Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

niye ben gidiyorum sen git
şaka bir yana memnun olan var yani işin ucunda para olunca
kadınların nasıl fuhuş yaptığını biliyor musunuz? hemen hemen tamamı aşık olduğu erkek ya da babası tarafından geneleve satılıyor, ardından genelevin satıcısı tarafından uyuşturucuya alıştırılıyor ki kaçmayı gitmeyi düşünmesinler. hemen hemen tamamı ya istekleri dışında kısırlaştırılırlar ya da kürtaja zorlanırlar.
kendi isteğiyle para için seks yapan?
zengin adamların yaşça çok küçük metreslerini mi kastediyorsunuz, o fuhuştan sayılmıyor ama, o kadınlar fah.şe de sayılmıyor.

neden fuhuş yapanlar hepsi zorla mı yapıyor...kadını ucuz gösteren bunlar gibi yine hemcinsimiz kadınlar....

in vino veritas bu günün marjinali sen seçildin açık ara öndesin seni marilyn monroe takip ediyor...

Valla ister marjinal olayım, ister kendini modern göstermek isteyen insan ister ahlaksız. Benim görüşüm bu. İnsanların yatak odaları, cinsel hayatları beni ilgilendirmez. Biz ne yapıyoruz ya da siz neler yapıyorsunuz acaba o dört duvarın içinde. Belki başkasının duyunca midesinin bulanacağı, sapıklık diye nitelendireceği şeyler yaşıyoruz, yaşıyorsunuz. Bu sizi, onu, bunu, beni sapık yapar mı?

işime gücüme bakayım ben ya ...o onun karısını oda onun karısını oda onun karısını veeee oda onunkini.o onun kocasını oda onun kocasını ...oda onunkiniizevk meselesi mide meselesi..ve bu bir tercihtir diyip noktamı koyuyorum(tercihler önemlidir.kişilik bakımından)

ya bu arada fuhuş yapanları kimsenin izlemediğini nerden çıkarıyorsunuz?
iffetli dünyanızı yıkmak istemem ama gayet de izlenebiliyor. o işte para konuşur, parasını basarsan kendi karınla fa..şenin seviştiğini bile izleyebilirsin.
kadın günde 25 adamla yatıyor, izlenmesine mi hayır diyecek, yapmayın.

para karşılığı cinsel ilişkiye fuhuş deniyor....ve bunu kendi rızasıyla evinde yapan bile var....

Bu tercihi anlayamıyorum,tuhaf yani. Kıskanç milletiz biz. Bu insanlar bu aşamaya nasıl geliyor cidden merak ediyorum. Bu bambaşka birşey. İki kişininde aynı kafada olup buna sıcak bakması,bir görür duyar diye korkmaması,çekinmemesi cidden tuhaf. O adamla/kadınla tekrar aynı yatağa giderbilmesi dahada tuhaf.
Nerden tutsam elimde kalıyor.

valla bişi yapmıyorum apla

ö

saldırgan tavırlar gösterme,
öyle pislileeeeeerrrrr diye uzatma kızıyollaaaaa.....
Nasil yani yorumlari okumadım normal bişeymi ki bu allasen kizilmayacak mide bulanmayacak bi olay mi

Karını elin herifine ver onun karısını sen al bide seyret ne halt yediklerini sonra o eşi al onla yataga gir

neden fuhuş yapanlar hepsi zorla mı yapıyor...kadını ucuz gösteren bunlar gibi yine hemcinsimiz kadınlar....

Kadını ucuz yada pahalı olarak nitelendiren sizler kadınları ucuz gösteriyorsunuz bence. Bir meta olarak değerlendirilmeyi uygun görüyorsan 'sen ucuz bir kadınsın' lafını yerinde görebilirsin. Ben görmüyorum. Cinselliğini para karşılığı değerlendiren kadın da benim kadınlığımın ölçütü olmuyor bu nedenle.

Nasil yani yorumlari okumadım normal bişeymi ki bu allasen kizilmayacak mide bulanmayacak bi olay mi

Karını elin herifine ver onun karısını sen al bide seyret ne halt yediklerini sonra o eşi al onla yataga gir
öyle uzatarak linç etme durumu beliriyor insanların gözünde...evet tam da öyle normalestirmeye çalışan arkadaşlar var..mALEsef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…