eşi ile aynı iş yerinde calısan var mı?

ben bazen düşünüorm keşke aynı iş yerinde çalışsaydık die sonra da aman yok rezil olruz valla obeni sinir eder ben onu sinir ederim akşama kadar dipdibe kavga ederiz özlemek ayrı yerlerde çalışmak en iisi :)

aynı ısyerınde calıssaydık sabah aksam fıngırderdık valla
ne guzel olurdu
düşündümde bi

Dertsiz basina dert mi ariyorsunuz ya bosversenize. Birakin evli olmayi biz sevgiliyken ayni yerde calistik her seyime karisti bunaltti beni. Is yerindekilerle tartisti o cikti diye bende cikmaya kalktim falan. Her seyi sorun ya. Birde evliyken butun gun dipdibe daha zor. Esiniz hakli bence

cuteee tam senden beklediğim bir cevap olmuşşş :)

yani güzel fantaziler olabilirdi çok haklısın
cok tatlısınız yaa

iş yerinde olduğumuzu unutup herkesin içinde evdeki gibi konuşması terslemesi..

gereksiz ayak işleriyle uğraştırması eleştirmesi..

ama bizimki normal bir evlilik değildi sorunluydu aşağılık kompleksi vardı ben ondan herşeyi daha az bilirdim ona göre yani..

sen yinede beni baz alma benimkisi bitmiş tuhaf bir evlilikti

Ben eşimle aynı okulda calışıyorum. Geçen sene sabahçı-öğlenci oldugumuz için sınıflarımız bile ortaktı. Bu sene beraberiz, ikimiz de sabahçıyız. Kıskanma, sürekli dip dibe olma vs. sorunlarımız hiç olmadı. Bize göre avantaj. Sanırım meslekle ya da kişiyle alakalı bir durum.

cnm ozel degılse ayrıldınızmı oyle bı anlam cıkardım da

ben aynı iş yerindeyim, ama sınırlarımızı baştan iyi koyduğumuz için sorun yaşamadık şimdilik ama tabi daha 20 günlük evliyiz ondan da olabilir..

Mesela öğretmenler biz aynı iş yerindeyiz yazmışlar ama onların sınıfları dersleri farklı en fazla teneffüste öğretmenler odasında bir aradalar

Ama eşe ait bir iş yerinde sonradan çalışmak ya da aynı serbest meslekte birlikte çalışmak farklı

Zira iki smmm aynı işi yapıyor mükellef paylaşımı yoksa mesela sıkıntılar çıkabiliyor

Bir şirkette patron başkası iken birlikte çalışınca da iş arkadaşlarının gereksiz imalarına maruz kalınıyor

Memurlar daha şanslı bence

Aslında haklısın canım, biz bazen teneffüste bile görmüyoruz birbirimizi, üç beş saniye b e lki, ya da uzaktan. Kendi cevremiz var okulda da herkes kendi kendine takılır. Benim için en güzeli Bir sorun olsa hemen geliverir çoğu zaman unutuyorum bile aynı yerde calistigimizi, tak diye çıkıp gelince heyecanlaniyorum bile

valla benim eşim de ileride açmayı düşündüğüm büroda beraber çalışmak istiyor ben de ona devamlı iç içe olmayalım seni gün içinde özleyeyim diyorum ben istemiyorum
aynı iş yerinde çalışıp güzel bir evlilik veya ilişki yürütenler elbetteki vardır ama sonuçta bir ömür geçireceğim adamla ( inşallah tabi) her dakika da yan yana olmak istemem

Bence aynı iş yerinde çalışmamak daha iyi staj yaptığım yerdeki evli çiftler vardı ama birlikte hiç vakit geçirdiklerini görmedim çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…