yaş kaç?Ben öyle olduğumu biliyorum. Bu yolu tercih ettim. Annem üzülüyor. Ona da yükleniyorum. Bu konu onun kafasını karıştırıyor. Hormon seviyelerine baktırmamı istedi. Kabul ettim. Doktora gittik. Bence hormonlarında bir sıkıntı yok dedi. Kan aldıracaktım fakat adet döneminde olmadığım için veremedim. Bu yaz annemi kırmayıp gideceğim.
Doğru söylüyorsunuz fakat bir erkeğe ilgi duymayı gerçekten denedim. Çok denedim. Maalesef istediğim zaman değiştireceğim duygular da değil. Keşke daha farklı olsaydıİlk başlarda duymuşsan bu eşcinselim kararına varman için erken demek oluyor.
Bence zaten yaşın küçük, kendini ben kızlardan hoşlanıyorum erkeklere ilgi duymuyorum ki diye şartlama
uzak durayım diye zorlama.
Kendini, duygularını serbest bırak.
Belki bir erkeğe gerçek anlamda ilgi duyacaksın ve ilgin zamanla kaybolmayacak
artacak.
Bilemezsin..
Tabiki bir şeyler hissediyorum sadece açıkca yazmak istemedimDurumun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum
Eğer bahsettiğiniz kız arkadaşınıza karşı cinsel bişeyler hissetmiyorsanız eşcinsel olduğunuzu düşünmeniz için erken ayrıca diğer yazdıklarınızı da toplayıp bi cevap verecek olursam; diyebilirim ki sizin kafanız baya bi karışmış
Eee bi doktor şart tabi
Doğru söylüyorsunuz fakat bir erkeğe ilgi duymayı gerçekten denedim. Çok denedim. Maalesef istediğim zaman değiştireceğim duygular da değil. Keşke daha farklı olsaydı
17 yaşındayım. Eğer derseniz yaşın çok genç eminim değişecektir. İlk defa duymuyorum. Fakat yine de göz önünde bulundururum :)yaş kaç?
Ben de öyle düşünüyorum. Zaten önceki mesajlarımda da dedim. Akademik başarımda sözellerimi de yukarıya çeksem çok daha iyi yerlere gelirim. Bu arada teşekkür ederim babama olabildiğince zaman ayırıyorum. Ona elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorumöncelikle allah babana sifa versin , ailene buaralar odaklansan nasil olur? tüm sevgini hasta babana ver
cok escinsel arkadasim var gerci gay ler , lesbiyen tanimadiklarim olmadigi icin bisey diyemicem ama genelde bir degisme olmuyor sonucta hastalik degil bu , istanbul da gayet güzel yasanti süren tanidklarimda var , bagimsiz olarak yasamak istiyorsan bana göre egitimini en güzel derece yapip güzel yerlere gelmen , cünki maalesef belirli kesimde bulunduktan sonra rahatca yasabilirsin , dünyanin her yerinde ayni ....
Evet. Maalesef öyle. Saklanmak gerçekten çok zor. Bir süre sonra çıkıp bağırmak istiyorsun fakat olmuyor işteValla canim kardesim bizim toplumda kadin olmak malum, escinsel kadin olmak imkansiz.
Sana onerim, basarili ol, guzel bir okulda oku, yuksek lisans/doktora icin kapagi yurtdisina at. Almanya/ Hollanda'da cok fazla escinsel kadin var, yolda el ele tutusan kadinlara kimse donup bakmiyor bile. Rahat olursun.
Hayatin boyunca kacarak, saklanarak yasamak zorunda olacaksin yoksa, hic gerek yok. Senin icin baska bir cikis yolu goremedim ben.
benım çok arkadasım oldu senın gıbı :=)17 yaşındayım. Eğer derseniz yaşın çok genç eminim değişecektir. İlk defa duymuyorum. Fakat yine de göz önünde bulundururum :)
Arkadaş arasında konuşuyoruz he evet yakışıklıymış falan diyorum da cinsel olarak düşünmüyorum. Kızlar daha çok ilgimi çekiyor. E malum bu toplumda da böyle dersem kafamı ezmeleri an meselesi.Neyi deniyorsun canım? :)
Bu işler denemeyle, zorlamayla olmaz ki..
Bir zaman gelir, kendiliğinden oluşur ilgi, hoşlantı denen şey.
Mesela yakışıklı bir erkek için vayyyy ne çekici adam diye düşündüğün olmuyor mu?
Hoşlantıyı geç beğeni anlamında soruyorum.
Evet. Maalesef öyle. Saklanmak gerçekten çok zor. Bir süre sonra çıkıp bağırmak istiyorsun fakat olmuyor işte
Ya açıkcası bana bunu psikoloğum da sordu. Erkek gibi hissediyor musun işte süslenmeyi seviyor musun. Ya ben kız olmaktan mutluyum. Değiştirmek isteyeceğim bir özellik değil. Süslenmeyi püslenmeyi seviyorum. Elbise giymeyi makyaj yapmayı seviyorum. Eskiden erkek fatma derlerdi ama giyinişim yüzünden. Pantolon giyinirdim. Şimdi öyle değil. Şimdi çok daha farklı aslında :)benım çok arkadasım oldu senın gıbı :=)
bu tarz seyler belırlı bır yasa kadar belli olmuyor, o yuzden bıraz zaman gecmelı dedım.
çok eskıden senın yaslarında vardı arkadasımın bır kardesı, görüntüsü bile erkektı artık
çok küçük yaşlarda olmus, bilmeyen de yokmus
baya küçük yaşlar. yani görünce kız demıyorsun. onun rolü erkekti, senın rolün ne?
:) Deme sen yine de şimdilik.Arkadaş arasında konuşuyoruz he evet yakışıklıymış falan diyorum da cinsel olarak düşünmüyorum. Kızlar daha çok ilgimi çekiyor. E malum bu toplumda da böyle dersem kafamı ezmeleri an meselesi.
Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırımYani tum tanidiklarindan bir sir saklamak cok zor, biliyorum. Benim de herkesten , ailemden sakladigim bir sey var, kadar agir ki anlatamam. Once sirtimda 1 cuval dolusu tuglaydi, simdi ise tum dunyayi sirtimda tasiyor gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?