- Konu Sahibi biricik mericik
-
Aynen öyle yaa. Ben de onları okuyup şoka giriyorum şuan.Dayak yiyyorum boşamamam diyen var, küfür ediyor boşanamam diyen var,
Aldatılıp boşanamayan var çamaşır asmadı boşanmayı düşündüm diyen varnekadar değişik bir dünya
Eveeet, aynen sizin gibi düşünüyorum, o akşam için hatalı olan aşırı tepki veren bendim.Eşniizin bu kadar iş yapmasına bile şükredin bence. Gelince ana yemek yapıp masayı hazırlıyormuş, çamaşırları asıyormuş, benim bile kadın halimle canım hiç ama hiç istemiyor iş yapmak bazen, onu da arada hoş görebilirsiniz. Sizin yanınıza gelmiş öpmeye kalkmış, okul işine yardım etmek istemiş geri itmişsiniz. Gönlünüzü almaya çalışmış yine de. Siz çok öfkelisiniz bana kalırsa, ben eşinizde çok bir hata göremedim sadece bu olaya bakarsak
Az önce bir konuya yorum yaptım 1 aylık evliyim eşim dövdü Sk.tr git dedi sizce napsam diye sormuş. 1 aylık evlilikte şiddet varsa kopsun gitsin yaAynen öyle yaa. Ben de onları okuyup şoka giriyorum şuan.
Mesela biz çamaşır yüzünden kavga ettik, konuşmuyoruz. Benim içimde öküz oturuyor. O dayağı yiyen ne yapıyor da hala boşanmıyor anlayamıyorum ben de.
Ama sana bir sır vereyim mi, ben de çamaşır asmıyor diye boşanmayı düşünmüyorum. Genel olarak sorumsuz, gamsız, ilgisiz, gevşek olduğu için, bana değer vermediği için, çocukları ile bile ilgilenmediği için boşanmayı düşünüyorum.
Kendinizi ne kadar güzel ifade ediyorsunuz,sizi inatla anlamayanlar utansınBu arada, annemim "iştahlı onlar yerler" demesinin altındaki sebep de bizim iştahımızdan çektikleri sanıyorum. Küçük oğlumu bakıyordu. Akşam iş çıkışı oğlanı almaya diye gidiyor, oturup karnımızı da doyuruyorduk. Ne çektiyse, nasıl bıktıysa artık kadın, resmen bize aşçı edindirmişti bir şekilde işte :)
Sonra ben verdiğimiz rahatsızlığın farkına vardım işte. Taşınmaya karar verdik. Sonuç: gitmiyor mu, gidiyor. Annemlerin çevresinde olmaktansa kendi içimizde hepsini yaşamaya razıyım ben. Gerekirse gece uyku uyumam yaparım yetiştiririm. Ama eşim de çocuğum değil, sakat değil. Ben de onun hizmetçisi değilim.
Maddi(hayatın maddi yükünü, iş yükünü paylaşmak) manevi(sevgi saygı) bana katkı sağlamıyorsa neden benim hayatımda olsun. Evli ve mutsuz olmaktansa, yalnız ve mutsuz olurum işime bakarım.
İyi ama sizin eşiniz söylemeden yapıyormuş,konu sahibinin eşi illa bi dürtülme gereksinimi içinde.Ne yapsın kadın iş yükü çocuk yükü bir de evin yükü yazık değil mi canına el insaf.Ya arkadaşım bizim evde de is paylasimi var. Ama bunu dille söylemiyoruz. Yeri geliyor ben tüm gun keyif yapiyorum eşim tum isleri yapiyor yemekde dahil. Ama oturmusuz ikimizde tv izlerken hadi kalk camasiri as demem, oda demez. Burda anlatmaya çalıştığım gorduyse yapsin nolcak? Orasi ev askeriye veya is yeri değil. Kimsenin evini bilip bilmeden sacma sapan konuşmayın.
Niye yanında yatayım beni sevmeyen adamın? Sarılmadan yatacaksam başka yerde yatarım. Tırs tırs yatağına gidip bana sarılmasını beklemek en çok zoruma giden şey. Çünkü o biliyor ki beni en çok kızdıran şey o yatakta sırtını dönüp yatması. Bu kadar kızdığımı bile bile sırtını dönüp yatacak.
Ben duygusal biriyim. 15 senedir yatakta sırtını dönmeme konusunda birbirimizi anladık. Benim hassasiyetimi anladı. Şimdi kızdığında sırtını dönüyor, yani hassasiyetimi bana karşı silah olarak kullanıyor. Bu koşullarda yani sırt sırta yatacaksak ben o yatakta yatmayacağım.
Neden anlayamadim çamaşır asmadı diye adama tavır mi yapılır o camasiri asar esimin yanına sokulurumbu ne hadsiz bir mesaj boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?