Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Peki 13 14 yaslarinda lezbiyenligi nerden duydun? Ben o yasta lezbiyen falan hic bilmezdim, hic duymadim. Sen duymakla kalmamis bi de kendini lezbiyen olduguna inandirmissin. Nasil oldu?

Ya bi de neden 44 ziyaretci var ya anlamadim??

Kim dayanabilir ki evladının toplum karşısında ezilmesine. Bu yüzden susuyorum. Belki bir gün açılırsam aileme ve bana dokunamayacakları yerde olduktan sonra açılırım.

Ya açıkcası bence niyet daha önemli de toplumunda insanlar üzerinde hiç etkisi yok dersem yalan söylemiş olurum. bu yüzden üzülüyorum

Canim benim kardesimden bile kucuksun. Sana tavsiyem biraz ahlak uzerine okuman.
Toplum ahlaki en ahlak disi ahlak turudur. Ahlak anlayisi ile alakasi bile yoktur. Kendi sig dusunceleri ile yargilar seni. Sakin kendini yargilama toplum ahlakinin cirkin dusunceleriyle.

Nemiss ben çok kolay kabul edemezdim saniyorum yani evet kızım lezbiyen tamam olsun diyemezdim. Belki zamanla daha normal karsilardim ama şunu biliyorum ki evladımin hep yanında olurdum. Yani cinsel ya da duygusal hissinden dolayi onu bırakmazdım.

Peki 13 14 yaslarinda lezbiyenligi nerden duydun? Ben o yasta lezbiyen falan hic bilmezdim, hic duymadim. Sen duymakla kalmamis bi de kendini lezbiyen olduguna inandirmissin. Nasil oldu?

o yaşlarda ille sözlük anlamı olarak bilmesine gerek yok ki, erkeklere ilgi duymuyorum kızlar ilgimi çekiyo demek zor olmasa gerek

Bu forma giren 17 yaşında cocuk sayilan bi genç kız derdini anlatmaya yardim istemeye gelmiş nasil farklı gözle baktınız şaşırdım
Sadece başka görüşler almak istedim. Beni daha iyi hissettirecek. Benden yaşca büyük kişilerle konuşuyorum. Benden daha çok tecrübesi olanlarla. Ben sadece fikir almak istiyorum. Ve fikir verenlere destek olanlara gerçekten teşekkür ederim

Burda çok üzerler seni be yavrum... Şimdi damlar, hatta damlamışlardır bile akıl vericiler, ahlak bekçileri.

Durumun konusunda şimdilik çok düşünme, üzerinde durma. Zamanı gelince yolunu çizersin zaten. Sana verebileceğim tek tavsiye, kendini asla eksik ya da yanlış hissetme...

tabiki hemen alışılmaz ha iyi öyle mi kumandayı uzat modu olmaz ama benim değiştiremeyeceģim bişey olduğu için her zaman yanında ve destek olmak ilk kuralım olurdu

o yaşlarda ille sözlük anlamı olarak bilmesine gerek yok ki, erkeklere ilgi duymuyorum kızlar ilgimi çekiyo demek zor olmasa gerek

Ama a iste ben kızlara asik oluyorum demek de cok tuhaf o yaslarda Hepimizin cok yakin kiz arkadaslari oldu. Ben o yaslarda arkadaslarimla el ele tutusur yururdum. Cok severdim ayrilmazdik hic ama hic demedim aa ben kizlara ilgi duyuyorum sanirim diye. .
Bunu ilk nasil anladigini merak ediyorum..

Annem de sizin gibi düşündü ilk başta. Hala öyle düşünüyor ama biraz daha sabırlı ve tamamen olgunluğa ulaşmamı bekliyor. Sonra ne karar vereceksem saygı duyup yanında olacağını ve destek vereceğini söyledi bana da

Alakası yok, kimseyi yanlış yönlendirmeyin şimdi burada. Eşcinsel olmak iki cinsiyetle gezmek demek değildir. Sizin dediğiniz o kadınlığı ya da erkekliği seçme durumu da transseksüellerde meydana gelen bişey ki o çok farklı bir olay. Transseksüel insanlar yanlış bedende dünyaya gelmiştir. Bir erkek kendini ciddi anlamda erkek gibi hissetmiyorsa, erkek olmaktan rahatsızsa, sanki kendisini kadınmış gibi hissediyorsa o zaman cinsiyet değiştirme operasyonu olur ve ait olduğu bedeni kazanır. Kadın için de aynı. Ama bir kadın; kadın olmaktan memnunsa, kadın olmayı seviyorsa ve kadınlardan hoşlanıyorsa o zaman o kişi lezbiyendir. Aynı şekilde, erkek olmayı sevdiği halde erkeklerden hoşlanan bir erkek de gaydir. Yani cinsiyet değiştirme durumu başka, onların zaten psikolojik tedavi görmeleri gerekiyor yanlış bedende var olmakla alakalı ve mahkeme kararı ile cinsiyet değiştirme ameliyatı olabiliyorlar; hormon tedavisi falan görüyorlar öncesinde. Olayı çok yanlış anlamışsınız, yanlış bilgi vermeyin.

13-14 yaşindakilerin neler bildiğini duysaniz şaşarsiniz, öğrencilerimden ve kendimden biliyorum.

Hadi hadi fake diyin, çekinmeyin; siz çok seversiniz bunu demeyi:)

Bu arada 40 yaşındaki kadının kendini 40 defa aldatan kocasi için çocuklarını bile hiçe sayıp öldüm bittim yandım diye sayfalarca yazması normal ama 17 yasında ergenliğin ortasında cinsel kimliğini keşif içinde olan bir çocuğun bu konuda yardım istemesi anormal ve ahlak dışı değil mi?

Konu dışı yazanlari kib kib yapıyorum ilk defa.

İnanın. Ben çok yakın arkadaş kavramını ve hoşlandığım kız ayrımını çok iyi yapıyorum. Birine cinsel istek duyarken birine duymuyorum. Bu şimdi tabi. Ve bu ayrımı 13 -14 yaşları arasında da yaptım.

ama biz hiç cinsel çekim hissetmedik değil mi

Umarım herkes sizin gibi düşünür. Böyle açık fikirli insanlara çok ihtiyacımız var :)

Hah işte bana bunu soyle. En basta cinsel istek duydugunu falan soylemedin. Anliyorum şimdi. Yani ne desem bilemiyorum. Dedigim gibi dualarina devam et. Umarim hayatin boyunca mutlu olursun..
Peki bir sey daha soracagim. Mesela o kiz arkadasina duyduğun cinsel hazzi ona belli ettin mi?? Bunu hic anladi mi?
ve hic arasiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…