merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?
fıkırlerınızı merak edıyorum
Ben çalışmıyorum ve de çalışmak istemezdim.merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
eşinin şüpheleri var demekki
onun için sorun oluyor
fazla ısrarcı olam
hem evde hem işte
işin tadı kaçabilir
biraz özleyin birbirinizi
ne gıbı sorunlar yasadıon özel degılse cnmHayatımın en iğrenç 5 ayını eşimle birlikte kendi fırınımızı işletirken yaşadık.
O zamanlar sabretmeseydim kesin boşanmış olurduk
haklısın cnm bende ozluyorum sanıurım onu. bırde kıskanıyo olabılırımde :)))Sıkıcı olmaz miydi sizce de? Evde, iste surekli ayni yerde. Ozlemeye yer kalmali bence. Tabi tercih sizin..
ne gıbı sorunlar yasadın özel degılse cnm
o da aynı seyı savunuyor ben ıs cıkıslarında gıdıyorum evde ısım yoksa.
hafta sonlarıda gıderım bırlıkte claısan kızlarla kahvaltı hazırlarız oglen yemegı hazırlarız yerız vs vs.
zaten ondan cok benım sozum gecer orda hep orda olabılıyorum kısaca. ama oda bana ne dıyor bılıyormusun. ben senı sevmeye devam etmek ıstıyorum dıyor.
bence eşin çok haklı. eşler aynı yerde çalışmamalı kesinlikle. ben işyerinde yaşadıklarımın onda birini akşam eşime anlatıyorum küplere biniyormerhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
sen benım eşim olabılırmısın nıckını hacklemıs olabılır mıbaşka bir boyutu da var aslında
ticaret risk işidir o işyerinde işlerinin aksi gitmesi durumunda
her ikinizinde gelirinin oraya bağlı olması
aile bütçenizi yakından ilgilendirir
oysaki senin farklı yerde olup maaşını zamanında alman
bu riski azaltacaktır
ne gıbı sorunlar yasadıon özel degılse cnm
merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
esımın ıs yerı oyle buyukk bı sırket degıl buyuk bı ofıs dıyelım 3 kısının calıstıgı bı yer.
haklısın cnm bende ozluyorum sanıurım onu. bırde kıskanıyo olabılırımde :)))
sen benım eşim olabılırmısın nıckını hacklemıs olabılır mı
aynı onun dedıklerını dıyosun cnm.