eşi ile aynı iş yerinde calısan var mı?

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.699
291
38
merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.

eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.

ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.

sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?

fıkırlerınızı merak edıyorum

eşinin şüpheleri var demekki
onun için sorun oluyor
fazla ısrarcı olam
hem evde hem işte
işin tadı kaçabilir
biraz özleyin birbirinizi

Ben çalışmıyorum ve de çalışmak istemezdim.
Bu kişilerin tartışacağından çok iş hayatının olumsuzluklarına karşı duygusal davranabileceğinden kaynaklı olabilir.
Müdürüyle tartışan kadının kocası susmak zorundadır ikisi kendi arasında halletmeli sorunlarını.
Buna benzer bir çok olay...Ya da kayırma gibi şeyler düşünülebilir. Zaten kurumsal yerler evli insanları birbirini göremeyecekleri ya da bağlantılı olmayacakları bölümlerde çalıştırırlar.

eşinin şüpheleri var demekki
onun için sorun oluyor
fazla ısrarcı olam
hem evde hem işte
işin tadı kaçabilir
biraz özleyin birbirinizi

o da aynı seyı savunuyor ben ıs cıkıslarında gıdıyorum evde ısım yoksa.
hafta sonlarıda gıderım bırlıkte claısan kızlarla kahvaltı hazırlarız oglen yemegı hazırlarız yerız vs vs.
zaten ondan cok benım sozum gecer orda hep orda olabılıyorum kısaca. ama oda bana ne dıyor bılıyormusun. ben senı sevmeye devam etmek ıstıyorum dıyor.

ben 2013 yılında bir sene boyunca eşimle aynı şirkette çalıştım.
kesinlikle tavsiye etmiyorum
şirketteki herkesten kıskandı beni

Biz ilk evlendigimizde 1 yil falan beraber calistik.. Bence cok guzeldi ara ara bakisip cilvelesmek falanmolalarda beraber yemek yemek sigara molasi icin disari cikmak hosuma gidiyordu yani.. Belki de yeni evli oldugumuz icindi bilmiyorum ama hak verdim esine. Cogu cift ayni yerde calismaktan hoslanmaz

başka bir boyutu da var aslında
ticaret risk işidir o işyerinde işlerinin aksi gitmesi durumunda
her ikinizinde gelirinin oraya bağlı olması
aile bütçenizi yakından ilgilendirir
oysaki senin farklı yerde olup maaşını zamanında alman
bu riski azaltacaktır

bence eşin çok haklı. eşler aynı yerde çalışmamalı kesinlikle. ben işyerinde yaşadıklarımın onda birini akşam eşime anlatıyorum küplere biniyor

sen benım eşim olabılırmısın nıckını hacklemıs olabılır mı

aynı onun dedıklerını dıyosun cnm.

ne gıbı sorunlar yasadıon özel degılse cnm

Gelen müşterilerden kıskandı. Neden güldün, neden sırıtarak ekmek verdin vs gibi. Kii müşteri bu ne yapmam gerekiyor?
Her sabah işe giden aynı insanlar gelir ya hanii sırf o yüzden sabah istemiyordu beni 10'dan sonra gidiyordum.
Para olaylarına da çok karışıyordu. Para üstlerine falan ben daha hesaplamadan arkadan bağırıyodu şu kadaaaar falan diyee.
Offffffff anlayacağın berbattı

esımın ıs yerı oyle buyukk bı sırket degıl buyuk bı ofıs dıyelım 3 kısının calıstıgı bı yer.

Sorun olur bence. Ben de istemem. Yani objektif olamazsınız.

Biz de dükkanımızda beraberdik sonra o gitti kendi mesleği üzerine çalışmaya başladı.

Bir de sabah akşam dibdibe gerek yok..

esımın ıs yerı oyle buyukk bı sırket degıl buyuk bı ofıs dıyelım 3 kısının calıstıgı bı yer.

Ne üzerine iş sorması ayıp. Mimarlık mühendislik gibi mi?

haklısın cnm bende ozluyorum sanıurım onu. bırde kıskanıyo olabılırımde :)))

Aslinda icimden gecti bu kiskanma olayi da demedim :) kiskaniyorsan ayni ortamda isler daha da zor olabilir. Esini kendisini bunaltacagini dusunuyordur belki de.

sen benım eşim olabılırmısın nıckını hacklemıs olabılır mı

aynı onun dedıklerını dıyosun cnm.

:)
aklın yolu birdir diyelim
şaka bir yana
başkasının gözünden görebilme yeteneğimin yüksek olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…