Bakalım artık. Zaman her şeyin ilacı derler:) Deme sen yine de şimdilik.
Duygularını serbest bırakarak gözlemle.
Kendini şartlamadan.
Yaşın küçük daha eşcinselim demek için erken diye düşündüm..
Ben kabul ediyorum ama bir de şöyle düşünüyorum. Beni bir kişi çevremden öğrenirse beni bitirirler. Hele babam. Şimdi hiç sırası değilUzun ama bi çırpıda okudum ben :)
Eger duyguların bunlarsa ya onlarla yaşamayı ya da bas etmeyi öğreneceksin.
Peki sen ne istiyorsun, hayatını ne olarak yaşayacaksın? Es cinsel kimliğini kabul ediyor musun yoksa değişmek mi istiyorsun
Bu arada kendini suçlama sadece duyguların farklı diye kötü biri olabilir misin hiç?
Ya açıkcası bana bunu psikoloğum da sordu. Erkek gibi hissediyor musun işte süslenmeyi seviyor musun. Ya ben kız olmaktan mutluyum. Değiştirmek isteyeceğim bir özellik değil. Süslenmeyi püslenmeyi seviyorum. Elbise giymeyi makyaj yapmayı seviyorum. Eskiden erkek fatma derlerdi ama giyinişim yüzünden. Pantolon giyinirdim. Şimdi öyle değil. Şimdi çok daha farklı aslında :)
Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırım
kız gibi hissedıyorsun yani. kız gibi hisseden gördüğüm lezbıyenlerden arasında ilksin :=) genelde rollerı erkek olurYa açıkcası bana bunu psikoloğum da sordu. Erkek gibi hissediyor musun işte süslenmeyi seviyor musun. Ya ben kız olmaktan mutluyum. Değiştirmek isteyeceğim bir özellik değil. Süslenmeyi püslenmeyi seviyorum. Elbise giymeyi makyaj yapmayı seviyorum. Eskiden erkek fatma derlerdi ama giyinişim yüzünden. Pantolon giyinirdim. Şimdi öyle değil. Şimdi çok daha farklı aslında :)
Çok teşekkür ederim. Gerçekten buna ihtiyacım vardı. Beni belki sevmeyebilirler ama bu benim bir insan ve duygularım olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. İşte canım insanlar bunu anlamıyor. Sadece ben değilim. Belki de böyle kaç insan var.Bak sana karşı burada saçmalayanlar falan olmuş yine olayı dine çekmeye çalışan -ki bu bizim ülkemizde hep yapılır, başları göğe erecek sanki- bunun inançla minançla alakası yok güzel kardeşim. Senin durumun doğuştan ve eğer çok merak eden varsa o da Allah'tan. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Madem dine bağlamayı çok istiyorlar o zaman şu da var: Siz kim oluyorsunuz da yaradanın yarattığını dışlıyorsunuz, beğenmiyorsunuz? Buna daha fazla değinmeyeceğim zira yasak konuyu buna getirmek, ama dayanamıyorum.
Sen değişmeyeceksin güzel kardeşim. Değişmek istesen bile değişmeyeceksin çünkü bu sensin, kim olduğunu öğrenmişsin. Eşcinselsen ömrün boyunca eşcinsel olarak kalacaksın. Ne kadar çabalarsan çabala, neye ilgi duyuyorsan onu seveceksin. Milleti sakın takma. Bunu insanlara, arkadaş çevrene falan da itiraf etmek, açıklamak zorunda değilsin, kimsenin bilmesi gerekmiyor. Bunu neden söylüyorum; insanlar öğrendikleri zaman senin canını yakabilirler, haberin olsun. Ama kendini nasıl rahat hissediyorsan da öyle yaşa hayatını. Sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Eşcinsellik senin seçimin değil, bırak kimin ne düşündüğünü önemseme. Sen ne düşünüyorsun ona bak. Kendini sakın suçlama. Sen her halinle çok güzelsin, anlatabiliyor muyum? Senin cinsel yönelimin, hemcinsinden ya da karşı cinsinden hoşlanman falan senin karakterini belirlemiyor ki. Sen yeter ki iyi bir insan ol, kalbin güzel olsun, içinde kötülük olmasın, yeter. Sen toplum için yaşamıyorsun. Eşcinsellik toplumsal değil bireysel bir durumdur. Bu hayat senin, kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Hangi cinsel kimlikte olursan ol karşına seveceğin ve seni sevecek insanlar çıkacak. Sen kendini kabullendikten sonra kimse senin canını acıtamaz.
Eşcinselliği yadırgayan tek ülke burası değil bu dünyada. Bunu halen hoş karşılamayan yığınla avrupa ülkesi var. Amerika'nın bazı yerleri halen çok tutucu mesela bu konuda. Millet birilerini taşlamayı çok sever o yüzden sen kimseye bakma, hayatını yaşayıp mutlu olmaya odaklan. İnsanları olduğu gibi kabullenecek bir nesil henüz doğmadı. Eşcinselliğin normal karşılanması için önümüzde çok uzun bir yol var. Birçok zihin değişti ama birçok zihin de halen aynı düşünce içinde. Bu dünya bir gün insanı insan olduğu için sevmeyi, kimseyi dışlamamayı öğrenecek elbet ama dediğim gibi, daha çok zaman var buna. Ne zaman istersen benimle konuşabilirsin, özel mesaj atabilirsin. Sıkma canını. Güzel şeylere odaklan.
Çok teşekkür ederim. Sadece beni değil mümkünse kimseyi incitmesinler :)asla böyle düşünme
sen olduğun gibi özel ve güzelsin durumun gerçekten eşcinsellik mi bilemiyorum arkadaşlar da yazmış yaşın küçük ama eşcinsel arkadaşlarımdan duyduklarımı düşününce de olabilir diyorum, onlar hep aklım erdiğinden beri böyleyim derler
dilerim kimse seni kırmaz incitmez hep başarılı olursun
Olabilir. Annem de bana bunu dedi. Dediğim gibi. 18 yaşına gelene kadar değişeceğine inanacağım dedi. Bu konu hakkında beni dinliyor en zor zamanlarımda yanımda oluyor ne kadar benim gibi düşünmese de. bu konuda çok şanslıyım. :)kız gibi hissedıyorsun yani. kız gibi hisseden gördüğüm lezbıyenlerden arasında ilksin :=) genelde rollerı erkek olur
ya da bana oylelerı denk geldı :=) psıkolojuna gıtmeye devam et
yönlendırecektır aklındakı karısıklıkları. ama bu zamana da baglı bır durum
ben buyum demek ıcın cok erken. kimlik arayısındasın bence
Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırım
Anladım. Evet baban ciddi bir rahatsızlık yaşıyor ve sen daha 17 yasındasin. Yani en azından baban iyilesene kadar ve sende kendinden emin olana kadar beklemen en güzeli.Ben kabul ediyorum ama bir de şöyle düşünüyorum. Beni bir kişi çevremden öğrenirse beni bitirirler. Hele babam. Şimdi hiç sırası değil
Bu ülkede o acıyı çekmeliyiz sanırım :)Başka insanlar için kendi karakterinden, kimliğinden vazgeçme. Evet bizim ülkemizde çok zor; ama kendini bastırdığın, olmadığın biri gibi davrandığında çok daha fazla aci cekersin. Elbet senin karşina da ayni hisleri paylaştiğin o dogru insan çikar. Sadece sabret, daha çok gençsin.
Bir de doktora git diyenlere neremle gülsem bilemedim. Eşcinselliği bir hastalik, psikolojik sorun, düzeltilmesi gereken bir sorun, bir anormallik olarak gorenler varken halâ.. Neyse..
Çok teşekkür ederim. Sadece beni değil mümkünse kimseyi incitmesinler :)
Yani insanlar o şekilde düşününce ve bu düşüncelerini sert bir şekilde söyleyince beni yaratana sanki saygısızlık yapmış gibi hissediyorum. E tabi onun da etkisi oluyor daha bi eziliyorumAllah istemedigi kulu niye yaratsin sekerim?
Allahin rahmeti kullarina sonsuzdur.
Sen yanlis, ayip, gunah bir sey yapmiyorsun ki, yaratilisin boyle. Din jeb jeb job derler simdi, madem gunah Allah escinselleri yaratmayaymis o zaman? Escinsel yaratip sonra da tu kaka cehennem demek mumkun mu sence?
Çok teşekkürler bu güzel yorumun için :)Kafan zaten bu kadar karışıkken, bir de Allah benim gibi kul istemez deyip kendi kendine baski kurma. Senin dişinda ssna bu baskiyi yapacak bir sürü gereksiz kişi olacak zaten. Sen iyi, doğru, dürüst insan ol, gerisine Allah karar versin.
Başka insanlar için kendi karakterinden, kimliğinden vazgeçme. Evet bizim ülkemizde çok zor; ama kendini bastırdığın, olmadığın biri gibi davrandığında çok daha fazla aci cekersin. Elbet senin karşina da ayni hisleri paylaştiğin o dogru insan çikar. Sadece sabret, daha çok gençsin.
Bir de doktora git diyenlere neremle gülsem bilemedim. Eşcinselliği bir hastalik, psikolojik sorun, düzeltilmesi gereken bir sorun, bir anormallik olarak gorenler varken halâ.. Neyse..
18 de erken bır yaş aslında. 1 yılda ne degısebılır kı :=)Olabilir. Annem de bana bunu dedi. Dediğim gibi. 18 yaşına gelene kadar değişeceğine inanacağım dedi. Bu konu hakkında beni dinliyor en zor zamanlarımda yanımda oluyor ne kadar benim gibi düşünmese de. bu konuda çok şanslıyım. :)
Mantıklı olmak zorundayım. Her adımım bir kişiyi etkiliyor. Annem ve babamı üzmek istemiyorum sadece ve inanın bana 3.5 yıl bu duyguları taşımak yoruyor. Hele bana karşı aldığı tavırlar onlar daha bi acıtıyorAnladım. Evet baban ciddi bir rahatsızlık yaşıyor ve sen daha 17 yasındasin. Yani en azından baban iyilesene kadar ve sende kendinden emin olana kadar beklemen en güzeli.
Düşünüyorum da kızım gelip anne ben lezbiyenim dese şok üstüne şok yaşardım.
Sen bir süre kendini izle ve ne istediğine tam karar ver bence.
Ama şunu demeliyim ki 17 yasında olmana rağmen çok mantıklı bir kızsin.