Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorunda kalmak nedir?
nasıl affetmek zorunda kalınır ?
belki çok tepki alcam ama olabilir bence. sonuçta bu bi kaçış öncelikle, erkekğin yapısı farklıdır ihtiyaç duyar yapar demek.ama olabilir bence korkunç bişey değil.korkunç olan (bana göre) sevgi babında ilişkileere girmesi..bi kadına sevgi duyması birlikte olmasından daha kötü benim için.tabiki eşimi başka kadının kollarında hayal etmek güzel değil ama olursada kıyamet kopartmam yani.
eşimin böyle şeyler yapacağını hiç sanmadığım için böylede rahat olabilirim.bende eşimden 5 aydır uzaktayım.üstelik evlendikten 1 ay sonra gitti.yaşadığı şehirdeki ev arkadaşlarının biri eşinden yıllardır ayrı, yurt dışında.2 de çocuğu var tabi gayrimeşru ilişkiside var.açıkçası kızmıyorum o adama, zaman uzun dönüş belli değil. diğer arkadaşı ise bikaç yıllık evli yeni çocuğu olmuş.eşimin yaşadığı şehirle alakası yok ama o eve ortak, bence sebeide oda gayrimeşru bi ilişki içinde sanırım.ve ona çok kızıyorum bence hakkı yok karısını üzmeye. karısı yanındayken bu davranışlarda bulunuyosa onunda kişisel bir problemidir bence...
kısacası durum ve mekana göre değişir ama tabiki kimse aldatılmasın yinede ...
ayrıca biz karşı çıksakta böyle şeyleri kabul etmek zorunda kalabiliyoruz.karadenizli olupta (nadiren birkaçı hariç) rahat duran varmıdır? bir karadenizli olarak diyorum ki benim ailemde de var ihtiyaç gibi görüp bunu yapan. belki oyüzden çok tepkili değilim.kızar geçer üzerinde durmam.