• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

"Sadece kendilerini ilgilendirir" diye düşünüyorum.
Onlar mutluysa; Ayıplamak, eleştirmek, suçlamak... Çok gereksiz şeyler. Herşeyden önce bu, onların isteseler de değiştirebildikleri birşey değil.

Ama diğer yandan; iki erkeğin sevişmesi, bu dünyadaki sayılı iğrenç manzaralardan birisiymiş gibi geliyor kulağa.
Yanlışsam söyleyin yani.

İki kadının sevişmesi ilkine nazaran toplumca daha bir kabul edilebilir. Mesela çoğu erkeğin, karısının bir iki seferliğe mahsus böyle bişi yapmasına rıza göstereceğine dair bişiler okumuştum.:17::17:
(ama erkekler bu konuda daha özgüvenli oldukları için genelde onlar eşcinselliklerini özgürce yaşıyor).

Son düzenleme:
Gay erkeklerin çoğu kaba saba kıro hetero türk erkeğinin yanında oldukça kaliteli durur bence.
Baktığınız zaman hem bakımlılar, hem titizler ve ince düşünceli insanlar ve oldukça ZEKİ olduklarını görebilirsiniz.
Ben kendi adıma çok severim ve çok da iyi anlaşırım. O tür insanlardan kötülük gelmez kimseye.

Son düzenleme:
herşeyede hormon demeyin yaaa:19: bukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz :51:

ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir:24::24:

Alone bilimsel bir iki yazı okursan anlarsın bence neyin ne olduğunu. Bu kadar homofobik olmayın onlar da insan. Siz sevmeyebilirsiniz sizin tercihinizdiir ben size de saygı duyarım fakat hormonal olmadığını iddia etmeniz oldukça bilim dışı.

Gaylik,lezbiyenlik hormonla alakalı değil ki..
Sapkınlık,fantazi..

Hormonla alakalı olan hermafroditlik.
Onda hem bayan hem erkek cinsiyeti bulunur,göğüsler bulunabilir.Daha çok kadın görüntüsünde olur.Ama çok çok nadirdir.
Oysa bunlar nadir falan değil,
Bayağı bayağı topluluk..
İki organları yok muhtemelen.

Tulipa bilimsel makaleleri sana da öneriyorum. Nereden öğrendin hormonla alakalı olmadığını? Ne yazık ki halkımızın en kolay yaptığı şey bilimsel gerçekler kendilerini memnun etmediği zaman kendi görüşlerini sanki araştırma sonuçlarıymış gibi paylaşmaları:19:

Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.
Bu bir tercih/seçim değildir.
Bu insanlara empoze de edilemez. İnsanın içinden gelen bir şeydir.
Bu şekilde bir bakış açısı 2014 senesinde yaşayan hiçbir insana yakışmıyor.
Biraz araştırın ve cehaletten arının.

Canım malesef buradaki yorumları okuyunca üzüldüm. Özellikle gay arkadaşlarımı düşününce. O kadar iyi insanlar ki ne yazıktır ki herkes sadece yatakta kimle ne yaptıklarını düşünerek değerlendiriyor onları. İyi bulduk biz birbirimizi burdan:52:

benim de eşcinsel bir arkadaşım var onun içinden geliyor benim tercihim bu demiyor ben böyle hissediyorum diyor saygı duyarım asla dışlamam dinimizce günah ben dinine bağlı bir insanım ama aynı din insanlara hoşgörüyü kimseyi dışlamamayı şefkati merhameti öğretiyor normalleşmesi yayılması hoş bir şey mi derseniz bence hayır ama insanlar kendi hayatlarını nasıl istiyorlarsa öyle yaşamakta özgürler saygı duyarım hatta şu anki gibi arkadaş da olurum

not:bir erkekle kız muhabbeti yapmak çok tuhaf ama çok eğleniyoruz bee :1:

2 insan birbirini seviyor sevişiyorsa 2 si de durumdan mutluysa bu neden sapıklık oluyor. bize ne ki. bu bi tercih değil değiştirilebilir bişey değil bu insanlardan nefret etmek kime ne kazandırır? gerçi biz toplum olarak her halta karışırız haddimizi bilmeyi banane demeyi asla başaramayız. ne desek boş.

kesinlikle duygularıma tercümansınız desem yeri olur.
genelde türklerle takılıyorum. farklı ırklardan karıştırılmış bir okulda okuyorum. aklınıza gelen her ülkeden insan var. hani deney falan yapmaya kalksalar türkler her yerde belli edicek kendini.
aşağılıyı laf sokan bağıran ezen insanlar hep türk erkekleri, azeriler ve afganlar (aşırı dinine bağlı insanlar)
bildiğiniz birleşip örgüt olmuşlar çocuğu kıstırıyolar her yerde.
hatta çocukla aynı odada kalanlar çocuğu ezip dışlayıp duruyolar. parasını falan alıyolar.
diğer insanlarda çok sıcak bakmıyor ama en azından saygı duyup sesini çıkarmıyolar.
ayrıca bülent ersoy örneğinizi çok sevdim, cuuk diye oturdu resmen :)

Ben de böyle olayların hiç yaşanmayacağı düşünülecek bi üniversitede okuyorum. Fakat kampüste o kadar rezil insanlar varmış ki bunu gay arkadaşım sayesinde gördüm. Arkasından gülerler falan. İnsan olamamışlar işte...Aynı kendimi gördüm yazdıklarınızda:)

Medeniyetsiz insan müsveddeleri.
Bunları Mars'a da çıkarsan değişmez, babadan oğula nesil bunlar. Sonra yabancı ülkelerde Türk olduğunu söyleyince insanların yüzü değişiyor be. Bırak takılma bunlarla. Sonsuza kadar yalnız kalsam yine takılmam bunlarla ben. O kadar güzelliğin yanında bu medeniyetsizlere Ortadoğu'nun ortasında çorak topraklar layık görüldü işte.
Debelensin dursunlar.
Yüksek lisansa ben de gideceğim buralardan.
Sen gözünü seveyim çocuğa arka çık. Şikayet etsin hırsızları. Vallahi çok sinirleniyorum lanet olsun.

Chopsuey duygularıma tercüman olmuşsunuz, neyse ki benim gibi düşünen insanlar da var diyip mutlu oluyorum...

Bu sadece fantezi sapkinlik igrenclik diyen arkadaslar bu konuda "bilimsel yazilar" linkler paylasirlarsa çok sevinirim...

Bu konuyu ben arastirdigimda net bir kanit ve kesinlik bulamıyorum.. Ama kesin konuşan arkadaslarin bu bilgiyi nereden edindiklerini çok merak ettim faydalanmak isterim mümkünse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben internet yayılmadan önce ansiklopedileri karıştırmayı seven biriydim.İlk orda okumuştum,hermafroditlik.
Sonra okul derslerinin birinde karşıma çıktı..Tıbbi bir terim bu.
.Öyle herkes ben öyleyim demekle olmuyor.Dr muayenesi,testler gerekiyor..
Biraz araştırmıştım..Eskiden okuduğum için hatırlamıyorum..
Google'den araştırmak gerek..Ama Google de herzaman doğru bilgi olmuyor..
Ama mantıken de düşündüğünüzde bu kadar çok olamaz,bukadar yapmacık olamaz diye düşünüyorum..
Bir de lut kavmi bu yüzden helak olmuş..livata denir dini litaratürde..
Bir toplumun hepsi veya çoğu böyle olabilir mi?
Allah onları musibet vererek cezalandırdığına ,göre kendi yarattığı kulunu biliyordur değil mi?

hermafrodit,lut kavmi,livata,gay,lezbiyen diye google'den mini bir araştırma yapabilirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ben internet yayılmadan önce ansiklopedileri karıştırmayı seven biriydim.İlk orda okumuştum,hermafroditlik.
Sonra okul derslerinin birinde karşıma çıktı..Tıbbi bir terim bu.
.Öyle herkes ben öyleyim demekle olmuyor.Dr muayenesi,testler gerekiyor..
Biraz araştırmıştım..Eskiden okuduğum için hatırlamıyorum..ilgiler olmuyor,bunu da düşünmek lazım..
Google'den araştırmak gerek..Ama Google de herzaman doğru bilgi olmuyor..
Ama mantıken de düşündüğünüzde bu kadar çok olamaz,bukadar yapmacık olamaz diye düşünüyorum..
Bir de lut kavmi bu yüzden helak olmuş..livata denir dini litaratürde..
Bir toplumun hepsi veya çoğu böyle olabilir mi?
Allah onları musibet vererek cezalandırdığına ,göre kendi yarattığı kulunu biliyordur değil mi?

hermafrodit,lut kavmi,livata,gay,lezbiyen diye google'den mini bir araştırma yapabilirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/QUOTE]

Arkadaş da ben de bilimsel yazı paylaşır mısın dedik tulipa. Koyarsan biz de bilgilenebiliriz sayende. Ama sen hala kendi düşündüğün şeyi yazıyorsun. Neden koymuyorsun yazıyı? Googleda çıkan şeyler bilimsel yazı diye bi kaide yok. Sanırım bu fikirlerin de forum sitelerinde okuduklarından. Zira evet hermafrodit diye bir kavram var bunu kimse yadırgamıyor da diğer konuyla bağdaştırma şeklin bilim dışı. Lut kavmine takmışsın, onu biliyor zaten herkes. Fakat sen hormon falan derken bilimsel bi şeyden bahsediyorsun. O yüzden tıbbi çalışmalardan bi örnek verirsen, link olarak, biz de biz yanlış biliyormuşuz diyip sayende aydınlanabiliriz.

Alone bilimsel bir iki yazı okursan anlarsın bence neyin ne olduğunu. Bu kadar homofobik olmayın onlar da insan. Siz sevmeyebilirsiniz sizin tercihinizdiir ben size de saygı duyarım fakat hormonal olmadığını iddia etmeniz oldukça bilim dışı.

herkes hormonal sebeplerin arkasına sığınıyo ben en çok buna karşıyım tıpa bilime bişey dediiğim kabul etmediğim falan yok ama herşeye kılıf bulanlardan çok sıkıldık artık

Arkadaşlar tutup ben de gülmüyorum ,ayıplamıyorum..
Ayıplayanları da kınıyorum,kendi hatalarınıza bakın diyorum ..
Ama konunun gerçeğini ,araştırmadan ,ezbere de konuşmamak lazım konu hakkında..

Son düzenleme:
herkes hormonal sebeplerin arkasına sığınıyo ben en çok buna karşıyım tıpa bilime bişey dediiğim kabul etmediğim falan yok ama herşeye kılıf bulanlardan çok sıkıldık artık

Peki sence bilimsel bir konu hakkında referans olarak kuranı göstermek ne kadar doğru? O zaman matematik, tarih, tıp her türlü derste kurandan faydalanalım? O başka bu başka. Sürekli dinimizce çok yanlış o yüzden bu insanlardan tiksinmeliyiz gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Her konuda hoşgörüyü savunan bir dinden bahsediyorsunuz, ama her şey birbiriyle çelişiyor. Şahsen din kavramını sorguladım buradaki yorumları okuyunca. Kimin kimle seviştiği neden bizi ilgilendirsin? Onlar hallerinden memnunlar bu tarz insanlar onlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmasa. İyi insan ve kötü insan vardır sadece, hetero insan ve homo insan olarak sınıflandırmayalım lütfen.

Arkadaşlar tutup ben de gülmüyorum ,ayıplamıyorum..
Ayıplayanları da kınıyorum,kendi hatalarınıza bakın diyorum ..
Ama konunun gerçeğini ,araştırmadan ,ezbere de konuşmamak lazım konu hakkında..

Dediğin şeyi sen yapıyorsun tulüpa ne yazık ki...Uzun süredir rica ediyorum bana bi kaynak göster okuyayım diye? Bilmeden konuşmayın diyorsun da senin bu konuda verdiğin tek kaynak Kuran. Lut kavmi. Demin alonea da yazdım. Kuran bilim öğreten bi kitap değildir, öyle olsaydı tıp eğitimi kuran üzerinden verilirdi. Hala kaynak bekliyorum ben, gönderirsen okuyacağım. Sevgiler

Lütfen kişisel yorumlarınızı yaparken konuya dini karıştırmayınız, yasaktır.

Arkadaş da ben de bilimsel yazı paylaşır mısın dedik tulipa. Koyarsan biz de bilgilenebiliriz sayende. Ama sen hala kendi düşündüğün şeyi yazıyorsun. Neden koymuyorsun yazıyı? Googleda çıkan şeyler bilimsel yazı diye bi kaide yok. Sanırım bu fikirlerin de forum sitelerinde okuduklarından. Zira evet hermafrodit diye bir kavram var bunu kimse yadırgamıyor da diğer konuyla bağdaştırma şeklin bilim dışı. Lut kavmine takmışsın, onu biliyor zaten herkes. Fakat sen hormon falan derken bilimsel bi şeyden bahsediyorsun. O yüzden tıbbi çalışmalardan bi örnek verirsen, link olarak, biz de biz yanlış biliyormuşuz diyip sayende aydınlanabiliriz.[/QUOTE]

Eskiden araştırdığım ,okuduğum bir bilgi demiştim ben de ..Eskiye göre cevaplıyorum konuyu,tahmin edersiniz ki şu dakika araştırmadım..

Ezbere cevaplamadım ama siz ezbere cevaplıyorsunuz...

Siz hormanlarla alakalı şeklinde bir bilimsel yazı paylaşın o halde..

Ben birşeylerden bahsettim.Tıbbi verilerle karşılaştım..
Doktor görüşleri dinledim mesela..
Ders kitabımızda vardı.Bundan bahsettim..

Siz hiç bahsetmediniz..

Son düzenleme:
bu konudan muzdarip bir tanıdığım var, arkadaşımın kardeşi. Bir anda eşcinsel olduğunu ablasına söyledi ve ailede herkesin hayatı değişti. Çocuk erkek olmadığı için yani eşcinsel olduğu için intihar etmeyi bile düşünüyormuş ablasına söylemiş. Ama elinde olmadığını hatta çocukluğundan beri hep erkeklerden hoşlandığını fark etmiş. Normal bir erkek gibi olmayı istiyor ama psikoloğa da gitmelerine rağmen olmamış bir türlü. Ama benim anladığım kadarıyla eşcinsel kişilerin bu türlü olanları en çok kendileri sıkıntı çekiyorlar bu hayatta ve erkek olmak istyiorlar

[MENTION][/MENTION]

Eşcinsellik bir tercih değildir. Siz ne zaman heteroseksuel olmayı tercih ettiniz? Ben ne olayım diye düşündünüz mü? Hayır. Öyle doğdunuz.

Dünyada heteroseksüel, homoseksüel, gay diye türler yoktur. İNSAN vardır sadece. İşte bu anlaşıldığında dünya daha yaşanılabilir bir hal alacak.

Back