- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
Bu ülkede eşcinsellere yer yok demek yanlış olabilir. Bu ülkenin sosyal yapısı kendi içinde gördüklerini bastırıp, ezip kendine benzetmek yönünde gelişmiş. Eğer eşcinselliği ayıp, günah, tabu olarak niteleyen bir sosyal yapının içinde kalırsan işin zor, evet. Ama eğer bir kariyerin, kendi hayatın, sınırların varsa o zaman çok da büyük bir sorun yaşamazsın.O kadar yakın da değildik aslında ama saklayamadım sanırsam. Bir yerlerden hep pot kırdım. Ama Türkiye eşcinsellerin yaşayamayacağı bir ülke değil demişsiniz. İşte orası biraz düşündürüyor. Benim mesela kız arkadaşım olsa onunla sokakta el ele tutuşup yürüyemem bir noktaya da değinmişsiniz geri kalanı da yavaş yavaş kanıksıyor diye orada da size katılıyorum . Bu güzel yorumunuz için ayrıca da teşekkür ederim :)
Çocukluğumdan beri tanıdığım en değer verdiğim arkadaşım (kız) bir eşcinsel ve çok tatlı bir kızla çok tatlı bir ilişkileri var yıllardır. Bir de ev aldılar kendilerine ve birlikte yaşıyorlar. Gezip eğleniyorlar da beraber, hiç kimseden gizlendikleri yok, ülke yasaları izin verse evlenirlerdi de. Kim bilir belki bir gün o da olur.