asla kabul etmem eşimle şu anda ayrı yerlerdeyiz iş gereği bir hafta birlikte oluyoruz bir hafta ayrı neymiş canım ihtiyaç ihtiyaçsa başka bişey yapsın diyecem ama onada karşıyım anca rüya görebilir onada bişey diyemem artık çok kıskancım çooook

zorunda kalmak nedir?
nasıl affetmek zorunda kalınır ?

şöyle kalınır...daha önceki sayfalarda birisi daha yazmıştı hatırlamıorum kim,kadın işsiz güçsüz,gidecek hiçbi yeri yok kocasından başka...maddi olarak da kocasına bağımlı...kocası aldattı diye terk de edemez böyle bir şansı yok çünkü...
işte böyle kabullenmek zorun kalır bir kadın istisna değil bu etrafımızda o kadar çok war ki...

Bide bu araştırmayı Türk kadınları üzerinde mi yapmışlar...
Külliyen yalan kim kabul ediyormuş be benneyaptımki

belki çok tepki alcam ama olabilir bence. sonuçta bu bi kaçış öncelikle, erkekğin yapısı farklıdır ihtiyaç duyar yapar demek.ama olabilir bence korkunç bişey değil.korkunç olan (bana göre) sevgi babında ilişkileere girmesi..bi kadına sevgi duyması birlikte olmasından daha kötü benim için.tabiki eşimi başka kadının kollarında hayal etmek güzel değil ama olursada kıyamet kopartmam yani.

eşimin böyle şeyler yapacağını hiç sanmadığım için böylede rahat olabilirim.bende eşimden 5 aydır uzaktayım.üstelik evlendikten 1 ay sonra gitti.yaşadığı şehirdeki ev arkadaşlarının biri eşinden yıllardır ayrı, yurt dışında.2 de çocuğu var tabi gayrimeşru ilişkiside var.açıkçası kızmıyorum o adama, zaman uzun dönüş belli değil. diğer arkadaşı ise bikaç yıllık evli yeni çocuğu olmuş.eşimin yaşadığı şehirle alakası yok ama o eve ortak, bence sebeide oda gayrimeşru bi ilişki içinde sanırım.ve ona çok kızıyorum bence hakkı yok karısını üzmeye. karısı yanındayken bu davranışlarda bulunuyosa onunda kişisel bir problemidir bence...

kısacası durum ve mekana göre değişir ama tabiki kimse aldatılmasın yinede ...

ayrıca biz karşı çıksakta böyle şeyleri kabul etmek zorunda kalabiliyoruz.karadenizli olupta (nadiren birkaçı hariç) rahat duran varmıdır? bir karadenizli olarak diyorum ki benim ailemde de var ihtiyaç gibi görüp bunu yapan. belki oyüzden çok tepkili değilim.kızar geçer üzerinde durmam.

asrın hatasını yapmış olur...
düşündükçe bile çıldırıyorum...

Bende bir Karadenizliyim ve ailemde bunu ihtiyaç olarak görüp yapan hiç kimse yok akrabalarımda bile...
Ki bu ne kadar erkekler için ihtiyaç ise kadınlar içinde ihtiyaçtır,yapısı bizden farklıyımş falan anlamam ben o zaman uzağa gitmeyecek dizimin dibinde oturacak :1closedeyes:
Bu iş sadece kişilkle alaklı Karadenizli, doğulu, batılı hiç farketmez benneyaptımki

ben böle bişe yapsam eşim beni nasıl kabul etmıosa bende onu kabul etmem tabiiki....

bir kez yapan mutlaka tekrarlar bunu.nasılki biz yapmıyoruz.yapsak kabullenmezler.onlarda yapmıycak bu kadar basit. yaparsa o iş biter.affı falan yok yani....

ben asla affedemem bu uzaklık aynı şekilde benim içinde geçerli ben böyle birşey yapmayacağıma göre oda yapmamalı affetmenin bir geceside bir on geceside bir benim için

oldu paşamın başka emri varmıydı.bir kere karısını aldatan hep aldatır asla normal karşılamam.hatta uzun süre süründürürüm.ya anlayamıyorum ıhtıyac ıcın bıle olsa başka yolları var ılla bırısımı lazım yada o parayı uçak bıletıne versın yanıma gelsın asla asla başka bırısyle paylaşamam.

birkadın eşinin yaptığı her hatayı unutup affeder ama aldatılmayı asla ömrü boyunca unutamaz

yuh daha nelerÇok üzgünüm çoookkafasını kırarım öyle bişey duyarsam,sonrada arkama bakmadan ceker giderim bu kadarda büyük konuşuyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…