eşi ile aynı iş yerinde calısan var mı?

Eşim ve ben öğretmenim. Ayrı okullarda çalışıyoruz. Bazen birlikte çalışmak istiyor. Ben hiç istemiyordum. Çok sıkıcı olduğunu düşünüyordum. Bir de kıskançlık ve eleştiriler de artabilir.

Ama bu sene keşke eşimle aynı okulda çalışsak diyorum. Evliliğimiz oturdu. Çocuklar azıcık büyüdü. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çizgimiz belli.
Artık uyumlu çalışırız gibi geliyor. Ast üst de değiliz. Mesai arkadaşı oluruz. Lakin tayin olmadı.

Bence uyumlu ve kıskanç olmayan saygılı çiftler birlikte çalışsın.

3 yili evli olmak uzere 5 senedir esimle ayni yerde calisiyoruz. Bana artik ayri calismak garip gelir:-) gayet memnunum, avantajlari daha fazla.kiskanclik kavga vs yasamiyoruz , birbirimizi taniyoruz, insanin en sevdiginin hep yaninda olmasi, birbirine destek olabilmek, is konusunda fikir paylasimi yapabilmek cok guzel.

Eşim bir iş veren ve kesinlikle karı kocayı çalıştırmayı düşünmüyorum diyor. Çok teklif geldi eşimi işe al diye. Ama eşim kavga ederler,kıskanırlar birbirlerini olmaz huzur bozulur diyerek geri çevirdi. Bende çalışmazdım zira 3 ay yanında gittim çalışmadığım halde rahatsızlıktan dolayı cinnet sebebiydi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Sevgilim ile aynı iş yerindeyim. Bir sokak ötesinde oturuyorum. hiç sorun olmuyor. Belki adam bu yüzden evlenmiyor bilemedim şimdi:KK53: aynı çevre olunca ortak alanımız da fazla. Bir sorunumuz olsa birbirimize destegiz. Kıskançlık oluyor tabi bazen ama iki taraf da kendini bilince sorun olmuyor. Arkadaşlarımız sıkıcı olmuyor mu der hep, sevgilim çok iyi çok mutluyuz der :KK68:tayin almak zorunda kaldı, gitmek istemedi. Ben de istemedim. evlenirsek de ayni yerde çalışmaya devam etmek istiyoruz.

Cok zor sakin girme boyle islere biz 5 au ayni yerde calistik inan evde cok farkli is yerinde cok farkli oluyor her hareketin her konusman kisitlaniyo esimin gozu surekli ustumdeydi hem o kasiliyo hem sen hic gerek yok her dk birlikte olunca evlilikte siradanlasoyo konuscak biseyin kalmiyo bikiyosun adam hakli bence

bizim işyerinde bi çift var
üstelik aynı odada sadece ikisi çalışıyolar
bana fenalık gelir herhalde ama onlar memnun
ben eve geldiğimde işte yaşadıklarımı eşime anlatmayı seviyorum çünkü

Evlenmeden once esimle ayni yerde calisiyordum. Evlendikten sonra calismadik. Ama isterdim. Avantajlari daha fazla.

çok zor oluyor ayni işyerinde çalışmak..
kamudayim şimdi eşimle ayni yerde bile degilim o konuda rahatım:)
geçmişteki yıllarinda olay olmuş birileri anlatmiştir.
iki karı koca beraber çalışmışlardi. hemde yeni evliymiş.. karısının başka adamlarla muhabbet etmesini kıskanirmiş eve geldiğinde kavga ederlermiş.. adam bildiğim gibi çok kıskançmiş yani.. ya ben yada işten ayrıl demiş sorada karısı bu durumuna katlanamamiş. ben işimi tercih ederim diyip evi terk etmiş. bölelikle dedikodu çikarmiş. burda çalışmıyor şimdilerde başka yerdeymiş. çok zor ayni yerde çalışmak..
kıskanç yoksa iyisin.. varsa felaket.:KK47:

Allaha sukur farkli mesleklere sahibiz. Cunku akşam eve gelince neler yaptuk ne tuhaf olaylarla karsilastik die sohbet etmek cok guzel sahsen ben istemezdim beraber calismayi. Bizim bi cift var ole ay ne bilim isyerind ehic de hos olmuo bana gore

Aynı yerde çalışmak hem sağ cep, sol cep olayı olur hem de bütün gün birlikteyken akşam ne konuşabilirsiniz? Birbirinizi görmeyi özleyip özlemediğinizi bile farketmezsiniz.
İş mevzuları evde deva eder, günün devamı.
Gerekirse tabi çalışılır ama mecbur değilseniz en güzel ayrı olmak..

Tamamen aranizdaki iliskiye bagli bu durum. Ablamla enistem 10 yil ayni yerde burun buruna calisti, cok iyi oluyordu onlar icin. Eve gelis gidisleri birdi falan. Uyumlu bir çift için bir arti olarak dusunuyorum.

merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.

eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.

ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.

sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?

fıkırlerınızı merak edıyorum
ben esimle yaklasik 6 ay beraber calistim evet guzel yanlari yok mu var ama kotu yanlari bence daha fazla profosyonel insanlariz is hayatini iste ev hayatini evde birakmayi biliorz ama beraber calisinca ister istemez is yeri eve tasinmaya baslio ozel hayat kalmio tavsiye etmem

gun ıcerısınde musterılere gııdp gelebılıyor tahsılata vs vs dıyokı ben gıtsem olduda orda bır bardak cay ıcsem gelınde nerdeydın dıye basımın etını yersın dıyor hahaha :KK55::KK55:

O zaman esin seni taniyor :) ozleyin siz birbirinizi :KK66:

Canım ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum, hatta fazlası var :) Görümcem, görümcemin eşi, eşimin dayısı :) Cümbür cemaat aynı yerdeyiz :) ancak şöyle bir durum var, ben eşimle burada tanıştım, eşimle çıkmaya başlamadan önce 1 yıl bu şirkette çalıştım, dolayısı ile bu duruma baştan adapte olmuştuk ister istemez.

Biz bu durumu çok iyi yönetiyoruz, iş ve özeli asla karıştırmayız, tamamen profesyonellikle alakalı bir durum, duygusal olmamak lazım iş söz konusu olduğunda. Ve iş arkadaşlarımızdan birbirimizi asla kıskanmadık.... Ayrı departmanlardayız zaten, sabah ve akşam serviste bir de öğle yemeklerinde karşılaşıyoruz çoğu zaman yoğunluğumuzdan :) Zor durumlar da olabiliyor tabi, kendine özel alanın kalmıyor gibi hissedebiliyosun bazen. Mesela şu an bu yazıyı yazıyorum ya, bir anda dibimde bitebilir eşim :)

Biz başından beri böyleydik, bu yüzden zorlanmadık ancak sonradan aynı yerde çalışmaya başlamak biraz zor olabilir, adapte olamayabilir insan.

o da aynı seyı savunuyor ben ıs cıkıslarında gıdıyorum evde ısım yoksa.
hafta sonlarıda gıderım bırlıkte claısan kızlarla kahvaltı hazırlarız oglen yemegı hazırlarız yerız vs vs.
zaten ondan cok benım sozum gecer orda hep orda olabılıyorum kısaca. ama oda bana ne dıyor bılıyormusun. ben senı sevmeye devam etmek ıstıyorum dıyor.
tamam işte..boşuna türkü yazmamışlar..çok muhabbet tez ayrılık getirir..evlilik monotonlaşmasın..kocan haklı..dava kapanmıştır:KK49:

Eşin ne iş yapıyo yazmamışsın işine göre değişir biz eşimle çalıştık beraber zaman zaman sorun yaşadık kıskançlıklar falan evdeki sorunu işe taşımak biz bayan kuaförüyüzde o beni ben onu çoookkk kıskanıp kavga ettik
ofıs cnm kuafor gıbı cok gelen gıdenın oldugu bı yerdegıl

X