Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Yani insanlar o şekilde düşününce ve bu düşüncelerini sert bir şekilde söyleyince beni yaratana sanki saygısızlık yapmış gibi hissediyorum. E tabi onun da etkisi oluyor daha bi eziliyorum
Ah canım bu ülkede kadın olmak bile o kadar zor ki elbette es cinsel olmak 10 kat daha zordur.bak bu konu inşallah o hale gelmez ama burada bile seni taşlayanlar olabilir.

Zaten ben dedim. Daha önceki yazılarımda da söyledim ben onu sevmeyi sevdim,gülüşüyle güldüm . Biliyordum hiç bir zaman karşılık bulamayacağımı.

Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırım
Ne guzel anlatıyorsunuz düşüncelerinizi burda kimse sizi suclamiyo daha 17 yasindasin belkide gelip geçici eger kalıcı olursa da bu senin hayatın tercih senin.
Cok geçmiş olsun hastaniz varmış

Bide tek anlattığım kişi tövbe Allah diye yazmissiniz yanlış yazdiniz heralde Allah yaratan kişi değil bildiğinizi biliyorum ama yinede düzeltme ihtiyacı duydum Rabbim yardımcınız olsun

Yani insanlar o şekilde düşününce ve bu düşüncelerini sert bir şekilde söyleyince beni yaratana sanki saygısızlık yapmış gibi hissediyorum. E tabi onun da etkisi oluyor daha bi eziliyorum

Guzelim, o fetva dagitanlar kim ki, Allah mi peygamber mi? Hepimiz insaniz, dusunceleri ne olursa olsun hepimizin aslinda ilahi konular hakkinda bildigi seylerin miktari esit, yani 0:))

Adi ustunde inanc, herkes kendi kafasi sinirlarinda inaniyor ama inaniyor, aslinda kimse Allah hakkinda bir sey bilmiyor. Allah'i gectim, oldukten sonra ne oldugunu bilen bile yok.

Durum boyle olunca, sen de kendi bildigine inan. Kendi kafan varken neden baskasinin fikrine inanasin?

Tonla kadin dusmani var, mini etek giyenler tecavuze acik kapi birakir diyenler var. Eeeeee o zaman ben de bu zirvaya inanip kotu hissedeyim?? Kadinlar 2. siniftir diyen erkekler var, bu onlarin malligi, ben niye bu cumleyi dert edip ezileyim? Benzer sekilde sen de sacmalayanlara kulak asmamayi zamanla ogreneceksin zaten.

Son düzenleme:
Ah canım bu ülkede kadın olmak bile o kadar zor ki elbette es cinsel olmak 10 kat daha zordur.bak bu konu inşallah o hale gelmez ama burada bile seni taşlayanlar olabilir.
Doğru. Herkes kabul etmiyor homoseksüelleri. Eh her şey kolay değil maalesef :)

Bırak sevmesinler, boşver. Seninle aynı şeyi dert eden dünya kadar insan var şu yeryüzünde. Heteroseksüel (karşı cinse ilgi duyan, kadın-erkek ilişkilerindeki insanlar- insanları düşün bakalım; onlar ne zaman heteroseksüel olmaya karar vermişler? Sen ne zaman hemcinsine ilgi duymaya karar verdin? Bu sorunun bir cevabı yok, değil mi? Bu insanın içinden gelir, buna karar veremez 17 yaşında bir insan. Bunu tercih edemez. Seninki bir tercih değil, sen öylesin. Aşk, aşktır. Bunun kadını, erkeği falan yok. Dediğim gibi, eşcinsellik bir tercih bile olsa kimse buna karışamaz. Alışverişe çıktığında mavi elbiseyi almayıp beyaz elbiseyi aldığın zaman kimse sana bunun hesabını soramaz, bu da öyle işte.

Ailene gelince... Söyleme şimdilik kimseye bişey. Ciddiyim. Hayatın kötü etkilenir. İşini gücünü, mesleğini eline al, kendi hayatını kur, ondan sonra istersen söylersin ailene. Dediğim gibi hiçbir sorumluluk hissetme, bu sadece seni ilgilendiriyor. Herkes özgürce yaşamak ister ama eşcinsel insanlar dışlanıyor ve birçoğu bu yüzden saklamak zorunda kalıyor. Eğer ki sen "bu sadece beni ilgilendiriyor" diye düşünürsen bunu saklamak senin canını sıkmaz, kendini telkin etmen lazım.

Annem de aynı şeyi söyledi. Bana kendi mesleğini eline al ve iyi bir gelirin olsun. Açılmak istersen o zaman açıl. Ben senden hiç bir zaman utanmam. Sadece seni üzmeleri beni daha çok üzer dedi. Aynı şeyi siz de söylediniz. Bir kere daha haklı olduğunu anladım :)

Konu sahibi genel olarak keşke o yaşlarda ki her kız ya da erkek senin gibi mantıklı ve olgun olabilse.

Ben seni ve Ailene verdiğin değeri çok takdir ettim.

Ya açıkcası bence niyet daha önemli de toplumunda insanlar üzerinde hiç etkisi yok dersem yalan söylemiş olurum. bu yüzden üzülüyorum

Türkiye`de yasayan escinsel birsürü insan var diye düsünüyorum cesitli platformlardan belli oluyor ki gizli de olsa böyle bir ya$am biicimi var kisisel tercihtir bu sonucta.Yani Türkiye`de yasanmaz kismina pek katilmiyorum büyük sehirlerde yasanabiliyor sanirsam su an kücük bir sehirdesin.
Senin durumuna gelirsek arkadasin senin farkli tercihte oldugunu anlamis olma ihtimali yüksek fakat o seninle ayni düsüncede degil ve kendini senden uzaklastirmak istemis.Ask herkes icin ayni aslinda biliyormusun? Yani karsilik göremedigin zaman ne erkek ne de kadin bir sekilde kendini geri ceker ..Unutabilirsin belki ilk oldugu icin sancili olacaktir ama kimse vazgecilmez degil unutulmazda degil. Baban icin acil sifalar diliyorum .Sahip olduklarin icin sükret ve hayata daha güzel bak cünkü hayat yasamaya deger hayat asktan ibaret degil bir gün gercek aski buldugunda belki de herseye daha farkli gözle bakicaksin ama o gün bugun degil canim..

Eh, anneler her şeyin iyisini bilir derler, doğruymuş demek. :)

anne olan arkadaşlar anneni çok iyi anlar 1 yaşında oğlum var asla utanmazdım şahsen o benim mis kokulum meleğim, ama toplumun onu örselemesine cinsel kimliğinin diğer tüm meziyetlerinin önüne geçmesine dayanamam

Evet. Çok büyük bir ihtimal anladı. Umarım gitmez farklı bir şehre. Ama bir yönden size de hak veriyorum. Kimse unutulmaz değil. Eh bir yararı oldu bana. En azından şarkı söylemeyi öğrendim :)

Hanfendi ben kör cahil değilim, neyin ne olduğunu biliyorum ve işkembeden sallamiyorum. O yüzden bilimsel sandiğiniz belgeler sermenize gerek yok önüme.

İnanip inanmadiğimi nereden çikardiniz? Yillardir eşcinselliğin bir tercih, yönelim, hastalik, seçim, psikolojik bir sorun olmadiğini anlatmaya çalişiyor insanlar. Demek ki işe yaramamiş. Bence biraz daha araştirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…