- 4 Ocak 2011
- 41
- 3
Ozaman iş alanına girmeni istemiyo biz kadınlar (bazılarımız)kocaları her an yanında olsun ister ama erkekler bunu istemeyebilir rahat çalışamayabilirler yada özlemek isterler belkide bukadar hayatının her anında bir arada olmak istemezler sıkılırlar öyle dip dibe BENCE...ofıs cnm kuafor gıbı cok gelen gıdenın oldugu bı yerdegıl
Yada evdekini işyerine ve olmuyooooKesinlikle bende tavsiye etmiyorum canım bende eşimle beraber çalışıyorum. İşyerinde birinin önünde bana biraz sesini yukseltse yada kızsa deli oluyorum ya gurur yapıp kusuyorum tavır yapıyorum ister istemez oda tavır yaptığım için sinirleniyor sonra bunları eve de tasiyorsun malesef
hehhhhh oda tam bundan bahsedıyor kızdımmı kızlara bagırsam onlar bısey dıyemez ama sen trıp yaparsın dıyorKesinlikle bende tavsiye etmiyorum canım bende eşimle beraber çalışıyorum. İşyerinde birinin önünde bana biraz sesini yukseltse yada kızsa deli oluyorum ya gurur yapıp kusuyorum tavır yapıyorum ister istemez oda tavır yaptığım için sinirleniyor sonra bunları eve de tasiyorsun malesef
Haklı ama yani sen niye bukadar ısrar ediyosunki beraber çalışmaya bence evliliğiniz için en güzeli ayrı işyerlerinin insanı olmakhehhhhh oda tam bundan bahsedıyor kızdımmı kızlara bagırsam onlar bısey dıyemez ama sen trıp yaparsın dıyor
cnm ben ısrar etmıyorumkı o da nerden cıktı??Haklı ama yani sen niye bukadar ısrar ediyosunki beraber çalışmaya bence evliliğiniz için en güzeli ayrı işyerlerinin insanı olmak
Pardon ozaman ben yanlış anlamışımcnm ben ısrar etmıyorumkı o da nerden cıktı??
sadece sızınle konusuyorum.
ayrıca ben bı bankada calısıyorum zaten ısrar ettıgım yok kısacası cnm
massallah cnmAyni is yerindeyi, ayri 5 dk gecirince ozluorz ilk firsatta telefona sariliyoruz.
Esim cok yeni " gozumun onunde olmayinca koca kafani ozluorm" dedi.
2 yildir ayni is yerindeyiz problem yasamadik.
massallah Allah bozmasın cnm13 yıldır sanırım birlikte çalışıyoruz, çoğunlukla da dibdibe.. Ama biz ilk baştan beri bu düzendeyiz, sanırım alıştık sıkıntımız yok ama bunu başaramayan çok örnek de var.. Belli yaştan sonra adapte olmak zor olabilir.. İşinizin stresi, soğukkanlı, profesyonel olabiliyor olmanıza göre karar verin.. Biz kendi içimizde kanlı bıçaklı da olsak (örnek) işimize yansıtmayız, kimse anlamaz..