Arkadaşlar tekrar merhabalar, bir sorunum için geldim fakat biliyorum ki eski konularıma bakıp güncelleme isteyen elbette olacak..
Kv ile ilgili sorunlarım vardı boşanma protokolünden dönülen bir evlilik oldu bizimkisi.
Güncel durum başka bir semte ( kvden olduğunca uzak) taşındık, eşim artık çekirdek ailesinin farkında ana kuzusu olmayı bıraktı. Kv ile birbirimizin mezarına gidebilecek kötü bir durumda birbirimize “bir ihtiyacın var mı?” diyebilecek ve bayramlar da görüşecek kadar anlaşmalı bir mesafemiz var çok şükür her şey yolunda. Benim bu olayımla tüm geniş aileyi mutlu eden yük altından kurtaran kararlar da aldık, elticilik oynamayı bıraktık zorunlu gitmeler gelmeler yok keyfimizin canımız nasıl isterse öyle. Eşimle aile terapistine gitmeye devam ediyoruz. Fikirlerimi isteklerimi eşimden asla saklamıyorum bazen acıtıyor incitiyor ama benim incindiklerime sayıyor sağolsun
Hanımlar bugün ki sorunum şu her şeyi rayına koyduk koydum fakat eşimin para musluğunu nasıl kısabilirim yada nasıl kapatabilirim bilmiyorum. Önceki konulardan hatırlayan vardır belki ben eşimin maddi durumunun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim diğer aile bireylerini iş sahibi eden hep eşim oldu çok yapmış ailesine hâlâ yapıyor yapsın ama kardeşlerinin benim yanımda bu konuları rahat konuşması canımı çok sıktı..
diyalog şudur,
Sohbet esnasında…
Evlilik konusu açılıyor büyük kaynımda evlenmek üzere şu an nişanlı
Kaynım: yenge arabayı sattım bir üst model alacağım
Ben: evleneceksin bırak arabayı birikim yap eheheheh
Kaynım: (eşimi göstererek) kendimi sessize aldım bekliyorum patron burada
Eşimden cevap tepki yok…
Neden bir tek benim eşimden bekleniyor? Bekliyorsun bari yüzüme bakıp kocandan yardım bekliyorum deme abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum de.
Maddi durumu çok iyi olan bir tek eşim diye senin tüm düğün masrafını eşim mi karşılayacak çoluğum çocuğum olmayacak mı benim?
İnanın bir tek eşimi göstermese genel konuşsa evet derim herkes üstüne düşeni yapsın…
Eşimle çok eski zaman konuşurken bana “senin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir dediğini iki etmiyorsam sonra ki harcamalarıma karışma lütfen senin ihtiyaçlarını isteklerini halletmediğim zaman gel karşıma çık yapmadın de” demişti evet doğru bir dediğim asla iki olmuyor ama birikim