- 17 Mart 2012
- 5.748
- 1.658
- 448
Arkadaş da ben de bilimsel yazı paylaşır mısın dedik tulipa. Koyarsan biz de bilgilenebiliriz sayende. Ama sen hala kendi düşündüğün şeyi yazıyorsun. Neden koymuyorsun yazıyı? Googleda çıkan şeyler bilimsel yazı diye bi kaide yok. Sanırım bu fikirlerin de forum sitelerinde okuduklarından. Zira evet hermafrodit diye bir kavram var bunu kimse yadırgamıyor da diğer konuyla bağdaştırma şeklin bilim dışı. Lut kavmine takmışsın, onu biliyor zaten herkes. Fakat sen hormon falan derken bilimsel bi şeyden bahsediyorsun. O yüzden tıbbi çalışmalardan bi örnek verirsen, link olarak, biz de biz yanlış biliyormuşuz diyip sayende aydınlanabiliriz.
Dediğin şeyi sen yapıyorsun tulüpa ne yazık ki...Uzun süredir rica ediyorum bana bi kaynak göster okuyayım diye? Bilmeden konuşmayın diyorsun da senin bu konuda verdiğin tek kaynak Kuran. Lut kavmi. Demin alonea da yazdım. Kuran bilim öğreten bi kitap değildir, öyle olsaydı tıp eğitimi kuran üzerinden verilirdi. Hala kaynak bekliyorum ben, gönderirsen okuyacağım. Sevgiler
Siz saygı duyuyor musunuz ki? Asıl siz kabul etmeseniz bile saygı duyun. "İğrençler" diyerek de saygı duyulmaz.ben sizi bilgeliğinizle başbaşa bırakayaım kabul etmiyorum hoşlanmıyorum varmı daha ötesi ????
nedir bu baskıcı savunma buda benim fikrim kime ne ben size diyomuyum neden kabul ediyosunuz diye önce insanların fikirlerine saygı duyun kabul etmeseniz bile
Ne kadar acımasız yorumlar var.
İnsanların eğer gerçekten aykırı şekilde hissetmeseler eşcinsel olacaklarını sanmıyorum çünkü Türkiye gibi bir yerde bu zaten yeterince zor, insanlar kendilerini mecbur hissetmeseler böyle bir yola girmezler.
Bu şekilde bir kaç tanıdığım var, hepsi kızdan erkeğe yönelmişlerdi. Gerçekten nasıl erkek gibi davrandıklarını hatırlıyorum. Lisedeyken bahsettiğim arkadaşım eteğimin altına falan bakmaya çalışıyodu düşünün. Dİkkat çekmek için böyle bir şey yapılacağını düşünmüyorum. Mahellemizde bir kız vardı ameliyatla erkek oldu, sırf dikkat çekmek ugruna böyle acılı ve riskli işlemlere maruz kalmayı kabul ettiklerini sanmıyorum.
Eşcinsellik kesinlikle fiziksel bir olay bence. Hormon tedavileri sonuç vermiyorsa eğer ben bu kişilere saygı duyarım. Son zamanlarda cinsiyet değiştiren ünlüyü biliyorsunuz. Ben o kişinin açıklamalarını tüm haber sitelerinde okudum, kadın bedenine hapsedilmiş bir erkeğim ben diyordu, sırf işi gereği kadın kıyafetleri giyip makyaj yapıp sevişme sahnelerinde oynamak işkence gibi geliyormuş ona. Bu nasıldır bilebilir misiniz ki böyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz.. İnsan yerinde olmadan bilemez ki. Büyük konuşmamak gerekir. İleride ben de evleneceğim çocuklarım olacak inşallah. Bu benim de başıma gelebilirdi veya ileride çocuklarımın başına gelebilir. Ben saygı duyuyorum. Ve bu insanların toplumdan dışlanmaması gerektiğine inanıyorum. Tekrar söylüyorum; kimse böyle beylik laflar edip kınamamalı bu insanları.. Gün olur devran döner demişler..
Hemfikir olduğumuza sevindim.Chopsuey duygularıma tercüman olmuşsunuz, neyse ki benim gibi düşünen insanlar da var diyip mutlu oluyorum...
Eskiden araştırdığım ,okuduğum bir bilgi demiştim ben de ..Eskiye göre cevaplıyorum konuyu,tahmin edersiniz ki şu dakika araştırmadım..
Ezbere cevaplamadım ama siz ezbere cevaplıyorsunuz...
Siz hormanlarla alakalı şeklinde bir bilimsel yazı paylaşın o halde..
Ben birşeylerden bahsettim.Tıbbi verilerle karşılaştım..
Doktor görüşleri dinledim mesela..
Ders kitabımızda vardı.Bundan bahsettim..
Siz hiç bahsetmediniz..
Peki ben size bilimsel bir makale göndersem önyargılarınızdan arınıp okuyacak mısınız? Eğer okuyacaksanız gerçekten göndereceğim çünkü sabah. Birazdan uyuyacağım, ciddi bir makale olsun istiyorum o yüzden sabah en anlaşılabilir olanını göndereceğim, fazla tıbbi terim içermeyenini. Fakat okumayıp "bana mantıklı gelmedi" diyecekseniz uğraşmayayım ben de :)
Ah canım benim. Sen ve senin gibi birkaç kişi daha olmasak şu sitede 2 dakika geçiremezdim.Canım malesef buradaki yorumları okuyunca üzüldüm. Özellikle gay arkadaşlarımı düşününce. O kadar iyi insanlar ki ne yazıktır ki herkes sadece yatakta kimle ne yaptıklarını düşünerek değerlendiriyor onları. İyi bulduk biz birbirimizi burdan
Çok çok haklısınız, tamamen katılıyorum bu yorumunuza. İyi ki türkiyede böyle düşünen insanlar var
Ah canım benim. Sen ve senin gibi birkaç kişi daha olmasak şu sitede 2 dakika geçiremezdim.
Kurban olsunlar bunlar bizim eşcinsel arkadaşlarımıza. En azından bunlar gibi içlerinde nefret taşımıyorlar.
Yukarda söyledim ya.
Gay yada lezbiyenlik Allah vergisi değil..Hormanla alakalı değil..
Bir kere kelime anlamı olarak değil.
Sapkınlık olsun ,fantezi olsun diye yapanlara böyle diyorlar.Ki bu şekilde gibi çoğu.
Hormonla alakalı olan başka.Onlar hermafrodit.
Ve onlar nadir bulunuyor.
Oysa bunlar çığ gibi büyüyor..
Fantezi olsun diye yaptıklarını düşünüyorum birçoğunun..
Lut kavminde yaygındı mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?