Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Farkı düşünceleri benden daha büyük ve daha çok tecrübesi olan insanlara sormam bu kadar sizi rahatsız mı etti :)

rahatsizlik.duydugumu belirtmedim,aksine durumunuza uzuldum , meraktan sordum lutfen uzerinize alinmayin

Bazen bu sitede yazılanlar gerçekten sinirlerini bozuyor insanın. Bol ünlemle hüküm verenler ne yazık ki bu ülkenin çoğunluğunu oluşturuyor, ha bir de bilmeden ahkam üstüne ahkam kesenler.
Neyse,
Sevgili konu sahibi, ifade ediş biçimin nasıl güzel, belli ki başarılı bir öğrencisin.
Bunu sürdür lütfen. Keşke saklamasan, keşke bu denli homofobik, kendi doğrusu dışındaki her şeye ahlaksızlık olarak bakan, tu kaka diyen ve parmak sallayan bir toplumda yaşamıyor olsan. Lakin gerçeğimiz bu.
En yakın arkadaşım lezbiyen. Sevgilisi de kendisi de öğretmen ve meslek hayatımda gördüğüm en iyi öğretmenler.
Demem o ki; hayatın üzerinde söz sahibi olduğunda kimliğine de daha kolay sahip çıkabilirsin.
Umarım bir gün seni de hissettiğin sevgiyle sevecek biriyle karşılaşırsın.
Sen yeter ki kendine ve hayata inan.

Yani ben de cocugumun escinsel olmasini istemezdim. Toplum eziyet ediyor cunku.

Annen o yuzden mutsuzdur, ilerde basina gelecekleri az cok tahmin ettigi icin.
Ben bi nevi onun için yaşıyorum. Onun üzülmesi demek benim üzülmem demek. Annem benim için bu kadar fedakarlık yaptı şu zamana kadar. Eğer iyi bir meslek edinip yeterli güç bulana kadar susmam gerekiyorsa susarım

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Umarım bir gün ben de arkadaşınız kadar mutlu olabilirim :) Toplumumuz hakkında ise biraz daha zamana ihtiyacımız var. sonra her şey düzelir. :)

Bu kız ya da erkek fake ya da değil ki ben fake olduğunu sanmam ama burdaki nice yaşını başını almış kadından daha aklı başındaonukabul edelim bir
Ben bunu da anlamıyorum ya her konuya dedektif gibi gelip atomu parçalar edasında hımm sen öyle dedin ama ben böyle buldum sahte mi acabagg yazanlar bi bitmedi bitmez

Ben bunu da anlamıyorum ya her konuya dedektif gibi gelip atomu parçalar edasında hımm sen öyle dedin ama ben böyle buldum sahte mi acabagg yazanlar bi bitmedi bitmez
Ben yaşadıklarımı açıkca yazdım insanlar hür bu konuda inanıp inanmamak onlara kalmış tabiki de fakat ben her yazılan düşünceyi ciddiye alıp okuyorum :)

Olmaz tabi, sevmek asla günah olamaz. Aşk kadar ilahi bir duygu daha yok, insana insanlığını en çok hatırlatan duygu bence aşktır.

varsa yazdiklarimda bi yan anlam konu sahibi belirtir bende duzeltirim,extra bi kalabaliga luzum yok.

Yazdığınız şeye konu sahibi dahil pek çok kişi tepki gösterdi çünkü yan anlamdan ziyade direkt olarak saldırgan bir ifade olmuş.
Ayrıca burası iki kişi arasındaki konuşma ile sınırlı bir bölüm değil, gördüğünüz gibi alıntılama seçeneği de var; bu demektir ki siz buraya bir mesaj yazıyorsanız herhangi bir üye buna cevap verebilir. Bu forumda süregelen iletişim tarzı da budur zaten.

Hasta oldugunu düsünmüyorum anlattıgın sey bana enteresanda gelmedi.Fake midir diye de düşünmedim çünkü etrafta çok escinsel var bunlara artık "nadir bulunan insan türü" olarak bakmamalıyız ki bunlardan birinin kadınlar kulübünde olması kadar dogal bir sey yok.
Konuna dönersek gerçekten çok üzüldüm.Kadınların erkeklerden daha çekici oldugu kesin bence.Ama ben erkeklerden hoşlanıyorum mesela.Bir kıza aşık olamam.Aşık olmak farklı bir şey.Ama ben benim sende bensin yani.Burada bunu tartışmayacağız tabiki.Sen aşık olabilmişsin.Senin hormonların senin kalbin senin beynin onu söylüyor.Senin yapacağın bir şey yok kendini seveceksin.Senin kadınlardan hoşlanman olası bir durum bence.Kadınların erkeklerden hoşlanması kadar.

Ama biraz duygularına hakim olmalısın.Bu zor bir durum gerçekten çünkü eşcinsel sayısından çok kadın erkek ilişkisi yaşayanlar var bu yüzden kendine benzeyen birisi bulmakta zorlanacaksın.Bir kızı sevsen o kızın escinsel olması 20 de 1 bir durum bence.Elbet kendin gibi birini bulacaksın.Oturdugun yer eğer marjinal bir yer ise daha kolay olur senin için çünkü insanlar o zaman cinsel tercihlerini açıklamaktan korkmazlar.Dar görüşlü insanların bulunduğu bir yerdeysen eğer senin gibi escinsel varsa onu söylemekten de korkarlar.Mesela taksimde çok var

Aşk bu karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz.Çok güzel sevmişsin.Ama artık kalbine gömmenin zamanı gelmedi mi?
Belki de bu senin ne kadar zorlu bir yolda olduğunun göstergesidir? Kendini tanıman için sana verilen bir şanstır?Ne yazık ki yanlış kişi bu şans ama yinede kendini tanıdın.

Dipnot:Burası kadınlar kulübü.Erkeklerden hoşlanan kadınların erkekleri anlattığı kulüp değil. Böyle bir sınırlama olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…