evet sorum başlıkta.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlarımın bir kısmıyla bu konuda ters düşüyoruz. lezbiyenlik yada gaylik
bu hastalık yada değil
bu konuda düşünceleriniz nelerdir ve bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?
benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum.
başınıza bir iş mi geldi?
evet sorum başlıkta.
bu hastalık yada değil
bu konuda düşünceleriniz nelerdir ve bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?
benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum.
evet sorum başlıkta.
bu hastalık yada değil
benim şahsi fikrim:
İslam dinini kabul eden biri için:
Lanetlenmiştir.
Günahtır.
örn:lut kavmi
hayır gelmedi de. Bizim ünüversitede bi çocuk var. Kendisi gay. Bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. Yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. Sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
Benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye falan. Ben koruyorum hep. Kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
Bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.
Gaylik,lezbiyenlik hormonla alakalı değil ki..
Sapkınlık,fantazi..
Hormonla alakalı olan hermafroditlik.
Onda hem bayan hem erkek cinsiyeti bulunur,göğüsler bulunabilir.Daha çok kadın görüntüsünde olur.Ama çok çok nadirdir.
Oysa bunlar nadir falan değil,
Bayağı bayağı topluluk..
İki organları yok muhtemelen.
canım çift cinsiyetlli doğan cocuklara bile belli yaşa kadar ulaşmaları bekleniyor,kendi tercihlerini yapmaları için. Eskiden yoktu ve hangi organ daha gelişmisse o temel cinsiyet diye belirlenirdi. İleri ki zamanlarda kişi diğer cinsiyetine kaymaya başladıgından yeniden bir operasyon geçirmek zorunda kalıyordu..
Ben hormonal bir durum olarak bakıyorum bu duruma ama en igrenci biseksuellik. İste o tamamen sapkınlık..
Kendini erkek yada kadın gibi hissedip tamamen cinsiyet değiştirenlere ise hak veriyorum insan alışmadığı bir bedende yaşamaya zorlanamıyor.
İslam dinini kabul eden biri için:
Lanetlenmiştir.
Günahtır.
örn:lut kavmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?