Şu msji şimdi gördüm anlamak 2 dk mi aldıboynuzu nasıl kısa mı uzun mu? sadece sen mi görüyorsun? yoksa iyi insan olursak biz de görecek miyiz?
Bunlari erkeklerin oldugu bir sitede yaz canm Cunku kadinlar kulubunde bu yazdiklarina biz hergun lanet yagdiriyoruz.küçük çocuklarla evlenmekten iki üç eş almaktan çekinmeyen çooook ahlaklı ülkede insanların kendi zevkleri için yaptıkları fantezilermi rahatsız ediyor. her gün kadınlar öldürülüyor ses yok ama eş değiştirme olunca sapıklık ahlaksızlık..
batsın sizin tek tipçi ahlak anlayışınız..
hakkaten berbat yaa , hayvan bile eşini paylaşmıyor, bunlara ne demeliGizli olunca aldatmadan sayiyorlar boylesinede cinsel hayata renk katma diyorlar .
Sonrasinda esler ne konusuyor acaba baska biriyle olmaktan nasil zevk aldiklarini falan mi ?ne igrenc bi hayat bunlarknkide
Bir insan kendine ucu dokunmayan bir şeyden neden rahatsız olur hele bu bir özgür iradeye dayalı bir olaysa . Kimsenin kimseye zorla bir şey yaptığı yok. Gören de zorla karşı çıkanları yataklarına alıyor sanır. Bir başkasının yatak odası kimseyi ilgilendiren bir durum değildir . İsteyen erkek-erkeğe isteyen kadın-kadına isteyen kadın-erkeğe isteyen 3lüsü 4lüsü yapabilir mi , gayette yapılıyor.
Sana uygun değilse ben tercih etmiyorum der çekilirsin kenara . Ahlak bekçiliğinin de bir ölçüsü var. Tecavüzle bunları bir tutmak neyin kafası ? 10 yaşında ki kızı nikahına almak sapıklıktır , yetişkinlerin özgür iradeyle sevişmesi değil..
e sizde insanların inancına karışıyorBir insan kendine ucu dokunmayan bir şeyden neden rahatsız olur hele bu bir özgür iradeye dayalı bir olaysa . Kimsenin kimseye zorla bir şey yaptığı yok. Gören de zorla karşı çıkanları yataklarına alıyor sanır. Bir başkasının yatak odası kimseyi ilgilendiren bir durum değildir . İsteyen erkek-erkeğe isteyen kadın-kadına isteyen kadın-erkeğe isteyen 3lüsü 4lüsü yapabilir mi , gayette yapılıyor.
Sana uygun değilse ben tercih etmiyorum der çekilirsin kenara . Ahlak bekçiliğinin de bir ölçüsü var. Tecavüzle bunları bir tutmak neyin kafası ? 10 yaşında ki kızı nikahına almak sapıklıktır , yetişkinlerin özgür iradeyle sevişmesi değil..
Dalga geçmek ?e sizde insanların inancına karışıyor
aklınız sıra kafa buluyor dalga geçiyor
yalan yanlış saptamalarla ortalığı karıştırıyor islamafobi konularınız ve mesajlarınızla sinirimizi hoplatıyorsunuz !!!
eee size dokunan NE ?
Dalga geçmek ?
Kafa bulmak ?
Yalan yanlış saptamalar ?
Ortalığı karıştırmak ?
İslamafobi?
Mesajlarım sinirlerinizi zıplatıyor ?
Alttan başlayım en iyisi .Mesajlarım sinirlerinizi zıplatıyorsa orda göz ardı et butonu var onu kullanabilirsiniz öncelikle.
İslamafobi değilim ama olmama az kaldı bazıları sayesinde ! Bünye alışıyor bu kelimeye gittikçe.
Dalga geçmemiştim halen de ciddiyim.
Bir şeyi değerlendirmek için inançlarından sıyrılmış ve objektif bakmak gerekir.Kendi inanç çerçevem dahilinde yaklaşmadım olaya .
Yalan yanlış saptamalar diyorsanız bilimsel verilerle gelin , ne sapıklıktır ne değildir herkes öğrensin.Dünya İslamın etrafında dönmüyor bir tek müslümanlar yaşamıyor dünyada . 10 yaşındaki kızla evlenen pedofiliyi siz sapık olarak görmeyip islama çamur atmakla itham ediyorsanız evet ben sapığım .Ve bununla gurur duyuyorum .(Üzgünüm ama bu o gizli pedofililerin yok olduğu anlamına gelmiyor halen.)
Sadece dünyada kendileri varmış gibi yaşayanların olması ister istemez bana dokunuyor , hiç bitmeyeceklerini biliyorum ama işte , umut dünyası . O da benim hayal dünyam.
Hımm islamafobi konularım varmış bir de ! ya neyse 2+2=5 diyenlere bir şey anlatamam.Sizlere iyi yorumlar.
birddeee zamanında okul
18 kasım(burası beni ilgilendiren kısım
sizin dininiz size bizim dinimiz bize
kib-gae
:) hep böyleydimsizden 'sizin dininiz size bizim dinimiz bize' gibi bir cümle duymak ne kadar hoş. Çok sevindirici bir adım sizin adınıza. Zira sizin mesajlarınıza denk geldiğim de sol güruhun dini ve maneviyatı hakkında alttan alta söylemlerde bulunuyordunuz. Sanki bizleri tanıyormuşsunuz gibi, bakın çok zor değil herkesin dini kendine demek