herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir
Gaylik,lezbiyenlik hormonla alakalı değil ki..
Sapkınlık,fantazi..
Hormonla alakalı olan hermafroditlik.
Onda hem bayan hem erkek cinsiyeti bulunur,göğüsler bulunabilir.Daha çok kadın görüntüsünde olur.Ama çok çok nadirdir.
Oysa bunlar nadir falan değil,
Bayağı bayağı topluluk..
İki organları yok muhtemelen.
Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.
Bu bir tercih/seçim değildir.
Bu insanlara empoze de edilemez. İnsanın içinden gelen bir şeydir.
Bu şekilde bir bakış açısı 2014 senesinde yaşayan hiçbir insana yakışmıyor.
Biraz araştırın ve cehaletten arının.
kesinlikle duygularıma tercümansınız desem yeri olur.
genelde türklerle takılıyorum. farklı ırklardan karıştırılmış bir okulda okuyorum. aklınıza gelen her ülkeden insan var. hani deney falan yapmaya kalksalar türkler her yerde belli edicek kendini.
aşağılıyı laf sokan bağıran ezen insanlar hep türk erkekleri, azeriler ve afganlar (aşırı dinine bağlı insanlar)
bildiğiniz birleşip örgüt olmuşlar çocuğu kıstırıyolar her yerde.
hatta çocukla aynı odada kalanlar çocuğu ezip dışlayıp duruyolar. parasını falan alıyolar.
diğer insanlarda çok sıcak bakmıyor ama en azından saygı duyup sesini çıkarmıyolar.
ayrıca bülent ersoy örneğinizi çok sevdim, cuuk diye oturdu resmen :)
Medeniyetsiz insan müsveddeleri.
Bunları Mars'a da çıkarsan değişmez, babadan oğula nesil bunlar. Sonra yabancı ülkelerde Türk olduğunu söyleyince insanların yüzü değişiyor be. Bırak takılma bunlarla. Sonsuza kadar yalnız kalsam yine takılmam bunlarla ben. O kadar güzelliğin yanında bu medeniyetsizlere Ortadoğu'nun ortasında çorak topraklar layık görüldü işte.
Debelensin dursunlar.
Yüksek lisansa ben de gideceğim buralardan.
Sen gözünü seveyim çocuğa arka çık. Şikayet etsin hırsızları. Vallahi çok sinirleniyorum lanet olsun.
Bu sadece fantezi sapkinlik igrenclik diyen arkadaslar bu konuda "bilimsel yazilar" linkler paylasirlarsa çok sevinirim...
Bu konuyu ben arastirdigimda net bir kanit ve kesinlik bulamıyorum.. Ama kesin konuşan arkadaslarin bu bilgiyi nereden edindiklerini çok merak ettim faydalanmak isterim mümkünse...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/QUOTE]Ben internet yayılmadan önce ansiklopedileri karıştırmayı seven biriydim.İlk orda okumuştum,hermafroditlik.
Sonra okul derslerinin birinde karşıma çıktı..Tıbbi bir terim bu.
.Öyle herkes ben öyleyim demekle olmuyor.Dr muayenesi,testler gerekiyor..
Biraz araştırmıştım..Eskiden okuduğum için hatırlamıyorum..ilgiler olmuyor,bunu da düşünmek lazım..
Google'den araştırmak gerek..Ama Google de herzaman doğru bilgi olmuyor..
Ama mantıken de düşündüğünüzde bu kadar çok olamaz,bukadar yapmacık olamaz diye düşünüyorum..
Bir de lut kavmi bu yüzden helak olmuş..livata denir dini litaratürde..
Bir toplumun hepsi veya çoğu böyle olabilir mi?
Allah onları musibet vererek cezalandırdığına ,göre kendi yarattığı kulunu biliyordur değil mi?
hermafrodit,lut kavmi,livata,gay,lezbiyen diye google'den mini bir araştırma yapabilirsiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alone bilimsel bir iki yazı okursan anlarsın bence neyin ne olduğunu. Bu kadar homofobik olmayın onlar da insan. Siz sevmeyebilirsiniz sizin tercihinizdiir ben size de saygı duyarım fakat hormonal olmadığını iddia etmeniz oldukça bilim dışı.
herkes hormonal sebeplerin arkasına sığınıyo ben en çok buna karşıyım tıpa bilime bişey dediiğim kabul etmediğim falan yok ama herşeye kılıf bulanlardan çok sıkıldık artık
Arkadaşlar tutup ben de gülmüyorum ,ayıplamıyorum..
Ayıplayanları da kınıyorum,kendi hatalarınıza bakın diyorum ..
Ama konunun gerçeğini ,araştırmadan ,ezbere de konuşmamak lazım konu hakkında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?