- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani onu gördüm spordayken. Renk vermemeye çalıştım sadece. Ve cinsel istek duyduğumu belki ilk mesajımda söylemedim fakat konuşmaları takip etseydiniz görürdünüz :)Hah işte bana bunu soyle. En basta cinsel istek duydugunu falan soylemedin. Anliyorum şimdi. Yani ne desem bilemiyorum. Dedigim gibi dualarina devam et. Umarim hayatin boyunca mutlu olursun..
Peki bir sey daha soracagim. Mesela o kiz arkadasina duyduğun cinsel hazzi ona belli ettin mi?? Bunu hic anladi mi?
ve hic arasiyor musunuz?
Gittim. Fakat o zamanlar maddi durumda sıkışıktık ve bunu annemle kendi aramızda halletmeye karar verdik.Yazını okurken çok üzüldüm. Acaba bir boşlukta olabilir mi diye düşünürken namaza başladığını soyledin. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok zor bir durum. Arkadaşların dedikleri gibi bir doktora veya psikologa gitsen nasıl olur acaba?
Hanfendi ben kör cahil değilim, neyin ne olduğunu biliyorum ve işkembeden sallamiyorum. O yüzden bilimsel sandiğiniz belgeler sermenize gerek yok önüme.
İnanip inanmadiğimi nereden çikardiniz? Yillardir eşcinselliğin bir tercih, yönelim, hastalik, seçim, psikolojik bir sorun olmadiğini anlatmaya çalişiyor insanlar. Demek ki işe yaramamiş. Bence biraz daha araştirin..
Tabiki bir şeyler hissediyorum sadece açıkca yazmak istemedim
Bu soruyu önce size sormak lazım.
Farkı düşünceleri benden daha büyük ve daha çok tecrübesi olan insanlara sormam bu kadar sizi rahatsız mı etti :)hayir sorma samimiyetini nerde buldunuz ona sasirdim. ben yoneticilere sordum ve beni baglar.ok.
hayir sorma samimiyetini nerde buldunuz ona sasirdim. ben yoneticilere sordum ve beni baglar.ok.
Herkes sizin gibi düşünemiyorSen hastadindir bunun belirtilerini yasarsin yasin kaç olursa olsun bende bi gariplik var deyip anlarsın değil mi? Ama aynı yaşlarda hasta olmayan biri kendini sorgulamaz acaba hasta miyim demez .
Iste bu da onun gibi, konu sahibi 13 yaşında hislerini fark etmiş çünkü kendi cinsine ilgi duymaya başlamış ama sen böyle hissetmiyor isen o yaşta neyi anlamayı ya da arastirmayi düşüneceksin ki?
Allah tan yöneticilerin zihniyeti böyle değil. Şükür!hayir sorma samimiyetini nerde buldunuz ona sasirdim. ben yoneticilere sordum ve beni baglar.ok.
Gittim. Fakat o zamanlar maddi durumda sıkışıktık ve bunu annemle kendi aramızda halletmeye karar verdik.
Kör cahilsiniz demedim ki. Üzerinize alinmayin, hiddetlenmeyinde. Siz farkli düsünebilirsiniz, düsüncenizi yanlis bulmama ragmen saygi duyuyorum. Sizde benimkide saygi duyun lütfen. Ben Allah'in yasak kildigi birseyi dogru bulmam, sizin icin bilim daha önemli olur. Fikirler farklidir.
Teşekkür ederim :) Sözelde aslında bayağı zorlanıyorum. Hatta tarih dersinden çok düşük aldımKendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz, buradan sözel konusunda zorlanmayacağınız gayet net görünüyor:) çok aklı başında genç bir hanımsınız sadece bunları yazmak istedim
Keşke kimse bize bu kadar kin beslemeseler :)Siz doğru sandiğiniz bir argüman sundunuz, ben de bunun yanliş olduğunu söyledim. Diğer arkadaş da sizi alintilayarak açikladi zaten yanlişliği. Dolayisiyla burada yanliş bilinen bir gerçek var, saygi duyulacak bir düşünce yok.
Tekrar tekrar diyorum ki, bu bir fikir değil, hastalik, tercih, sorun değil. Yaratılış yani? Belki bi sinav? Keskin çizgilerinizi biraz yumuşatmanizi ve biraz daha hoşgörülü olmanizi umarim..