- 6 Temmuz 2023
- 4.843
- 16.742
- Konu Sahibi gelengiden
Karşıdakinin tepkisine göre değişir. Karşıdaki eşşek olduğunu kabul ediyorsa o zaman yüzsüz yüzsüz gel sırtına bineyim diyen çok oluyor. Yapacak bir şey yok, eşiniz eşşek cinsinden madem ben olsam elinden tüm parasınıı alırdım kimseye kullandırtmazdım.
Eşşek demeyelim de ya çok iyi niyetli çok saf ben paramı sevdiğim insanlara harcamayı seviyorum der gerçekten harcar,zaten önüne geçmedim hiç bir zaman bunun.. Verdiği için Rabbim daha çok veriyor kendisine dedim birşeyler yapılacaksa herkes taşın altına elini koysun sadece sen değil paranı biriktir evladın evlatların olacak senin dedim o da bana o cümleyi kurdu. Eşimin hiç bir zaman para kontrolünü yapamayacağımı zaten biliyorum, versin daha çok versin inanın tek meselem kardeşinin yengesinin yanında bu kadar rahat konuşması ve eşimin sessiz kalması. Resmen düğünümü abim yapacak dedi şimdi bir şey desem ayıp olacak eşim tersleyecek diye sustum güldüm.
Çoğu hanımefendi anlamış ki ben para derdindeyim hayır meselem zaten kocamın yapacağını verici olduğunu biliyorum maalesef. Derdim en azından kardeşleri bu kadar rahat olmasın biraz çekinsinler yahu