Farkı düşünceleri benden daha büyük ve daha çok tecrübesi olan insanlara sormam bu kadar sizi rahatsız mı etti :)
Olsun tüm dersler süper olacak değil ya o da nazar boncuğu olsun az bir gayretle başarırsınız :)Teşekkür ederim :) Sözelde aslında bayağı zorlanıyorum. Hatta tarih dersinden çok düşük aldım
o zaman bu forumda yazmaniz normal mi onu bilemedim ben !!!
Ben bi nevi onun için yaşıyorum. Onun üzülmesi demek benim üzülmem demek. Annem benim için bu kadar fedakarlık yaptı şu zamana kadar. Eğer iyi bir meslek edinip yeterli güç bulana kadar susmam gerekiyorsa susarımYani ben de cocugumun escinsel olmasini istemezdim. Toplum eziyet ediyor cunku.
Annen o yuzden mutsuzdur, ilerde basina gelecekleri az cok tahmin ettigi icin.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Umarım bir gün ben de arkadaşınız kadar mutlu olabilirim :) Toplumumuz hakkında ise biraz daha zamana ihtiyacımız var. sonra her şey düzelir. :)Bazen bu sitede yazılanlar gerçekten sinirlerini bozuyor insanın. Bol ünlemle hüküm verenler ne yazık ki bu ülkenin çoğunluğunu oluşturuyor, ha bir de bilmeden ahkam üstüne ahkam kesenler.
Neyse,
Sevgili konu sahibi, ifade ediş biçimin nasıl güzel, belli ki başarılı bir öğrencisin.
Bunu sürdür lütfen. Keşke saklamasan, keşke bu denli homofobik, kendi doğrusu dışındaki her şeye ahlaksızlık olarak bakan, tu kaka diyen ve parmak sallayan bir toplumda yaşamıyor olsan. Lakin gerçeğimiz bu.
En yakın arkadaşım lezbiyen. Sevgilisi de kendisi de öğretmen ve meslek hayatımda gördüğüm en iyi öğretmenler.
Demem o ki; hayatın üzerinde söz sahibi olduğunda kimliğine de daha kolay sahip çıkabilirsin.
Umarım bir gün seni de hissettiğin sevgiyle sevecek biriyle karşılaşırsın.
Sen yeter ki kendine ve hayata inan.
Siz konu sahibine saldırganca hesap sorma samimiyetini(!) nerede buldunuz peki?
Ben bunu da anlamıyorum ya her konuya dedektif gibi gelip atomu parçalar edasında hımm sen öyle dedin ama ben böyle buldum sahte mi acabagg yazanlar bi bitmedi bitmezBu kız ya da erkek fake ya da değil ki ben fake olduğunu sanmam ama burdaki nice yaşını başını almış kadından daha aklı başındaonukabul edelim bir
Ben size demin cevabımı belirttim. :) Bunun üzerine diyeceğiniz bir şey varsa lütfen bana diyin. :)varsa yazdiklarimda bi yan anlam konu sahibi belirtir bende duzeltirim,extra bi kalabaliga luzum yok.
Ben yaşadıklarımı açıkca yazdım insanlar hür bu konuda inanıp inanmamak onlara kalmış tabiki de fakat ben her yazılan düşünceyi ciddiye alıp okuyorum :)Ben bunu da anlamıyorum ya her konuya dedektif gibi gelip atomu parçalar edasında hımm sen öyle dedin ama ben böyle buldum sahte mi acabagg yazanlar bi bitmedi bitmez
Girmişler yine din konularına ya hangi devirde yaşıyorsak.
Aşkın cinsiyeti de olmaz dini de imanıda!
Sevmenin nesi kötü, güya dini bütün kişiler yorum yapıyor peh yargılamanın günahı hepsinden büyük !
Ben yaşadıklarımı açıkca yazdım insanlar hür bu konuda inanıp inanmamak onlara kalmış tabiki de fakat ben her yazılan düşünceyi ciddiye alıp okuyorum :)
Allah tan yöneticilerin zihniyeti böyle değil. sukur
beni tanimadan zihniyetimi elestirecek kadar az dusunup cok yaziyorsunuz. cok dusunup az yazmanizi tavsiye ederim.
ne güzel söylemişsin, yaradan kalplerimize sevgiyi aşkı masumiyeti vermiş.. insanı sevmek yaradandan ötürü denmiş.Olmaz tabi, sevmek asla günah olamaz. Aşk kadar ilahi bir duygu daha yok, insana insanlığını en çok hatırlatan duygu bence aşktır.
varsa yazdiklarimda bi yan anlam konu sahibi belirtir bende duzeltirim,extra bi kalabaliga luzum yok.
Kötü yazanlardan bahsediyorsanız şu anda gülüp geçiyorum :) Destekçi olanların farkındayım onlardan güç almaya bakıyorum :)aman diyim herşeyi ciddiye alma be canım