Yok değil ama polemiğe yaldızlı davetiye olurtamam abla ben kaçtım ama yancı hakaret değil ki....taraf olmak anlamında
ama adamın cinsel fantezisi bu değil ki.Bu swinger hareketlerde bulunan adamlar acaba işyerindeki kadın arkadaşına davranışları nasıl ?
İş yerindede sapıklıklarda bulunuyor mu acaba ? Ya bulunmuyorsa? Böyle böyle toplum bozuluyor ! Bu tip insanlar düzgün hareketler sergileyeceğini sanmıyorım bir yerden arıza verecektir , kadınlara bakış açısıda farklılaşacaktır nasıl derseniz adamın beyninin içlndeki düşünceler sanırım şöyledir şu yanımdaki çalışan sarışan asistanın memeleri nasıldır acaba? Vs gibi ve pis ,pis kadının po,polarına bakmaları bütün kadını cinsel obje olarak görmeleri , gibi pis cinsel şakalar yapmaları gibi
çoğunluğu otellerde ya da bu organizasyonları düzenleyenlerin ayarladıkları boş evlerde, dediğim gibi daha önce bir belgesel izlemiştim.ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....
büyük ihtimalle çocukların bulunduğu yerlerde yapılıyor nereye bırakılacak çocuklar...
zatenb haberde de basılmışlardı çocuklar çatı katında uyuyorlarmış...
anladımYok değil ama polemiğe yaldızlı davetiye olur
ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....
büyük ihtimalle çocukların bulunduğu yerlerde yapılıyor nereye bırakılacak çocuklar...
zatenb haberde de basılmışlardı çocuklar çatı katında uyuyorlarmış...
iki aile aynı evde mi oluyor yaniçoğunluğu otellerde ya da bu organizasyonları düzenleyenlerin ayarladıkları boş evlerde, dediğim gibi daha önce bir belgesel izlemiştim.
hatta biri hanginizin annesi sinema yerine sevişmek için otele gittiğinizi bilebilir ki demişti.
o yakalananlar salakmış azıcık.
evet işte birbirlerinin eşleriyle sevişiyorlar, konu o zateniki aile aynı evde mi oluyor yani
bence haberden de kaldırılması iyi olmuşAman ya bu nasil bi konu allasen bide mubarek gün ne yazip duruyorsunuz sanki biz yazinca milletin fikri değişecek o sivilcelilermi singerlerciler miydi neydi adi batasicalar boşverin yaw iyice günaha girmeyin
yok yani ayin gibi mi acaba didimevet işte birbirlerinin eşleriyle sevişiyorlar, konu o zaten
yok o çoğunlukla eş değiştirme değil, grup seks oluyoryok yani ayin gibi mi acaba didim
20-30 çift falanTövbe tövbe
Aman ya bu nasil bi konu allasen bide mubarek gün ne yazip duruyorsunuz sanki biz yazinca milletin fikri değişecek o sivilcelilermi singerlerciler miydi neydi adi batasicalar boşverin yaw iyice günaha girmeyin
Bende asla bakmiyorum iğrenç bi olay benim içindeYani diyorsun ki gözümüzü kapatalım yok sayalım , ama varlar işte , polyanacılık oynamaya hiç sevmem, toplum onlar hakkında ne düşünüyorlar bilsinler en azından , bence bu organizasyona katılan insanlarıda normal gözle bakamıyacağım
yok o çoğunlukla eş değiştirme değil, grup seks oluyoröyle hurra kimkime dumduma olmuyormuş. iki ya da dört çift genellikle öyle demişti belgeselde
Mesela oral ilişki... Fetvası bile verildi birkaç gün önce aşırısı haram günah diye. Bir sürü insan için bu sapıklık öyle değil mi? Ama yapan insanın kimseye zararı yok. O zaman niye sapıklık?
İyi ve kötü göreceli kavramlardır.
arkadaşım dini yorum birazdan bombardıman başlar hazırlıklı olİslam dininde; kuran ile sabitlenmis, karı koca arasındaki cinsel ilişki hakkında sadece iki yasak vardır..
1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem.. aslolan kuran dır..
gelelim konumuza;
Kuran da böyle konulara da yer verilir.. genel olan tema, kendinizi kimseden üstün görüp kimseyi bir gunahindan dolayı hakir görmeyin!! Hüküm allah'ın dır..
iste bu üslup dolayısı ile size katılıyorum..
Kim ne yapmış bizi ilgilendirmez.. yorum hakkı bize dusmez..
yani muhtemelen dini yorumdan uyarı alacağız da o hocaların oral ilişki konusunda fetva vermesinin temel nedeni bu 2 yasaktır. dikkat ederseniz bu iki ilişkide de döllenme ihtimali çok düşüktür. bundan hareketle, islam alimlerinin bir kısmı üremeye mahal vermeyen her tür ilişkiyi haram olarak görmese bile mekruh olarak değerlendirir.İslam dininde; kuran ile sabitlenmis, karı koca arasındaki cinsel ilişki hakkında sadece iki yasak vardır..
1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem..
.
buyrun benimarkadaşım dini yorum birazdan bombardıman başlar hazırlıklı ol
Haaa bu iyi oldu kardes aciklamaİslam dininde; kuran ile sabitlenmis, karı koca arasındaki cinsel ilişki hakkında sadece iki yasak vardır..
1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem.. aslolan kuran dır..
gelelim konumuza;
Kuran da böyle konulara da yer verilir.. genel olan tema, kendinizi kimseden üstün görüp kimseyi bir gunahindan dolayı hakir görmeyin!! Hüküm allah'ın dır..
iste bu üslup dolayısı ile size katılıyorum..
Kim ne yapmış bizi ilgilendirmez.. yorum hakkı bize dusmez..
Bizler sadece bugzetmek ile yukumluyuz.. gerisi allaha havale..
ben sadece bu durumdakiler için hayır dua eder hidayet temennisinde bulunurum..
Kainat peygamberinin hadisini de ekleyip yorumuma son vereyim; kim ki yapılan bir gunahi dillendirip kınar ise, o gunahi işlemeden can vermez.. miş ..
Hepimize hidayetli günler..
Su konuyuda Arda nin konusunuda kapatsalarda bizde toptan kurtulsakarkadaşım dini yorum birazdan bombardıman başlar hazırlıklı ol