- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
ben bazen düşünüorm keşke aynı iş yerinde çalışsaydık die sonra da aman yok rezil olruz valla obeni sinir eder ben onu sinir ederim akşama kadar dipdibe kavga ederiz özlemek ayrı yerlerde çalışmak en iisi :)merhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?
fıkırlerınızı merak edıyorum
bencede :))))valla ben keşke eşimle aynı iş yerinde çalışabilsem...böylece iş yerindeki kadınlarda aklım kalmazdıkeyifli olabilirdi beraber molaya çıkmak yemek yemek vs vs...
cuteee tam senden beklediğim bir cevap olmuşşş :)aynı ısyerınde calıssaydık sabah aksam fıngırderdık valla
ne guzel olurdu
düşündümde bi
ben bazen düşünüorm keşke aynı iş yerinde çalışsaydık die sonra da aman yok rezil olruz valla obeni sinir eder ben onu sinir ederim akşama kadar dipdibe kavga ederiz özlemek ayrı yerlerde çalışmak en iisi :)
cok tatlısınız yaacuteee tam senden beklediğim bir cevap olmuşşş :)
yani güzel fantaziler olabilirdi çok haklısın
cok tatlısınız yaa
ne gıbı sorunlarınız oldu cnmtabi şimdi olmayan bir koca ile fantazi ilgi çekici geliyor ama evliyken aynı iş yerinde olmayı hiç istemezdim :) 2 ay denedik ama malesef yapamadık aynı işyerini :)
cnm ozel degılse ayrıldınızmı oyle bı anlam cıkardım daiş yerinde olduğumuzu unutup herkesin içinde evdeki gibi konuşması terslemesi..
gereksiz ayak işleriyle uğraştırması eleştirmesi..
ama bizimki normal bir evlilik değildi sorunluydu aşağılık kompleksi vardı ben ondan herşeyi daha az bilirdim ona göre yani..
sen yinede beni baz alma benimkisi bitmiş tuhaf bir evlilikti
cnm ozel degılse ayrıldınızmı oyle bı anlam cıkardım da
hayırlısı cnmyoo hiç özel değil tatlım evet ayrıldık biz :)
Mesela öğretmenler biz aynı iş yerindeyiz yazmışlar ama onların sınıfları dersleri farklı en fazla teneffüste öğretmenler odasında bir aradalar
Ama eşe ait bir iş yerinde sonradan çalışmak ya da aynı serbest meslekte birlikte çalışmak farklı
Zira iki smmm aynı işi yapıyor mükellef paylaşımı yoksa mesela sıkıntılar çıkabiliyor
Bir şirkette patron başkası iken birlikte çalışınca da iş arkadaşlarının gereksiz imalarına maruz kalınıyor
Memurlar daha şanslı bence