- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.548
- 39
-
- Konu Sahibi biricik mericik
Erkek yapamaz diye demedim ben şahsen. Evde tüm işleri kendim yaptığım için fikrim var. Salata yemekten, bulaşık süpürmekten, makineye çamaşır atmak, asıp toplamaktan kolay bana göre.Bu adamlar boyle boyle simariyor iste. Kadin butun evin yukunu sirtlanirken adam bi camasir asma bi yemek yapma gorevi ustlenince “canim cok yukleniyosun erkek o bizim gibi yapamaz yok bunalir bidi bidi bidi”
Eve geldiginden beri tek bir temas etmemis adam gece o is icin yanima gelse sizin yaptiginizdan beterini yaparim
Adamin nesine yukleniyomussunuz acaba ya cikin su psikolojiden
İyi de adam yemek yapmiyor ki. Eve once geldigi icin ana yemek hazirligini yapiyormus, ne yapiyor olabilir yani havucu patatesi yikayip soyuyordur pirinci islatiyordur yani ne kadar zor olabilir yaptigi sey. hadi yemek yapsin yani kadinlar yapinca problem degil de adam yardim edince neden illa hak gecmeden her is zorluguna gore yari yariya bolusulmek zorunda kaliniyor?Erkek yapamaz diye demedim ben şahsen. Evde tüm işleri kendim yaptığım için fikrim var. Salata yemekten, bulaşık süpürmekten, makineye çamaşır atmak, asıp toplamaktan kolay bana göre.
2 bireyde çalışıyorsa çocuk yükü %50 bölüşülmeli.
Artık kebap mı yapıyor, makarna mı ben bilemiyeceğim, konuda verilene göre yaptım.İyi de adam yemek yapmiyor ki. Eve once geldigi icin ana yemek hazirligini yapiyormus, ne yapiyor olabilir yani havucu patatesi yikayip soyuyordur pirinci islatiyordur yani ne kadar zor olabilir yaptigi sey. hadi yemek yapsin yani kadinlar yapinca problem degil de adam yardim edince neden illa hak gecmeden her is zorluguna gore yari yariya bolusulmek zorunda kaliniyor?
napsin mesela kadin gec geliyormus oturup yemek saatine kadar hicbir sey yapmadan beklesin mi, bu bize normal olarak alistirilan sey dunya sacmasi iste ben buna deliriyorum. Erkekmiş yapamazmiş, niye motor becerileri gelismiyo mu bunlarin? Bizden daha gucluler benim yarim saatte supurdugum evi 15 dkda benden daha guzel supurur. Ama bu adamlari ay sen erkeksin yapamazsin diye diye alistiran da biz kadinlar.
bir se camasir asmak kadar kolay bi seyi kirk saat erteleyen adamin cocuklarin yukunu %50 bolusecegine inaniyor musunuz? Ya da anneyle babanin cocuk yukunu yuzde 50 50 bolusebilecegine inaniyor musunuz? Cocuklar babalarindan bir sey istemeye ne kadar aliskin olabilir?
İşte küsüz ya, kendimi de hatalı buluyorum, kafamdan türlü türlü şey geçiyor.Haklisiniz, tabi zordur.
Siz girin yataginiza, arkasini donerse donsun, sicaklik gelir araniza.
Iki gunluk dunya, gercekten yarin basimiza ne gelecegi belli degil, kirginlik olmasin bence.
O kadar anlayissiz birine benzemiyor.
Ne hanzolar var adam diye gecinen, bence esiniz normal bir adam.
Sevgili arkadaşlar,
Yemek konusunda hafta sonu yaptıklarım pazartesiye kalıyor, çarşamba evde oluyorum ben yapıyorum. Geriye kalsa kalsa 2 gün kalıyor. Ben ondan 3 çeşit yapıp sofra donatmasını beklemiyorum ki. Mercimek çorbasını öğrendi, yapıyor bayıla bayıla yiyoruz. Yanına dondurucudan köfte pişiriyoruz mesela. Konservelerimiz var vs vs. Mesele burda, bir arkadaş da demiş, ben gelene kadar telefona gömülüp ya da yan gelip yatıp benim dönmemi beklememesi...
Süpürge zor demişsiniz. Bu güne kadar bir kere süpürge senin işin hadi bakalım süpürmek zorundasın demedim. Süpürge olsa da oluyor olmasa da oluyor. Pazar günü evdeysek mesela hadi bakalım kociş sen süpürgeye ben mutfağa diyorum mesela. Keyfi yoksa lafını bile etmem süpürgenin, dediğim gibi süpürge olsa da olur olmasa da... Paramız olsun robot süpürge alacağım, kurtaracağım ikimizi:)
Çamaşır benim dertli yanım. Yıkıyorsun zamanında asmazsan ütü şart oluyor, yerleştirmezsen dağınıklık oluyor. Yıkamazsan, aman allahım !
Ya benim derdim canı hiçbir şey yapmak istemeyen, oturan boğa modunda takılmak istemesi. Ver eline telefonu kumandayı oh ne rahat. Bir de ben işimi bitirip totomu yere koyduğumda "kahve mi yapçan" diyor bana.
Ben itmedim araya yastık koydum. Eğer kızgınsa küzse o da yönünü değiştirir, kafasını çevirir...siz yaklasinca esiniz sizi itiyor mu?
oglakla ilgili taktikleri ben alabilirimHm oğlak olsaydı taktik verirdim, terazi hakkında bilgim yok hayırlısı olsun sizin için yaşanılanları sen daha iyi bilirsin iç sesini dinle
onu demek istemedim. normalde cinselligi siz baslatinca kaciyor mu?Ben itmedim araya yastık koydum. Eğer kızgınsa küzse o da yönünü değiştirir, kafasını çevirir...
Sorun ney, ona göre bir oğlak o konu hakkında ne düşünüyor veya sizden ne bekliyor kafasından neler geçer onu söyleyeblirimoglakla ilgili taktikleri ben alabilirim
Yo hayır normal zamanlarımızda cinselliğe düşkündür. Gece yatınca isteklidir ama yatağa gidene kadar hiçbir yakınlık göstermez. Ben de makine değilim ki yatağa girince hemen kurulmuş gibi havama gireyim.onu demek istemedim. normalde cinselligi siz baslatinca kaciyor mu?
Canım ben sadece dizi izliyorum ya işteCanım sen napiyorsun evde Allah aşkına. Çalışıyorum diye bütün yükü atmışsın adama. Tamam çalışıyorsunuz yoruluyorsunuz anladikta. Oda tüm gün evde degilmiş ki. Yok yemek onda, ev supurme onda, çamaşır asma onda. Eş değil de 2 ev arkadaşı gibisiniz
insanlarin fikrine olan uyumsuzlugu bu bende olabilirim aile arkadaslar genel olarak uyumsuz herkesin bildigine yanlis biliyorsunuz gbiSorun ney, ona göre bir oğlak o konu hakkında ne düşünüyor veya sizden ne bekliyor kafasından neler geçer onu söyleyeblirim