Ah canım bu ülkede kadın olmak bile o kadar zor ki elbette es cinsel olmak 10 kat daha zordur.bak bu konu inşallah o hale gelmez ama burada bile seni taşlayanlar olabilir.Yani insanlar o şekilde düşününce ve bu düşüncelerini sert bir şekilde söyleyince beni yaratana sanki saygısızlık yapmış gibi hissediyorum. E tabi onun da etkisi oluyor daha bi eziliyorum
Zaten ben dedim. Daha önceki yazılarımda da söyledim ben onu sevmeyi sevdim,gülüşüyle güldüm . Biliyordum hiç bir zaman karşılık bulamayacağımı.En yakin arkadasim (erkek) ve cok sevdigim kuzenim (kadin) homoseksuel. Cevremde de cok var.
Hepsinde ortak duydugum; aslinda hep boyleymisim. Kendimi bildikce anlayabildim.
Yani ben ne kucuk oldugunu ne de yanlis hissettigini dusunuyorum. Kuzenim su an Slovakyali biriyle beraber, surekli gidip geliyorlar, elele geziyorlar, iki heteroseksuel nasilsa iliskileri oyle. Hic saklamadi ama babasi en buyuk destegi, senin sorunun sanirim daha cok desteginin olmamasi.
Ve o kiz sana ilgi duymuyor diye karalar baglaman cok yersiz. Muhtemelen hayatin boyunca bunu yasayacaksin, cevren heteroseksuel kadinlarla dolu olacak. Karsindakinden de sana ilgi duymasini bekleyemezsin.
Ne guzel anlatıyorsunuz düşüncelerinizi burda kimse sizi suclamiyo daha 17 yasindasin belkide gelip geçici eger kalıcı olursa da bu senin hayatın tercih senin.Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırım
Yani insanlar o şekilde düşününce ve bu düşüncelerini sert bir şekilde söyleyince beni yaratana sanki saygısızlık yapmış gibi hissediyorum. E tabi onun da etkisi oluyor daha bi eziliyorum
Doğru. Herkes kabul etmiyor homoseksüelleri. Eh her şey kolay değil maalesef :)Ah canım bu ülkede kadın olmak bile o kadar zor ki elbette es cinsel olmak 10 kat daha zordur.bak bu konu inşallah o hale gelmez ama burada bile seni taşlayanlar olabilir.
Bırak sevmesinler, boşver. Seninle aynı şeyi dert eden dünya kadar insan var şu yeryüzünde. Heteroseksüel (karşı cinse ilgi duyan, kadın-erkek ilişkilerindeki insanlar- insanları düşün bakalım; onlar ne zaman heteroseksüel olmaya karar vermişler? Sen ne zaman hemcinsine ilgi duymaya karar verdin? Bu sorunun bir cevabı yok, değil mi? Bu insanın içinden gelir, buna karar veremez 17 yaşında bir insan. Bunu tercih edemez. Seninki bir tercih değil, sen öylesin. Aşk, aşktır. Bunun kadını, erkeği falan yok. Dediğim gibi, eşcinsellik bir tercih bile olsa kimse buna karışamaz. Alışverişe çıktığında mavi elbiseyi almayıp beyaz elbiseyi aldığın zaman kimse sana bunun hesabını soramaz, bu da öyle işte.Çok teşekkür ederim. Gerçekten buna ihtiyacım vardı. Beni belki sevmeyebilirler ama bu benim bir insan ve duygularım olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. İşte canım insanlar bunu anlamıyor. Sadece ben değilim. Belki de böyle kaç insan var.
o zaman bu forumda yazmaniz normal mi onu bilemedim ben !!!
Annem de aynı şeyi söyledi. Bana kendi mesleğini eline al ve iyi bir gelirin olsun. Açılmak istersen o zaman açıl. Ben senden hiç bir zaman utanmam. Sadece seni üzmeleri beni daha çok üzer dedi. Aynı şeyi siz de söylediniz. Bir kere daha haklı olduğunu anladım :)Bırak sevmesinler, boşver. Seninle aynı şeyi dert eden dünya kadar insan var şu yeryüzünde. Heteroseksüel (karşı cinse ilgi duyan, kadın-erkek ilişkilerindeki insanlar- insanları düşün bakalım; onlar ne zaman heteroseksüel olmaya karar vermişler? Sen ne zaman hemcinsine ilgi duymaya karar verdin? Bu sorunun bir cevabı yok, değil mi? Bu insanın içinden gelir, buna karar veremez 17 yaşında bir insan. Bunu tercih edemez. Seninki bir tercih değil, sen öylesin. Aşk, aşktır. Bunun kadını, erkeği falan yok. Dediğim gibi, eşcinsellik bir tercih bile olsa kimse buna karışamaz. Alışverişe çıktığında mavi elbiseyi almayıp beyaz elbiseyi aldığın zaman kimse sana bunun hesabını soramaz, bu da öyle işte.
Ailene gelince... Söyleme şimdilik kimseye bişey. Ciddiyim. Hayatın kötü etkilenir. İşini gücünü, mesleğini eline al, kendi hayatını kur, ondan sonra istersen söylersin ailene. Dediğim gibi hiçbir sorumluluk hissetme, bu sadece seni ilgilendiriyor. Herkes özgürce yaşamak ister ama eşcinsel insanlar dışlanıyor ve birçoğu bu yüzden saklamak zorunda kalıyor. Eğer ki sen "bu sadece beni ilgilendiriyor" diye düşünürsen bunu saklamak senin canını sıkmaz, kendini telkin etmen lazım.
o zaman bu forumda yazmaniz normal mi onu bilemedim ben !!!
Ya açıkcası bence niyet daha önemli de toplumunda insanlar üzerinde hiç etkisi yok dersem yalan söylemiş olurum. bu yüzden üzülüyorumGuzelim, o fetva dagitanlar kim ki, Allah mi peygamber mi? Hepimiz insaniz, dusunceleri ne olursa olsun hepimizin aslinda ilahi konular hakkinda bildigi seylerin miktari esit, yani 0:))
Adi ustunde inanc, herkes kendi kafasi sinirlarinda inaniyor ama inaniyor, aslinda kimse Allah hakkinda bir sey bilmiyor. Allah'i gectim, oldukten sonra ne oldugunu bilen bile yok.
Durum boyle olunca, sen de kendi bildigine inan. Kendi kafan varken neden baskasinin fikrine inanasin?
Ha bak başladılar işte!o zaman bu forumda yazmaniz normal mi onu bilemedim ben !!!
Teşekkürler :)Konu sahibi genel olarak keşke o yaşlarda ki her kız ya da erkek senin gibi mantıklı ve olgun olabilse.
Ben seni ve Ailene verdiğin değeri çok takdir ettim.
Eh, anneler her şeyin iyisini bilir derler, doğruymuş demek. :)Annem de aynı şeyi söyledi. Bana kendi mesleğini eline al ve iyi bir gelirin olsun. Açılmak istersen o zaman açıl. Ben senden hiç bir zaman utanmam. Sadece seni üzmeleri beni daha çok üzer dedi. Aynı şeyi siz de söylediniz. Bir kere daha haklı olduğunu anladım :)
Annem de aynı şeyi söyledi. Bana kendi mesleğini eline al ve iyi bir gelirin olsun. Açılmak istersen o zaman açıl. Ben senden hiç bir zaman utanmam. Sadece seni üzmeleri beni daha çok üzer dedi. Aynı şeyi siz de söylediniz. Bir kere daha haklı olduğunu anladım :)
Evet. Çok büyük bir ihtimal anladı. Umarım gitmez farklı bir şehre. Ama bir yönden size de hak veriyorum. Kimse unutulmaz değil. Eh bir yararı oldu bana. En azından şarkı söylemeyi öğrendim :)Türkiye`de yasayan escinsel birsürü insan var diye düsünüyorum cesitli platformlardan belli oluyor ki gizli de olsa böyle bir ya$am biicimi var kisisel tercihtir bu sonucta.Yani Türkiye`de yasanmaz kismina pek katilmiyorum büyük sehirlerde yasanabiliyor sanirsam su an kücük bir sehirdesin.
Senin durumuna gelirsek arkadasin senin farkli tercihte oldugunu anlamis olma ihtimali yüksek fakat o seninle ayni düsüncede degil ve kendini senden uzaklastirmak istemis.Ask herkes icin ayni aslinda biliyormusun? Yani karsilik göremedigin zaman ne erkek ne de kadin bir sekilde kendini geri ceker ..Unutabilirsin belki ilk oldugu icin sancili olacaktir ama kimse vazgecilmez degil unutulmazda degil. Baban icin acil sifalar diliyorum .Sahip olduklarin icin sükret ve hayata daha güzel bak cünkü hayat yasamaya deger hayat asktan ibaret degil bir gün gercek aski buldugunda belki de herseye daha farkli gözle bakicaksin ama o gün bugun degil canim..
Biraz inancla iligi bir durum, siz inanmiyorsaniz, size söylediklerimizin sacma gelmesi normal, ama inananlar icin, ki konu sahibi arkadas inaniyor, Kuran'da acik acik escinselligin haram oldugu belirtilmistir. Ayrica 2 tür cinsellik varmis, asagidaki yazi alintidir:
2 Tür eşcinsellik vardır bunlardan birisi doğuşdan Allah vergisi olanı diğeri ise kişilerin sonradan Allah vergisi olmadan nefsine uyarak yada ticaret amaçlı para kazanmak için yaptıkları homoseksüellik yada lezbiyenlik . eoğuşdan olan kardeşlerimizinde , bir tercih yapması lazım kişinin bunun içinde, bir doktora gidip hormon testi yaptırması ve erkeklik hormonuna yakınsa erkekliği kadınlık hormonuna yakınsa kadınlığı seçmelidir çünkü iki cinsiyetle toplumun içinde gezmesi hem toplum için sakıncalı hemde kula zulüm olur. Allah kullarına zulmetmez.