Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Ee o zaman? Kendi soruna kendin cevap vermişsin.
Şöyle düşün, şimdi bir kadın gelip buraya biz swinger bir çiftiz, çok da mutluyuz yazsa ona hemen boşanmalısın o alçak adamdan der misin? Muhtemelen demezsin.
bana düşmez zaten boşan demek..sonuçta onun kararı..benim bahsettiğim yapılan karşılıklı aldatma..gözde görse ruhta tatmin olsa ortada karşılıklı bir aldatma söz konusu ki çokta mide bulandırıcı

bence var.... çünkü bu işin üzümünü ana babası yerken çöpü onlara kalıyor....
bence tam da onlarla alakası var

Peki, swinger çiftlerin çocukları hep ahlaksız, edepsiz ya da psikolojik sorunu olan çocuklar oluyor. Hadi tespit edelim de alalım ellerinden çocuklarını.

Fuhuş nasıl daha insani? Kaçırılan fuhuşa zorlanan, dayak yiyen sönürülen kadınla kendi isteği ile başkasıyla birlikte olan kadını nasıl bir tutuyorsun? Hatta nasıl daha insani buluyorsun?
niye fuhuşu kendi rızasıyla yapan yok mu para için ....en azından bi bağlayanı bi gönül ilişkisi sorumluluğu yok...ve kimser kimseyi izlemiyor...onun bile bir mahremiyeti var yeni

seks eninde sonunda soyu sürdürmek için basit bir dürtüdür. içinde aşk olursa elbette güzeldir ama bu kadar derin anlamlar yüklemeye gerek yok yani.
söz konusu kendi çocuğum olduğunda, cinselliğin insanın sağlıklı yaşaması için gerekli olduğu, gerekli bir dürtü olduğu, en güzel halinin aşık olduğun kişiyle yaşadığın hali olduğunu ama her ne olursa olsun birlikte olduğu kadına ve erkeğe aşık olmasa, sevmese bile saygı duyması gerektiğini öğreteceğim.
aşık olduğun kadınla ulvidir, olmadığın kadınla değildir gibi şeyler öğretmeyi doğru bulmuyorum, sonra etraf sevgilim evlenmeden önce onunla seviştim diye benim f.hişe olduğumu düşünüyor, diyen kadından geçilmiyor.

Onların midesi bulanmıyor demek ki. O zaman bize ne demek düşer?

Peki, swinger çiftlerin çocukları hep ahlaksız, edepsiz ya da psikolojik sorunu olan çocuklar oluyor. Hadi tespit edelim de alalım ellerinden çocuklarını.
bence de aileler tespit edilip devlet almalı ellerinden....çocuklar ahlaksız demiyorum...ahlaksızlığı meşrulaştıran ailelerin yanında ahlaksız olurlar diyorum...

kendime adıma yazayım, ben aldatmayı karşıdaki insan salak yerine konulduğu için çirkinlik olarak görüyorum. bundan ötesi, benim için tercihtir.
sapkınlık kısmını daha önce yazdım, ben yetişkinlerin rıza dahilinde kurduğu hiçbir ilişkiyi sapkınlık olarak görmem. benim için sapkınlık, pedofili, zoofili, nekrofili falandır.

aklıma ne gelkdi biliyonmu bi odadalar anası başka biriyle babası başka.. kendisi başka biriyle, karısı başka biriyle,,, vee ayy kızzz sizdemi burdasınızzz.. ve....gerisini yazarsam mune beni cımbızlar..

Offf buna da mide diyorlar.Seksten soğuturlar insanı

niye fuhuşu kendi rızasıyla yapan yok mu para için ....en azından bi bağlayanı bi gönül ilişkisi sorumluluğu yok...ve kimser kimseyi izlemiyor...onun bile bir mahremiyeti var yeni

Şu sözden sonra denecek birşey yok bence. Evet fuhuşta bile mahremiyet var.

Mesela geçen bir kadın kaçırdım zorla fuhuşa sürükledim. Ama ilişkiye girerken kimsenin izlemesine izin vermiyorum. Eve kapattım müşteriler eve geliyor. Çok mahrem acayip süper bir olay. Bir gönül ilişkisi sorumluluğu da yok. Al parayı ver parayı. Kafamız rahat yani.

Fuhuş dururken swinging te neymiş. Karşılıklı rızayla yapıyolarmış birde. Para olacak işin içinde. Kadın bu kadar ucuz olmamalı değil mi ya? Ahlaksız bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…