• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

bende kendi fizyolojim geregi bosarim sak diye donmus patates gibi kalir fizyolojime bu yeter mi yetmeeeeeeeeeeeezzzzzzz ardindan bosanmayla donuna kadarda alirim sonra gitsin kimle olursa olsun tin

arkadaşlar son bi kaç güdür bişeyler takıldı kafama lütfen sizen yardım bekliyorum.. kafama takılan olayı size anlatayım .Son zamanlardır ev telefonu benım üsütüme oldugu halde eve gizliden telefonlar geliyo eşimde bende telefonu çıkdgımız zamanlar tel. hemen kapanıyo sonrasında geçen akşam tel geldi ve eşim çıkdı ve telefonun diger ucunda veda şarkısı dinletiyolar eşimde kapattı. sonrasında hamile oldugum için 10 gün annemlere geldik bana bakması için ( hamileliyim biraz riskli oldugundan)annemlerde kahvaltımızı yaptık ve eşim ben eve gidiyim eşyları alıp geliyim diye aceleci bii tavır sergiledi ben buna anlama vermedim daha sonra gidersin desemde aceleyle kahvaltıdan sonra gitti. 10 geldi ve bitti eve gittigimde telefondaki çagrılara bakdıgımda tam 10 öncesi eşimin eeve eşyları almaya gittigi gün gizliden tam 7 kez aranmıs ama o günden sonra 10 gün boyunca hiç aranmamıs ev telefonu. sanki bri o gün eşim eve gittigini ve sonra 10 gün boyunca evde olmadıgımızı biliyomus gibi bu olayı eşimle konusdm sen bişeyler mi karısıdırıyosun diye oda dogmamıs cocugumuzun üztüne yemin etti şimdi kafam karısık lütfen bana fikir verrirmisiniz .. acaba ben mi çok kuruntuluyum ???

bayanssulusmile. bu hayatta asla yapmam dedikleriniz sizin bir sınavınız olur ve mutsuz son olur. bende asla yapamam dediğim şeyler ile karşılaştım ve sonra asla yapmam dememeye başladım aklıma hükmediyorum şimdi.....
aklına gelen başına gelir...

arkadaşlar son bi kaç güdür bişeyler takıldı kafama lütfen sizen yardım bekliyorum.. kafama takılan olayı size anlatayım .Son zamanlardır ev telefonu benım üsütüme oldugu halde eve gizliden telefonlar geliyo eşimde bende telefonu çıkdgımız zamanlar tel. hemen kapanıyo sonrasında geçen akşam tel geldi ve eşim çıkdı ve telefonun diger ucunda veda şarkısı dinletiyolar eşimde kapattı. sonrasında hamile oldugum için 10 gün annemlere geldik bana bakması için ( hamileliyim biraz riskli oldugundan)annemlerde kahvaltımızı yaptık ve eşim ben eve gidiyim eşyları alıp geliyim diye aceleci bii tavır sergiledi ben buna anlama vermedim daha sonra gidersin desemde aceleyle kahvaltıdan sonra gitti. 10 geldi ve bitti eve gittigimde telefondaki çagrılara bakdıgımda tam 10 öncesi eşimin eeve eşyları almaya gittigi gün gizliden tam 7 kez aranmıs ama o günden sonra 10 gün boyunca hiç aranmamıs ev telefonu. sanki bri o gün eşim eve gittigini ve sonra 10 gün boyunca evde olmadıgımızı biliyomus gibi bu olayı eşimle konusdm sen bişeyler mi karısıdırıyosun diye oda dogmamıs cocugumuzun üztüne yemin etti şimdi kafam karısık lütfen bana fikir verrirmisiniz .. acaba ben mi çok kuruntuluyum ???

şimdi biz nedesek olmaz aylin_82 ...tavsiyede bulanabilirim eşin eve geldiğinde onun yüzüne bak ve uzun uzun gözünü ayırma sadece hareketlerini izle hiç birşey söyleme. evde olmadığınızı bilen biri sizi neden yoklasın evdemisin değilmisin diye? eşinle ilgilene biri zaten eşinin cepini arar. yada sapık yapacak işi lmayan huzursuz çıkarmak işi olmayan yakın çevrenizden ailenizden biride olabilir bence...

eşinin mesleği ne? onu rahatsız eden biri olabilir! senin üzülmeni yanlış anlamanı istememiş olabilir. şimdi olayı tam anlamadığım için tek tavsiyem kalbinden gelerek dua etmem ve bebeğinin sağlıklı dünya ya getirmen. eşin şu anda ne söylese sen inanmayacaksın o yüzden bebeğin düşün. onu dünya ya getir sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir.

aylin_82 kullanıcısından alıntı

canım bunu en iyi sen nalayabilirsin.. halinden tavrından tereddütlü duruşundan.. mutlaka belli eder kendini .. hamilelik döneminde anne adaylarının çok hassas ve duygusal olduklarını duymustum, kendi kendinede kuruntu yapıyor olabilme ihtimalinide gözardı etme ama..

vayyy canina sayin seyirciler sempatiksalakcinni
önce bi yüksek müsadenizle oha demek istiyorum ohaoldumsmile
sonrada benim midem bu kadar genis degil
ve böyle biseyi kabul eden kadinlarada yaziklar olsun
deyip bu konudan kacip gitmek istiyorum kaydirigubbakcemile4

(allah düsmanimin basina vermesin)

Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben şaşırdım:bbo:

(Bişeyde de düzeltme yapmayayım gerek olmaz dedim ama sanırım yapmam gerekiyormuş, Bilmiyorum yukarıda ki yazdıklarımda benim başımda böyle bişey varda size soruyorum gibi mi duruyor. Ve siz normal bulursanız bende normal bulacağım gibi mi duruyor?-tatlicadiarzu-
Sadece okuduğum bir şeye şaşırdım ve sizinle paylaştım. Şaşırmamdan belli değil mi normal bulmadığım. İlla çocuklara anlatır gibi harf harf açıklama yapmam lazımmış sanırım. Bir arkadaşın yanlış anlaması üzerine belirmek istedim... Yani bir insan konu açtıına böyle pişman edilir)

yorumları okumadım ,belki de başkası yazmıştır ama ben bu anketin Türkiye'de yapıldığına hiç inanmıyorum ...

hiç bir türk kadını bunu normal kabul etmez

4-5 ay sabredemıyorlar mı ? ne demek ihtiyaçtan :oklava:
erkeklerin oldugu gibi bizimde ihtiyaçlarımız var...biz yapıyor muyuz hyr...onlarda yapmayacaklar bu kadar basit

sabreder canım beyinleri yerine farklı yerleriyle hareket edenler tabi dayanamaz onlardan daadam olmas zaten

4-5 ay bos kalanlari goruyorum.tek degil,cifter cifterler.ihtiyactan degil,ben erkegin yaparim..bana bisey olmaz mantigi,farkli kizlari tanima vs.biseyler yazardim hakarete girer uyari almayayimm:))))

bu anketi hangi kadinlarla yaptilar acabaaa :umursamaz:
kabul etmem edeni de desteklememmm...
saygi olacak bir kere,nefsine hakim olmayi bilecek.Bahaneleri bunlar zaten fizyolojik yapiymis :olmaz:
yolun acik olsun derdim en son olarak da...

buda sorulacak sorumu simdi....yooohh hic proplem yapmam..adamcagiz yapmasaydi krizlere girecekti yazik olacakti..hatta hasta olacakti belki...yazik yaaa. olsun yapsin...nolcakki ....töbe töbe.

Back
X