eşi ile aynı iş yerinde calısan var mı?

Aslinda icimden gecti bu kiskanma olayi da demedim :) kiskaniyorsan ayni ortamda isler daha da zor olabilir. Esini kendisini bunaltacagini dusunuyordur belki de.
gun ıcerısınde musterılere gııdp gelebılıyor tahsılata vs vs dıyokı ben gıtsem olduda orda bır bardak cay ıcsem gelınde nerdeydın dıye basımın etını yersın dıyor hahaha

Sabahtan akşama kadar beraber olmak çok da cazip değil.
Kendinize ait alanınız kalmaz

bide bide ben cok kıskancım bunu nasıl atıcam onuda bılemıyorum

Bu Yılbaşından beri kocamla beraber çalışıyoruz.
O kadar çok desteğini gördüm ki anlatamam.
Genel müdür öyle uygun gördü. Asla istemem diyen bendim, mutlulukla kabul eden kocamdı.
Çok zor bir dönemdeydik benim kendi ailemden dolayı büyük sıkıntılarım vardı. Bunu fırsat bilen fesatların beni ezmesine asla müsade etmedi. Allah'ım Razı olsun kocamdan inşallah.

Bence kesinlikle ayni is yerinde CALISILMAMALI.
Esin hakli.
Biz de esimle konusuyoruz ayni is yerinde olsaydik diye. Sonra allah korusun diyoruz ikimizde. Evde ki Tartismalarimiz yuzumuze yansir.işimize yansiyabilir. En onemlisi tartisacak daha cok mevzu cikacaktir,orada niye boyle davrandin,bunla niye boyle konusuyorsun...
Cinsiyeti yok bu tartismalarin.erkek de kadin da sorun cikaracaktir..

Aklima Yasemin Yalcin in parodisi geldi mahkemeye veriyor isyerindeki patronunu taciz ettigi icin Yasemin Yalcin anlatiyor sunu yapti bunu yapti hakim soruyor yaptin mi yaptim hatta sunlari da cunku esiyim diyor :) Oyle biseydi. Esler ayni ortamda 24 saat saygi mevhumu zarar gorebilir hepsi icin diyemem benim ogretmen srkadaslar vardi esleri cok rahatti isleri kocasi yapiyordu filan ama hepsi icin gecerli olmayabilir.

Esimle ayni is yerinde calisiyorum gayette menunum cok olumsuz yorumlara bakmamak lazim. Saygi old surece sikinti yok

Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz iki hafta oldu ayrıldık evet sorun oluyo hatta biz işyerinde ki bir problem yüzünden ayrıldık yani onun yakındığı tavır arkamda durmayısi vb yuzunden

Bir dönem asla çalışmam diyordum 3-4 yıldır çalışıyoruz

Sadece ikimiz varız eşim beni yazmıyor evde işte çalıştırıyor

Eve de iş getiriyor evde de yaparsın sen deyip geceye kadar iş yaptırıyor

Bana sorarsan ben sekreterim karışmam patron o diyorum elim ben Ofisi'yi um getir götür yapıp çay söylüyorum patron o diyor yuvarlanın gidiyoruz

Şaka bir yana kalabalık iş yerinde daha zor olur patron ve onun sonradan iş yerine gelen eşi imajı benim hoşuma gitmez

Asla, bizde aynı şirkette çalışıyorduk ve çoook sıkıcı oluyor insan hiç birbirini özlemeye fırsat bulamıyor

Eşin ne iş yapıyo yazmamışsın işine göre değişir biz eşimle çalıştık beraber zaman zaman sorun yaşadık kıskançlıklar falan evdeki sorunu işe taşımak biz bayan kuaförüyüzde o beni ben onu çoookkk kıskanıp kavga ettik

biz eşimle 2 sene aynı iş yerinde çalıştık çok kıskanç olmasına rağmen sorun yaşamadık selam verip geçerdik çok fazla görüşüp konuşmazdık yemek molasında görürdüm selam verip geçerdik

sonrasında beni eşimin olduğu bölüme eşimin üstü olarak gönderdiler ama benim bundan haberim yoktu eşim arkadaşlarından duymuş yeni biri gelmiş içerde falan diye 1 gün sonra işten çıkarttırdı beni kendince asla arkadaşlarımın senden bahsetmesini sana bir söz söyleseler kaldıramazdım falan dedi

sanirim esimle ayni yerde calissam iyice birbirimizden uzak kalirdik... arada ne özlem kalirdi nede eve geldiginde ne yaptin günün nasil gecti gibi konular acilmaz ve iyice birbirimizden kopardik gibime geliyor...

Bizim orda bi cift var. memnunlar hallerinden :) gerci nisanlilar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…