senin eşin bilgisayar hastasımı bacım benimki sapığıııııı adam beni görmez o bilgisayardayken eve biri gelse bana saldırsa adamın ruhu duymaz ..sabah işe gidecek yat yat yat derim..sabahta kalk kalk kalk derim imkan yok kalkmaz...sabaha kadar bilgisayarda artık ne yapıyor günahı boynuna,, bildiğim bir play 65 midir nedir onu oynuyor...
sonra bir savaş oyunu var :):):):):):) ayyyyyyyy çok gülüyorum...bana diyorki "sus şimdi dur bak ben sibiryadayım şunu gebertmem lazım diyor":):):):):):):):) ona çok gizli bir görev veriyorlar silah değiştiriyor, suların altında kalıyor çıkıyor kahramanlar gibi :) amannn diyorum dili çenesi olmasında oyalansın diyip susuyorum kendimle ilgileniyorum koyuyorum bir korku filmi çalsın sazlar oynasın kızlar
merak etme canım yakında bizde sizin gibi olucaz zaten bu gidişle kendimi içkiye vericem o olucak görücek gününü kafamçokkarıştı oyun günü yapcaz bu yüzden laptop almak bile istiyoda ben nayn olmaz diyorum:)))) ay bayıldım yorumuna :)) ama dediğin doğru walla benimki de iki kere charini sattı birini 500e birini 700e iki sene önce..1200 para gecti eline çatır çutur yedik walla..
yok o kdr abartı değil bizde yani sosyal hayatımız tam gaz devam ediyor..annem yazlığa gittiğinde öyle yapıyoruz ickimizide koyuyoruz bı yandan oyun oynuyoruz bı yandan iciyoruz :)) öyle oyun gecesi yapıyoruz :))
oynamayan için kötü tabii o duyguyu da bilirim..ilk baslarda oyleydik,zor bir şey..erkek arkadasım eskiden bagimliydi dışarı cikmazdik pek..bı gün kavga ettik ve ayrıldık o zmn anlamış oyuna ayırdığı zamanı bana ayırması gerektiğini :) o oldu düzeldi..dediğim gibi şimdi ikimiz birlikte oynuyoruz ama hastalık derecesinde değil..wow oylayan evli çiftler çok oyunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?