Ya linçlenmek istemiyorum ama kızlar evlenmeyin şu askerlerle, polislerle ya. Özellikle öğretmen hanımlar dikkat edin avcı bunlar.
Astsubaylar arasında şöyle bi şey var zaten "abi bulucan bi öğretmen kadın zaten mesai saatleri kısa, hem maaşı olucak hem eve gidicen senden önce eve gitmiş yemeğin hazır, ev temiz. oh mis"
Adamların düşünce tarzı bu. Özellikle öğretmen arıyorlar ya kendi gözümle gördüm. O yüzden size baskı yapıyor küçücük bebek varken çalışın diye. Çünkü o kendini çift maaşa hazırlamıştı evlenirken. Hem eve çift maaş girsin hem kadın köle gibi her şeye koşsun istiyor. Para getir, bebekle ilgilen, 3 çeşit yemek o işten gelince hazır olsun, ütüsü vaktinde yapılsın vs.vs.
Bundan sonra ütüsünü de kendi yapsın çamaşırını da kendi yıkasın. Asker hanımları da alınmasın ama bu adamların içinde normal olanına rastlamak çok zor. Kusura bakmayın cidden sizin aç olduğunuzu bildiği halde gidip dışarıda yemek yemiş ve size getirmemiş bile AŞIRI SİNİRLENDİM YA
Bu kadar erkeği bi araya getirince aptallıkları birbirine mi bulaşıyo tepkimeye girip iyice aptal mı oluyolar anlamıyorum.