- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sorum başlıkta.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?
benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum. insan insandır.
duruma açıklık getirmek için;
bizim üniversitede bi çocuk var. kendisi gay. bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye, arkadan sesli konuşup bağırmalar falan. ben koruyorum hep. kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.
buda ayrı bi bakış açısı:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1094425&d=1398856412
Heteroseksüel olduğunuzu ilk ne zaman anladınız?
Heteroseksüel olduğunuz için hiç dışlandığınız oldu mu?
Heteroseksüel olmanız aileniz tarafından yargılandı mı?
Empati...![]()
Bu konuyla ilgili kafaları sıfırlarsak, yani yapılan tüm yorumları önyargıları vs. En basite indirerek düşünmeye çalışalım: TÜM CANLILAR kendi türlerini en sağlıklı şekilde devam ettirebilmek için evrilen bir mekanizmayla çalışıyorlar hayatın özünde bu var üremek nesilleri devam ettirebilmek... Bu canlılardan bazıları eşeyli bazıları ise eşeysiz üreme gerçekleştiriyorlar ( hatta bazıları iki şekildede üreyebiliyorlar ). İnsana bakacak olursak eşeyli üreme yapabilen bir canlı olduğunu zaten biliyoruz. Şimdi bu mantıkla yaklaştığımda eşcinsel bireylerin doğaya, tercih meselesi olmayan doğal süreçlere karşı çıktıklarını görüyorum.. Bu karşı çıkış tercihmiş değilmiş hormonalmiş veya yaratılışmış bilemem ama asla doğal ve normal kabul edilebilir bir durum değildir. Tabi bu onların heteroseksüellerden farklı bir muameleyi hakettikleri anlamına gelmiyor, ki orası bambaşka bir konu.
Just like Johnny Flynn said, 'the breath I've taken and the one I must to go on'.