gun ıcerısınde musterılere gııdp gelebılıyor tahsılata vs vs dıyokı ben gıtsem olduda orda bır bardak cay ıcsem gelınde nerdeydın dıye basımın etını yersın dıyor hahahaAslinda icimden gecti bu kiskanma olayi da demedim :) kiskaniyorsan ayni ortamda isler daha da zor olabilir. Esini kendisini bunaltacagini dusunuyordur belki de.
bence de öylesın cnm:)
aklın yolu birdir diyelim
şaka bir yana
başkasının gözünden görebilme yeteneğimin yüksek olduğunu düşünüyorum
merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?
fıkırlerınızı merak edıyorum
Esimle ayni is yerinde calisiyorum gayette menunum cok olumsuz yorumlara bakmamak lazim. Saygi old surece sikinti yokmerhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz iki hafta oldu ayrıldık evet sorun oluyo hatta biz işyerinde ki bir problem yüzünden ayrıldık yani onun yakındığı tavır arkamda durmayısi vb yuzundenmerhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
Eşin ne iş yapıyo yazmamışsın işine göre değişir biz eşimle çalıştık beraber zaman zaman sorun yaşadık kıskançlıklar falan evdeki sorunu işe taşımak biz bayan kuaförüyüzde o beni ben onu çoookkk kıskanıp kavga ettikmerhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
sonrasında beni eşimin olduğu bölüme eşimin üstü olarak gönderdiler ama benim bundan haberim yoktu eşim arkadaşlarından duymuş yeni biri gelmiş içerde falan diye 1 gün sonra işten çıkarttırdı beni kendince asla arkadaşlarımın senden bahsetmesini sana bir söz söyleseler kaldıramazdım falan dedibiz eşimle 2 sene aynı iş yerinde çalıştık çok kıskanç olmasına rağmen sorun yaşamadık selam verip geçerdik çok fazla görüşüp konuşmazdık yemek molasında görürdüm selam verip geçerdik