kocama sorayım hayatım sen yokken ilişki yaşıyabilirmiyim diye
o normal karşılarsa bende onunkini normal karşılarım
kocama sorayım hayatım sen yokken ilişki yaşıyabilirmiyim diye
o normal karşılarsa bende onunkini normal karşılarım
bugün yaptığım gibi dünyaya birdaha gelecek olsam ve ispatı varsa anında şutlarım bugün bu yüzden kocamı şutladım ben....
ve inanın okadar rahatımki içim acımıyomu acıyo ama gururum var
Siz ciddimisiniz? Eşinizmi söyledi yoksa sizmi anladınız? Eger böyle bişey yapmışsa ciddiyim tebrik ediyorum sizi iyi yapmışsınızz..Bunlar ne sanıyo kendilerini yaa..klava:
ciddiyim tabi eşim kalem şeklinde ses kayıt cihazı almıştı cihaz kendiliğindenmi olmuş nasıl olmuş bilmiyorum ama 7dklık bi kayıt olmuş cihazı evde unutmuştu bende bilgisayara takıp bakıyım dedim ama aklımın ucundan bile gecmezdi böyle bişey olabileceği kızın biriyle arabada konuşmaları vardı ve acıkca belliki beni uzun süredir boynuzluyomuş sonuç olarak bende bugün ayrıldım bana kullandığı kelimelerin aynısını kızada kullanıyodu onuda kıskanıyodu güven duvarları yıkıldı bikere onu o eve gömdüm bir kalemdede sildim şuan arıyıp ağlıyo anneme yalvarıyo ama aslaaa kuranada el bassa inanmam bunlarda çünkü ne iman var ne şeref ne vicdan olsa zaten bunları yapmazlardı.
İnanamıyorum sen git evindeki gül gibi karını bir heycan bir ihtiyac ugruna aldat!! varmı böyle bişey yaa birde evlii ..Neyseki Allahın sevgili kuluymuşsunuz size göstermiş..Bu saatten sonra ne yapsanız yeridir bırakın sürünsün degerinizi anlasın...klava: klava:
Sakın ama sakınn eşiniz içinde üzülmeyin..Bu saaten sonrada o sizin için acı ceksin.....kötükedihüso
Ya önemli olan benim aşkım.onsuz yaşayabilir miyim?kocamı seviyorum onun yanında nefes aldığımı-korunduğumu hissediyorum.1 kadın değil 100000000 kadın olsa farketmez..aşkım var olduğu sürece ..yani önemli olan benim duygum..o kadın utanmıyosa benmi utanıyorum.bu hayatı kendim için yaşıyorum..sevmiyosam beni aldatmasa bile gödreririm.benim içim önemli o değil..bu dünyaya sevmek için geldik..sevmiyosan zamanını harcamaya deymez..kalbimi dinlerim herzaman doğru yolu gösterdi..kalbim ve algılarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?