- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
in vino veritas bu günün marjinali sen seçildin açık ara öndesin seni marilyn monroe takip ediyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye ben gidiyorum sen git
şaka bir yana memnun olan var yani işin ucunda para olunca
Sen daha soğumadınmıOfff buna da mide diyorlar.Seksten soğuturlar insanı
kadınların nasıl fuhuş yaptığını biliyor musunuz? hemen hemen tamamı aşık olduğu erkek ya da babası tarafından geneleve satılıyor, ardından genelevin satıcısı tarafından uyuşturucuya alıştırılıyor ki kaçmayı gitmeyi düşünmesinler. hemen hemen tamamı ya istekleri dışında kısırlaştırılırlar ya da kürtaja zorlanırlar.niye ben gidiyorum sen git
şaka bir yana memnun olan var yani işin ucunda para olunca
neden fuhuş yapanlar hepsi zorla mı yapıyor...kadını ucuz gösteren bunlar gibi yine hemcinsimiz kadınlar....Şu sözden sonra denecek birşey yok bence. Evet fuhuşta bile mahremiyet var.
Mesela geçen bir kadın kaçırdım zorla fuhuşa sürükledim. Ama ilişkiye girerken kimsenin izlemesine izin vermiyorum. Eve kapattım müşteriler eve geliyor. Çok mahrem acayip süper bir olay. Bir gönül ilişkisi sorumluluğu da yok. Al parayı ver parayı. Kafamız rahat yani.
Fuhuş dururken swinging te neymiş. Karşılıklı rızayla yapıyolarmış birde. Para olacak işin içinde. Kadın bu kadar ucuz olmamalı değil mi ya? Ahlaksız bunlar.
in vino veritas bu günün marjinali sen seçildin açık ara öndesin seni marilyn monroe takip ediyor...
para karşılığı cinsel ilişkiye fuhuş deniyor....ve bunu kendi rızasıyla evinde yapan bile var....kadınların nasıl fuhuş yaptığını biliyor musunuz? hemen hemen tamamı aşık olduğu erkek ya da babası tarafından geneleve satılıyor, ardından genelevin satıcısı tarafından uyuşturucuya alıştırılıyor ki kaçmayı gitmeyi düşünmesinler. hemen hemen tamamı ya istekleri dışında kısırlaştırılırlar ya da kürtaja zorlanırlar.
kendi isteğiyle para için seks yapan?
zengin adamların yaşça çok küçük metreslerini mi kastediyorsunuz, o fuhuştan sayılmıyor ama, o kadınlar fah.şe de sayılmıyor.
şeref duyarım.in vino veritas bu günün marjinali sen seçildin açık ara öndesin seni marilyn monroe takip ediyor...
ben insanın isterse herşeyi yapabileceğini düşüğnmüşümdür hepYapma allah aşkına ya... O sektörün ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ama istediği şeyleri yapanları da sapık diye yaftalamışsındır öyle değil mi?ben insanın isterse herşeyi yapabileceğini düşüğnmüşümdür hep
valla bişi yapmıyorum aplaValla ister marjinal olayım, ister kendini modern göstermek isteyen insan ister ahlaksız. Benim görüşüm bu. İnsanların yatak odaları, cinsel hayatları beni ilgilendirmez. Biz ne yapıyoruz ya da siz neler yapıyorsunuz acaba o dört duvarın içinde. Belki başkasının duyunca midesinin bulanacağı, sapıklık diye nitelendireceği şeyler yaşıyoruz, yaşıyorsunuz. Bu sizi, onu, bunu, beni sapık yapar mı?
Nasil yani yorumlari okumadım normal bişeymi ki bu allasen kizilmayacak mide bulanmayacak bi olay miö
saldırgan tavırlar gösterme,
öyle pislileeeeeerrrrr diye uzatma kızıyollaaaaa.....
istek var istek var ...iyiye ve kötüye yönelikAma istediği şeyleri yapanları da sapık diye yaftalamışsındır öyle değil mi?
neden fuhuş yapanlar hepsi zorla mı yapıyor...kadını ucuz gösteren bunlar gibi yine hemcinsimiz kadınlar....
rıza varmış iki tarafta o yüzden anormal değilmişNasil yani yorumlari okumadım normal bişeymi ki bu allasen kizilmayacak mide bulanmayacak bi olay mi
Karını elin herifine ver onun karısını sen al bide seyret ne halt yediklerini sonra o eşi al onla yataga gir
öyle uzatarak linç etme durumu beliriyor insanların gözünde...evet tam da öyle normalestirmeye çalışan arkadaşlar var..mALEsefNasil yani yorumlari okumadım normal bişeymi ki bu allasen kizilmayacak mide bulanmayacak bi olay mi
Karını elin herifine ver onun karısını sen al bide seyret ne halt yediklerini sonra o eşi al onla yataga gir