Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Bu ülkede eşcinsellere yer yok demek yanlış olabilir. Bu ülkenin sosyal yapısı kendi içinde gördüklerini bastırıp, ezip kendine benzetmek yönünde gelişmiş. Eğer eşcinselliği ayıp, günah, tabu olarak niteleyen bir sosyal yapının içinde kalırsan işin zor, evet. Ama eğer bir kariyerin, kendi hayatın, sınırların varsa o zaman çok da büyük bir sorun yaşamazsın.
Çocukluğumdan beri tanıdığım en değer verdiğim arkadaşım (kız) bir eşcinsel ve çok tatlı bir kızla çok tatlı bir ilişkileri var yıllardır. Bir de ev aldılar kendilerine ve birlikte yaşıyorlar. Gezip eğleniyorlar da beraber, hiç kimseden gizlendikleri yok, ülke yasaları izin verse evlenirlerdi de. Kim bilir belki bir gün o da olur.

Umarım. Haklısınız Türkiye de de böyle insanlar var ve mutlu yaşıyorlar. Ama kötü tarafları da var. işte en çok o taraf korkutuyor zaten :)

Samimiyetini sevdim, bence bu durumdan kurtulmaya calis canim. Kolayina gitme ,destek al derim. Belki ileride pismanlik duyacaksin, vicdan azabi cekeceksin neden vaktinde caresine bakmadim diye. Daha yolun basindasin, gencsin, guclusun , basarabilirsin diye dusunuyorum. Annen de ne guzel destek arkanda, yargilamamis seni. ne mutlu sana anlayisli davraniyor sagolsun.
Aa ne kadar kotu,ayip,ne kadar kotu bir davranis diye ahkam kesmek,seni yargilamak bizim haddimize dusmez. Dolayisiyla garip karsilamiyorum durumunu. Insanoglunun basina hersey gelebilir ,herkesin hayat imtihani farkli. Belki ilerde benim cocugum da boyle olacak ne malum. Ama bu isin icinden cikmaya bak derim.
Derslerini birakma. Namaz kilmaya devam et, dua edersen tum olumsuz dusuncelerden arınırsın. Allah yardimcin olsun.
Ben boyleyim napayim,bu halimle de mutluyum dememissin belli ki sen de bu durumdan kurtulmak istiyorsun. Sana onerim kendini toparlaman,obur arkadasini aklina bile getirme hataydi de. Ne bileyim iyi ki olmamis cunku vsvs.. diye kendine olumlu yonde telkinde bulun.

Guzel,saglikli gunlerin olsun... baban da dilerim iyilesir, eski gunlerine kavusur.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Görevlerimi yerine getirmeye çalışacağım :)

Daha önce bir erkekle de ilişkiniz olduğu için bence eşcinsel değil biseksüelsiniz. Bu durum hayatınızı zorlaştırıyorsa ilginizi erkeklere de yönlendirebilirsiniz. Bu durum bir hastalık da değildir ayrıca..

Ama söylemeden edemeyeceğim konunun gerçekliğinden ben de şüpheliyim. Bu kadar sakin ve kontrollü oluşunuz da şüphelerimi arttırıyor nedense..

Neyse dilerim hersey guzel olur sizin için.

Ben yöneticimize gerekli açıklamaları yaptım hatta gizlilik çerçevesinde numaramı vermeyi kamera açmayı bile teklif ettim. Kontrollü oluşum sadece başkalarının düşüncelerini ve tecrübelerini de öğrenmek istediğimdendir. Ama yorumunuz için teşekkürler :)

Ona karşı hislerinden emin misin? Yani 17 yaşındasın daha yanlış okumadıysam?
O yaşlarda duygular gelip geçici olabiliyor.
Mesela ben sobacıya aşık olmuştum. Sınıftaki sobayı temizleyip boşaltması çok seksi bi şeydi galiba

Aa bu mesajı görmemiştim ben :)

Abla çok istiyorlarsa banla bizi madem.

Çok şey yazmak isterim ama kalsın. Sana ve konuyu açana saygım var.

Yaşıtız öncelikle.
Seni ve sevgini anlayabiliyorum.Benim de sevdiğim biri vardı ve gitti hala özlüyorum onu zaman zaman.
Eşcinsel oluşun konusunda da bir şey demeye gerek yok zaten.Bu hayatta herkesin yönelimleri,istekleri farklı.Herkes birbirine saygı duymak zorunda.
Umarım her şey gönlünce olur :)

Teşekkür ederim :)

Her şeyden çok eminim hislerimde. Sobacı olayı iyiyimiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…