Eş ve ailesi

Anneannem erkegin iki kasigi varsa birini kircan der. Sizin koca tam kasik kirmalik koca. Rahatsa siz el kadar evladinizi koyup ise gittiginiz icin rahat. Calismayin da gorsun o zaman kendine yeticek mi ki anaya kardese yedirsin. Asla bilezikleri vermeyin. Geri isteyecegi bilezigi takmasaydi. Dugununu de kendi yapsin. El seyiyle gerdege girilmez

Bekarsanız lütfen evlenmeden önce böylr bir anlayışa sahip olduğunuzu müstakbel eşinize anlatın. Cebimde 10 varken yarısını olmayan kardeşime veririm vs.

Belkisi mi var? Her şey ortada, kullanıyorlar işte. Para akarken minimum iletişimleri varmış. Yani zoraki. Musluk kapaninca onu kesmişler, neden sizce?

Ayrica kardeş örneğiniz bekarken bile her zaman geçerli değildir. Evli insanin asil ailesi eşi ve çocuğudur.

Bekarsanız lütfen evlenmeden önce böylr bir anlayışa sahip olduğunuzu müstakbel eşinize anlatın. Cebimde 10 varken yarısını olmayan kardeşime veririm vs.
Bekar değilim evliyim. Çok şükür, şimdilik ne benim ailemin ne de eşimin ailesinin bizim desteğimize ihtiyacı olmadı. Olursa da iki taraf için de hiç düşünmeden veririm.

Tonla borç, araba, hediye takılar, düğün masrafı var konuda. Hanimefendi diyor ki 10 tl.

Katiliyorum. Bu tip kocalarin parayi baska yere akitmalarinin tek yolu onlari borclandirmak. Kredi cektirip cekip arsa almak, ev almak. Yapabiliyor mu yardim o zaman bakalim. Insallah sizin icin gec degildir konu sahibi succulentaski

Ben okuduklarımdan sizin kadar hiç belkisi olmadan niyetlerinden emin olamadım. Siz emin olmuş olabilirsiniz.
Evli insanın önceliği kendi eşi çocukları yani kendi ailesidir buna katılıyorum. Ama benim imkanlarım her zaman ailemin de imkanlarıdır, yani onlar zorluk çekerken ben imkanlarımın sefasını süremem, bu benim şahsi düşüncem.

Adamın birine sormuşlar, iki tane evin olsa birini ihtiyaç sahibine verir misin diye. Adam da tabi veririm demiş. Peki iki tavuğun olsa birini verir misin demişler. Hayır demiş. Niye demişler. Çünkü iki tane tavuğum var demiş.
Üyeninki de o hesap. Ortada sömüren kayın aile yokken konuşmak kolay. Olsun, bir de öyle dinleriz.

Kadin çocuğunu bırakıp işe gidiyor sabahin köründe. Ne sefası sürüyor? Ortalamanin üzerinde kazanmak mi sefa sürmek?

Kadin çocuğunu bırakıp işe gidiyor sabahin köründe. Ne sefası sürüyor? Ortalamanin üzerinde kazanmak mi sefa sürmek?
Ben konu sahibi sefa sürüyor demiyorum yanlıs anlasıldı galiba, kendimden örnek veriyorum bu sebeple de cümlemin başında "ben" yazıyor.

Galiba öyle. Benim sabahın 5lerinde kalkıp işe gitmeme vardiyalı çalışmama üzülmüyor mesela annesi saçını boyatamıyor diye daha çok üzülüyor gibi hissediyorum bazen
Çok doğru.
Çünkü siz her zaman güçlüsünüz. Eşinize muhtaç değilsiniz. O yüzden size yardımcı olma ya da acıma gereği duymuyor ama annesi öyle değil. Annesi zavallı, muhtaç, yardıma ihtiyacı var. Erkeklerin ya da bazı erkeklerin kendine ihtiyaç duyulma dürtüsü baskın oluyor. Bu dürtüyü sizinle gideremediği için ailesiyle halletmeye çalışıyor. Ve bu dürtü yüzünden ailesine gösterdiği merhameti dikkat edin her zaman sizden esirger.

Ya bu konu canımı acayip sıktı. Kalbim ağrıdı sinirden. İki tane kızım var, yaşları küçük. Büyüyüp evlendiklerini ve böyle parazit bir aileye kendilerini ezdirdiklerini düşündüm. Siz değerli bir insansınız, bunu unutmayın. Emeğinizin her bir kuruşu altın gibi kıymetlidir. Eğer bağışlayacak paranız varsa yetimlere, savaş mağdurlarına ve öğrencilere yardım edin. Gözlerindeki sevgi dolu minnet ve dillerindeki duanın samimiyeti sizi çok mutlu eder.

Galiba öyle. Benim sabahın 5lerinde kalkıp işe gitmeme vardiyalı çalışmama üzülmüyor mesela annesi saçını boyatamıyor diye daha çok üzülüyor gibi hissediyorum bazen
Vah vah, saçını mı boyatamıyormuş demek.Eşiniz esaslı bir cinneti hakediyor.

Valla konu sahibesi önceki konun da benzerdi diye hatırlıyorum, oraya da yazmıştım o zaman bir şey dememiştin ona güvenerek ve affına sığınarak yazıyorum ki kocan salak..daha fazla yazmayayım
Benim hafızam iyidir. En son bakıcı konusunu hatırlıyorum, o konuda da çok fazla iyi niyetli davranmıştı konu sahibi.

Benim hafızam iyidir. En son bakıcı konusunu hatırlıyorum, o konuda da çok fazla iyi niyetli davranmıştı konu sahibi.

Evet ya doğru diyorsun. orada da çok sebat ettim. Ama kurtuldum şükürler olsun. Maşallah diyim şu an çok iyi biri var yanımızda. Keşke bu konu da öyle kolay hallolacak bir şey olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…