- 9 Ocak 2008
- 864
- 503
-
- Konu Sahibi biricik mericik
Anlattığın kadarsa eşinde sorun göremedim, daha çok yüz vermeyen yanaşmayan sensin gibi duruyor, ihtiyacı için beni öpüyor diyorsun, nereden biliyorsun, öyle olsa bile sende o ihtiyacı aşka çevir, bağınız güçlensin, ben eşime evde iş dağılımı yapıcamda yapacak.. yapsa bile arkasından ben bir daha yapıyorum çünkü erkek güzel yapamıyor alışmamış..
Bazı şeylerin ailede öğrenilmiş olması veya insanın kendi içinde olması gerek. Örnek veriyorum hayatı boyunca su içtiği bardağı mutfağa götürmemiş adamın bir anda ev işi yapmasını beklemek hayal olur. Yapar mı yapar ama ya eksik yapar ya kavga dövüş ya söylene söylenene. Bu bir kısırdöngü olarak devam eder. Keskin hatlarla değil demişsiniz ama benim okuduklarımdan çıkarttığım çok keskin hatlarla iş bölümü yapmışsınız. Eşimi geçtim üniversiteden ev arkadaşımla bile bu kadar keskin olsak ev işleri konusunda, sorun yaşamamız kaçınılmaz olur.
Bilmiyorum ki işte. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi çok fazla beklentiye girdiğimi düşünüp suçu kendime atıyorum galiba.Sucu ne ara kendinize attiniz ben onu anlamadim
Beyazlar olsaydı hiç sıkıştırmazdım da pantolonlardı yaaDizi bittikten sonra asabilirdi bence
Oğlak Burcu mu? Siz çalışıyor musunuz? Aranıza soğukluk girmis, böyle bir bıkkınlık girmiş, normal değil aynı evin içinde konuşmamak falan, bariz senden bıktım mesajı veriyorsunuz birbirinize.Cıvıl cıvıl bıcır bıcır bir aşk böceğiydim ben evlendiğimizde. Senelerce etrafında pervane oldum. Yapısı bu maalesef. Soğuk, durgun, gamsız...
iş yapmasına muhtacım, yaptığını beğenmeme lüksüm yok. Elinden geleni yapmak zorunda. Çünkü iki çocuk ile o ev zıvanadan çıkınca bir daha asla hizaya girmiyor. İki gece çamaşır yıkanmasın sabah giyecek şey bulamıyoruz mesela. Ben tek başıma herşeye yetişemem. Yardımcı çağıracak durumumuz da yok maalesef.
Bu akşam yataginizda yatın. İllaki her evlilikte oluyor böyle kavgalar. Uzakmak araya soğukluk sokuyor sonra bazı şeyleri düzeltmek daha zorlasiyorBeyazlar olsaydı hiç sıkıştırmazdım da pantolonlardı yaa
Salata sizde ana yemek adamda.
Çamaşırı makineye atmak sizde, asıp toplamak adamda.
Bulaşık sizde, süpürge adamda, sanki bütün zor işler adamda olmamış mı?
Yatarken asardı; ben gece atıp sabah asıyorum, ne olacak ki, çocuk uyarır gibi defalarca hatırlatmak, sonra başına çalar gibi iş yapmak saçma olmuş.
Diğer sorunlarınızda kim haklı bilemiyorum tabi.
Aslında anlayış çerçevesinde demek istemiştim, keskin hatlarla diye yanlış kelime kullanmışım. Yani mesela daha önce çocuk oynamak istedi mutfağa gidemedim dediğinde sorun etmedim. İlla ki bugün süpürge açılacak demiyorum mesela. Sadece adresledik süpürge işi onun diye. Ben de gayet süpürüyorum, illa o yapsın diye diretmiyorum. İşte ilk defa yani bir kere direttim ve sonucu bu oldu.
Cok resmi ve yaptirimli bi evliliginiz varmis.Icten gelmeli ite kaka olunca hic bir anlamida kalmiyor ki yapilan isin.