- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
ee o zaman sen öyle görüyorsun ben görmüyorum sıkıntı yok yaniKadını ucuz yada pahalı olarak nitelendiren sizler kadınları ucuz gösteriyorsunuz bence. Bir meta olarak değerlendirilmeyi uygun görüyorsan 'sen ucuz bir kadınsın' lafını yerinde görebilirsin. Ben görmüyorum. Cinselliğini para karşılığı değerlendiren kadın da benim kadınlığımın ölçütü olmuyor bu nedenle.
valla bişi yapmıyorum apla
İyi ve kötü göreceli kavramlardır.istek var istek var ...iyiye ve kötüye yönelik
yani o kadar marjinal bir örnek veriyorsun ki...para karşılığı cinsel ilişkiye fuhuş deniyor....ve bunu kendi rızasıyla evinde yapan bile var....
karı koca arasındaysa abes bi durum yok , başkasıyla oldumu zina oluyor ya zaten. sapıklık değil zina. ama bu olay zinadan da çıkıp sapkınlık oluyor bana göreMesela oral ilişki... Fetvası bile verildi birkaç gün önce aşırısı haram günah diye. Bir sürü insan için bu sapıklık öyle değil mi? Ama yapan insanın kimseye zararı yok. O zaman niye sapıklık?
Evlilik öncesi ilişki de zina sizin görüşünüze göre. Bunu yaşayanların size bir zararı var mı? Herkesi müslüman olarak düşünmesek daha doğru tespitler yapabiliriz bence.karı koca arasındaysa abes bi durum yok , başkasıyla oldumu zina oluyor ya zaten. sapıklık değil zina. ama bu olay zinadan da çıkıp sapkınlık oluyor bana göre
Konuyla alakasiz olarak siyasetle ilgili yorum yaptı o yuzden gitmiş olabilir.bu arada kakaoya nolduu?
Üsluptan gitmiş, bu sefer benim cımbızım değil patronun maşası var, ben bilmem artık, maşayı görünce cımbızı kucaklamak isteyebilirsinizbu arada kakaoya nolduu?
fuhuş yapanların psikoljisi bozuk bağımlı....bunlar aklı başında modern iyi birer ebeveyn...çok yancı gördüm seniyani o kadar marjinal bir örnek veriyorsun ki...
evet sırf kolay yoldan para kazanmak için yatarak para kazanan kadınlar var ve ister inan ister inanma onlar da bir şekilde uyuşturucuya bulaşmış ve bu sebeple en çok ve çabuk şekilde para kazanmaya çalışan kadınlar. çoğunun en sadık müşterisi de torbacıları zaten.
ya da para için evladını bile pazarlayan kadınlar var, kendini pazarlamış çok mu. örneğin bu evlat 25 yaşına geldiğinde uyuşturucu müptelası olmasa bile kendi isteğiyle fuhuş yapıyor neden? çünkü artık başka bir iş yapamaz.
ama bu fuhuşun çoğunlukla zor kullanma ve uyuşturucuya alıştırma ile kolkola olduğu gerçeğini değiştirmez.
mune bişi sorcam sayfalardır konuşuyoruz birbirimizin zıt görüşlerini eleştiriyoruz.... bu bir polemik mi yani banlanma sebebi mi....hakaret etmiyoruz sonuçta...he ne diyon bu işeÜsluptan gitmiş, bu sefer benim cımbızım değil patronun maşası var, ben bilmem artık, maşayı görünce cımbızı kucaklamak isteyebilirsiniz
yancı? ne kadar güzel bir hitapmış o öyle, çok kıskandım, en kısa sürede kullanacağım.fuhuş yapanların psikoljisi bozuk bağımlı....bunlar aklı başında modern iyi birer ebeveyn...çok yancı gördüm seni
Fikir alışverişinde sorun yok, fikir alışverişleri polemiğe girerse devreye giriyoruz, şimdilik polemik yok sanırım, tüm sayfaları okuyamadım ama olursa dikkatimizi çeker zatenmune bişi sorcam sayfalardır konuşuyoruz birbirimizin zıt görüşlerini eleştiriyoruz.... bu bir polemik mi yani banlanma sebebi mi....hakaret etmiyoruz sonuçta...he ne diyon bu işe
tsk ederim abla ...Fikir alışverişinde sorun yok, fikir alışverişleri polemiğe girerse devreye giriyoruz, şimdilik polemik yok sanırım, tüm sayfaları okuyamadım ama olursa dikkatimizi çeker zaten
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah.
ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....yancı? ne kadar güzel bir hitapmış o öyle, çok kıskandım, en kısa sürede kullanacağım.
ama bu insanlar fuhuş yapmıyor, uyuşturucu bağımlılıkları varsa aynı şeyi onlar için de söylerim, aklı başında modern, iyi bir ebeveynler mi bilemem. cinsel ilişki tercihlerinden bu anlaşılmaz diyorum sadece.
nereden bilebilirim ki bu adamlardan ya da kadınlardan birinin çocuğunu dövüp sövmediğini.
ebevynlikle arasında bir bağ yok diyorum.
ha bunu çocuklarının olduğu evde yapan varsa o kötü bir ebeveyndir, sen sormadan söyleyeyim.
fuhuş yapan her kadın da kötü bir anne değildir mesela. kendi fuhuş yapar ama çocuğunu okutur, kendi hayatından uzak tutar, örnek ebeveyn olmasa bile kendi şartları içinde iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyor, derim.
tamam abla ben kaçtım ama yancı hakaret değil ki....taraf olmak anlamındaOooo yancı yuncu yazarsanız alırım sizi içeri
Polemik yok, üsluplara dikkat
ne bileyim tatlım her yönden özgürlüğü savunuyordundaa.. en azından yorumlarından öyle anladım..