eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ne kadar acımasız yorumlar var.
İnsanların eğer gerçekten aykırı şekilde hissetmeseler eşcinsel olacaklarını sanmıyorum çünkü Türkiye gibi bir yerde bu zaten yeterince zor, insanlar kendilerini mecbur hissetmeseler böyle bir yola girmezler.
Bu şekilde bir kaç tanıdığım var, hepsi kızdan erkeğe yönelmişlerdi. Gerçekten nasıl erkek gibi davrandıklarını hatırlıyorum. Lisedeyken bahsettiğim arkadaşım eteğimin altına falan bakmaya çalışıyodu düşünün. Dİkkat çekmek için böyle bir şey yapılacağını düşünmüyorum. Mahellemizde bir kız vardı ameliyatla erkek oldu, sırf dikkat çekmek ugruna böyle acılı ve riskli işlemlere maruz kalmayı kabul ettiklerini sanmıyorum.

Eşcinsellik kesinlikle fiziksel bir olay bence. Hormon tedavileri sonuç vermiyorsa eğer ben bu kişilere saygı duyarım. Son zamanlarda cinsiyet değiştiren ünlüyü biliyorsunuz. Ben o kişinin açıklamalarını tüm haber sitelerinde okudum, kadın bedenine hapsedilmiş bir erkeğim ben diyordu, sırf işi gereği kadın kıyafetleri giyip makyaj yapıp sevişme sahnelerinde oynamak işkence gibi geliyormuş ona. Bu nasıldır bilebilir misiniz ki böyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz.. İnsan yerinde olmadan bilemez ki. Büyük konuşmamak gerekir. İleride ben de evleneceğim çocuklarım olacak inşallah. Bu benim de başıma gelebilirdi veya ileride çocuklarımın başına gelebilir. Ben saygı duyuyorum. Ve bu insanların toplumdan dışlanmaması gerektiğine inanıyorum. Tekrar söylüyorum; kimse böyle beylik laflar edip kınamamalı bu insanları.. Gün olur devran döner demişler..

Eskiden araştırdığım ,okuduğum bir bilgi demiştim ben de ..Eskiye göre cevaplıyorum konuyu,tahmin edersiniz ki şu dakika araştırmadım..

Ezbere cevaplamadım ama siz ezbere cevaplıyorsunuz...

Siz hormanlarla alakalı şeklinde bir bilimsel yazı paylaşın o halde..

Ben birşeylerden bahsettim.Tıbbi verilerle karşılaştım..
Doktor görüşleri dinledim mesela..
Ders kitabımızda vardı.Bundan bahsettim..

Siz hiç bahsetmediniz..[/QUOTE]

Peki ben size bilimsel bir makale göndersem önyargılarınızdan arınıp okuyacak mısınız? Eğer okuyacaksanız gerçekten göndereceğim çünkü sabah. Birazdan uyuyacağım, ciddi bir makale olsun istiyorum o yüzden sabah en anlaşılabilir olanını göndereceğim, fazla tıbbi terim içermeyenini. Fakat okumayıp "bana mantıklı gelmedi" diyecekseniz uğraşmayayım ben de :)

ışıklar kapandıktan sonra yorganın altında yaşananlardan kime ne??
ister hak yolundan girsin ister b.k yolundan :))
bir söz var,çok severim.Ünlü bir adam demiş
"eşcinsel evliliklere karşı olanlara söyleyeceğim tek şey: bir eşcinselle evlenmeyin"
bence de olay bu kadar basit.
benim çocuğuma ne söyleyeceğime gelirse..
ben ne desem de o çocuk gay ise gaydir,ağlasam da gaydir,yalvarsam da...
ve sonuç olarak eşcinselleri severim, homofobiklerden iğrenirim :)
Sosyal rollerdeki cinsiyet ayrımcılığına karşıyım,erkek-kadın adam gibi adam,kız oğlan kız gibi tabirlerden midem bulanır,LGBT eylemlerine katılmışlığım,erkek arkadaşıma oje sürmüşlüğüm de var.
Benim eşcinsellik hakkındaki görüşüm bu yönde,
öylesine söylenmiş cümleler de değil,üniversitede de bu konuyla ilgili küçük sunumlarım vardı:)

Kuran tabiki bir anatomi ,coğrafya kitabı değil ama bazı( bilimsel) gerçekler yer alıyor..
Siz Kuran'ı bilgi olarak kabul etmezseniz saygı duyarım seçiminize..

Son düzenleme:
Siz saygı duyuyor musunuz ki? Asıl siz kabul etmeseniz bile saygı duyun. "İğrençler" diyerek de saygı duyulmaz.
Rezillik. Üçüncü dünya ülkesi davranışları, tepkileri bunlar.

Çok çok haklısınız, tamamen katılıyorum bu yorumunuza. İyi ki türkiyede böyle düşünen insanlar var

bir tercih olarak bakıyorum. gay arkadaşlarım oldu bir aralar. inanılmaz neşeli, sohbetleri zevkli ,dost canlısıydılar.
saygı duyuyorum seçimlerine..

Ya dinen günah tabi ki o ayrı. Ama ne bileyim homofobik değilim. Annemin iş yerinde var bir arkadaşı gay biri aman Allah'ım ya sevimli eğlenceli. Zaten benden yaşça büyük sevabını günahını ayırt edebiliyor. Öyle olmak istiyorsa istediğini yapabilir ben karışamam. Saygı duyarım ama herhalde büyük konuşmayayım evladım eş cinsel olsaydı belki çok farklı düşüncelerde olurdum. Bilmiyorum derin mevzular :/ Yine de dışlayacak değilim.. Başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok . B

Msj tekrarı
....................

Son düzenleme:

Peki ben size bilimsel bir makale göndersem önyargılarınızdan arınıp okuyacak mısınız? Eğer okuyacaksanız gerçekten göndereceğim çünkü sabah. Birazdan uyuyacağım, ciddi bir makale olsun istiyorum o yüzden sabah en anlaşılabilir olanını göndereceğim, fazla tıbbi terim içermeyenini. Fakat okumayıp "bana mantıklı gelmedi" diyecekseniz uğraşmayayım ben de :)[/QUOTE]

Gönderin.Ama tıbbi terimler özlellikle olsun..Daha iyi anlarım..Tıbbi terim bilgim iyidir..
Önyargılı bir insan olmadığımı düşünüyorum..
Benim izini sürdüğüm son bunu gösterdi bana..
Belki yanlış da olabilir..
Ben şunu söyledim:.Hepsi hormon kaynaklı olAmaz,inanmıyorum buna..

Son düzenleme:

Yom gönderin.Tıbbi terimli olsun lütfen.Benim anatomim,terim bilg[/QUOTE]

Tamamdır:)

öncelikle hastalık değil tercih olduğunu düşünenlerdenim."ayy ne kadar kötü tu kaka" insanlar olarak bakmıyorum.kendi tercihlerini yaşayan insanlar.etrafımızda onca sapık ve cani varken eşcinsellerin cinsel tercihlerinden dolayı yargılanmalarını da anlayamıyorum zaten.

Ah canım benim. Sen ve senin gibi birkaç kişi daha olmasak şu sitede 2 dakika geçiremezdim.
Kurban olsunlar bunlar bizim eşcinsel arkadaşlarımıza. En azından bunlar gibi içlerinde nefret taşımıyorlar.

benim is arkadasim kadin evleniyor 3 cocuk doguruyor esinden ayrildiktan 1 sene sonra bir escinselle tanisip lezbiyen olmaya karar veriyor 3 cocuk kiz arkadasi 12 yildir birlikte yasiyorlar. bende bunu anlamiyorum hadi farketmedi hemcinsine ilgi duydugunu evlendi bir cocuk yapti yine farketmedi 2. cocuguda yapti 3. cocuguda yapti ayrildiktan sonra ben escinsel olmak istiyorum mu dedi acaba bende bunu anlamakta zorluk cekiyoruum

Bilimsel makale arayışları içindesiniz gördüğüm kadarıyla.
Ben her iki görüşle de ilgili binlerce bulurum isteyene.
Çünkü bu durumun net bir açıklaması yok.
Önemli olan insanları olduğu gibi kabullenmektir.
İnsan olmanın gereği budur.

Son düzenleme:
bu arada ben karsi degilim herkes istedigini yapmakla yasamakla serbest benimde oldukca fazla escinsel tanidigim var

Ah canım benim. Sen ve senin gibi birkaç kişi daha olmasak şu sitede 2 dakika geçiremezdim.
Kurban olsunlar bunlar bizim eşcinsel arkadaşlarımıza. En azından bunlar gibi içlerinde nefret taşımıyorlar.

Çok tatlı insanlar hepsi yaa, işte tanımadan bilmeden uzaktan konuşması ne kolay. Hayatımda tanıdığım en hoşgörülü ve en saygılı insanlar açıkçası. Çok seviyorum ben bu sapkın arkadaşları Millet sevdiğiyle istediğini yaparken iyi onlar yaparken kötü. Neymiş efendim babasını biriyle öpüşürken hayal edince tiksiniyormuş, açıklamaya bak İnsan niye babasını öyle hayal eder, asıl orada bi problem var bence. Etrafta gayler olunca herkes gay olacak diye bi şey yok.

Hic bilmrm bu konulari Allah vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…