- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Kim dayanabilir ki evladının toplum karşısında ezilmesine. Bu yüzden susuyorum. Belki bir gün açılırsam aileme ve bana dokunamayacakları yerde olduktan sonra açılırım.anne olan arkadaşlar anneni çok iyi anlar 1 yaşında oğlum var asla utanmazdım şahsen o benim mis kokulum meleğim, ama toplumun onu örselemesine cinsel kimliğinin diğer tüm meziyetlerinin önüne geçmesine dayanamam
Ya açıkcası bence niyet daha önemli de toplumunda insanlar üzerinde hiç etkisi yok dersem yalan söylemiş olurum. bu yüzden üzülüyorum
Nemiss ben çok kolay kabul edemezdim saniyorum yani evet kızım lezbiyen tamam olsun diyemezdim. Belki zamanla daha normal karsilardim ama şunu biliyorum ki evladımin hep yanında olurdum. Yani cinsel ya da duygusal hissinden dolayi onu bırakmazdım.anne olan arkadaşlar anneni çok iyi anlar 1 yaşında oğlum var asla utanmazdım şahsen o benim mis kokulum meleğim, ama toplumun onu örselemesine cinsel kimliğinin diğer tüm meziyetlerinin önüne geçmesine dayanamam
Peki 13 14 yaslarinda lezbiyenligi nerden duydun? Ben o yasta lezbiyen falan hic bilmezdim, hic duymadim. Sen duymakla kalmamis bi de kendini lezbiyen olduguna inandirmissin. Nasil oldu?
Ya bi de neden 44 ziyaretci var ya anlamadim??
Sadece başka görüşler almak istedim. Beni daha iyi hissettirecek. Benden yaşca büyük kişilerle konuşuyorum. Benden daha çok tecrübesi olanlarla. Ben sadece fikir almak istiyorum. Ve fikir verenlere destek olanlara gerçekten teşekkür ederimBu forma giren 17 yaşında cocuk sayilan bi genç kız derdini anlatmaya yardim istemeye gelmiş nasil farklı gözle baktınız şaşırdım
Nemiss ben çok kolay kabul edemezdim saniyorum yani evet kızım lezbiyen tamam olsun diyemezdim. Belki zamanla daha normal karsilardim ama şunu biliyorum ki evladımin hep yanında olurdum. Yani cinsel ya da duygusal hissinden dolayi onu bırakmazdım.
o yaşlarda ille sözlük anlamı olarak bilmesine gerek yok ki, erkeklere ilgi duymuyorum kızlar ilgimi çekiyo demek zor olmasa gerek
Annem de sizin gibi düşündü ilk başta. Hala öyle düşünüyor ama biraz daha sabırlı ve tamamen olgunluğa ulaşmamı bekliyor. Sonra ne karar vereceksem saygı duyup yanında olacağını ve destek vereceğini söyledi bana daNemiss ben çok kolay kabul edemezdim saniyorum yani evet kızım lezbiyen tamam olsun diyemezdim. Belki zamanla daha normal karsilardim ama şunu biliyorum ki evladımin hep yanında olurdum. Yani cinsel ya da duygusal hissinden dolayi onu bırakmazdım.
Alakası yok, kimseyi yanlış yönlendirmeyin şimdi burada. Eşcinsel olmak iki cinsiyetle gezmek demek değildir. Sizin dediğiniz o kadınlığı ya da erkekliği seçme durumu da transseksüellerde meydana gelen bişey ki o çok farklı bir olay. Transseksüel insanlar yanlış bedende dünyaya gelmiştir. Bir erkek kendini ciddi anlamda erkek gibi hissetmiyorsa, erkek olmaktan rahatsızsa, sanki kendisini kadınmış gibi hissediyorsa o zaman cinsiyet değiştirme operasyonu olur ve ait olduğu bedeni kazanır. Kadın için de aynı. Ama bir kadın; kadın olmaktan memnunsa, kadın olmayı seviyorsa ve kadınlardan hoşlanıyorsa o zaman o kişi lezbiyendir. Aynı şekilde, erkek olmayı sevdiği halde erkeklerden hoşlanan bir erkek de gaydir. Yani cinsiyet değiştirme durumu başka, onların zaten psikolojik tedavi görmeleri gerekiyor yanlış bedende var olmakla alakalı ve mahkeme kararı ile cinsiyet değiştirme ameliyatı olabiliyorlar; hormon tedavisi falan görüyorlar öncesinde. Olayı çok yanlış anlamışsınız, yanlış bilgi vermeyin.Biraz inancla iligi bir durum, siz inanmiyorsaniz, size söylediklerimizin sacma gelmesi normal, ama inananlar icin, ki konu sahibi arkadas inaniyor, Kuran'da acik acik escinselligin haram oldugu belirtilmistir. Ayrica 2 tür cinsellik varmis, asagidaki yazi alintidir:
2 Tür eşcinsellik vardır bunlardan birisi doğuşdan Allah vergisi olanı diğeri ise kişilerin sonradan Allah vergisi olmadan nefsine uyarak yada ticaret amaçlı para kazanmak için yaptıkları homoseksüellik yada lezbiyenlik . eoğuşdan olan kardeşlerimizinde , bir tercih yapması lazım kişinin bunun içinde, bir doktora gidip hormon testi yaptırması ve erkeklik hormonuna yakınsa erkekliği kadınlık hormonuna yakınsa kadınlığı seçmelidir çünkü iki cinsiyetle toplumun içinde gezmesi hem toplum için sakıncalı hemde kula zulüm olur. Allah kullarına zulmetmez.
Peki 13 14 yaslarinda lezbiyenligi nerden duydun? Ben o yasta lezbiyen falan hic bilmezdim, hic duymadim. Sen duymakla kalmamis bi de kendini lezbiyen olduguna inandirmissin. Nasil oldu?
Ya bi de neden 44 ziyaretci var ya anlamadim??
İnanın. Ben çok yakın arkadaş kavramını ve hoşlandığım kız ayrımını çok iyi yapıyorum. Birine cinsel istek duyarken birine duymuyorum. Bu şimdi tabi. Ve bu ayrımı 13 -14 yaşları arasında da yaptım.Ama a iste ben kızlara asik oluyorum demek de cok tuhaf o yaslarda Hepimizin cok yakin kiz arkadaslari oldu. Ben o yaslarda arkadaslarimla el ele tutusur yururdum. Cok severdim ayrilmazdik hic ama hic demedim aa ben kizlara ilgi duyuyorum sanirim diye. .
Bunu ilk nasil anladigini merak ediyorum..
Ama a iste ben kızlara asik oluyorum demek de cok tuhaf o yaslarda Hepimizin cok yakin kiz arkadaslari oldu. Ben o yaslarda arkadaslarimla el ele tutusur yururdum. Cok severdim ayrilmazdik hic ama hic demedim aa ben kizlara ilgi duyuyorum sanirim diye. .
Bunu ilk nasil anladigini merak ediyorum..
Umarım herkes sizin gibi düşünür. Böyle açık fikirli insanlara çok ihtiyacımız var :)Canim benim kardesimden bile kucuksun. Sana tavsiyem biraz ahlak uzerine okuman.
Toplum ahlaki en ahlak disi ahlak turudur. Ahlak anlayisi ile alakasi bile yoktur. Kendi sig dusunceleri ile yargilar seni. Sakin kendini yargilama toplum ahlakinin cirkin dusunceleriyle.
o zaman bu forumda yazmaniz normal mi onu bilemedim ben !!!
Teşekkür ederim anlayışınız için :)Eşcinsellik tercih değil yönelimdir, anlıyorum seni kendim lgbt olmasam da lgbt hakları savunucusuyum. Dertleşmek istersen her zaman mesaj atabilirsin.
Hah işte bana bunu soyle. En basta cinsel istek duydugunu falan soylemedin. Anliyorum şimdi. Yani ne desem bilemiyorum. Dedigim gibi dualarina devam et. Umarim hayatin boyunca mutlu olursun..İnanın. Ben çok yakın arkadaş kavramını ve hoşlandığım kız ayrımını çok iyi yapıyorum. Birine cinsel istek duyarken birine duymuyorum. Bu şimdi tabi. Ve bu ayrımı 13 -14 yaşları arasında da yaptım.