Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Bu swinger hareketlerde bulunan adamlar acaba işyerindeki kadın arkadaşına davranışları nasıl ?
İş yerindede sapıklıklarda bulunuyor mu acaba ? Ya bulunmuyorsa? Böyle böyle toplum bozuluyor ! Bu tip insanlar düzgün hareketler sergileyeceğini sanmıyorım bir yerden arıza verecektir , kadınlara bakış açısıda farklılaşacaktır nasıl derseniz adamın beyninin içlndeki düşünceler sanırım şöyledir şu yanımdaki çalışan sarışan asistanın memeleri nasıldır acaba? Vs gibi ve pis ,pis kadının po,polarına bakmaları bütün kadını cinsel obje olarak görmeleri , gibi pis cinsel şakalar yapmaları gibi
ama adamın cinsel fantezisi bu değil ki.
yıllar önce swingerlarla ilgili bir belgesel izlemiştim. Swinger erkeklerin bir kısmının Alfa Erkek dediğimiz türde erkekler olduğu, karısı başka bir erkekle birlikte olduktan sonra en fazla tatmini kendisinin verdiğini anlamasını istemesini falan anlatıyordu.
yani kafaları, cinsel dürtüleri başka çalışıyor. hani herhangi bir kadın değilmiş onlar için önemli olan, hatta bir çoğu eşi izlemediği sürece birlikte oldukları başka kadınlardan zevk almadıklarını falan söylüyorlardı.
burada önemli olan kendi partnerini izlemek ve onun tarafından izlenmekmiş.
yani kafam bu olayı çok fazla almadığı için tam olarak anlatamıyorum ama cinsel dürtülerini asıl tetikleyen kendi partnerleri.
sevgililerin katılmasına şüpheyle yaklaşmalarının sebebi de olayı bedava seks olarak gören kadın ve erkeklerin anlaşıp gruba katılmaması.
önemli olan kendi eşinden bizim anlamadığımız bir anlamda zevk almak.

ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....
büyük ihtimalle çocukların bulunduğu yerlerde yapılıyor nereye bırakılacak çocuklar...
zatenb haberde de basılmışlardı çocuklar çatı katında uyuyorlarmış...
çoğunluğu otellerde ya da bu organizasyonları düzenleyenlerin ayarladıkları boş evlerde, dediğim gibi daha önce bir belgesel izlemiştim.
hatta biri hanginizin annesi sinema yerine sevişmek için otele gittiğinizi bilebilir ki demişti.

o yakalananlar salakmış azıcık.

ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....
büyük ihtimalle çocukların bulunduğu yerlerde yapılıyor nereye bırakılacak çocuklar...
zatenb haberde de basılmışlardı çocuklar çatı katında uyuyorlarmış...

Sen sadece adanadaki olayı baz alıyorsun. Olay öyle değil aslında. 50 kişi toplanıp hurraaa sevişmeye başlamıyorlar. Halka açık barlarda restoranlarda kalabalık organizasyonlar oluyor, orda tanışan çiftler randevulaşıyorlar. Kocanla başbaşa yemek yerken yan masadaki kalabalık grup bir swinger toplantısı olabilir yani. Hepsi bir arada olmuyor yani. Adanadaki son derece amatör bir organizasyondu zaten.

Adam çocuğunu annesine ya da başka bir yere bırakıp randevuya gidebilir. Maksimum bikaç saat süren bişeydir zannımca. O kadar uzun uzun vakitlere gerek yok.

çoğunluğu otellerde ya da bu organizasyonları düzenleyenlerin ayarladıkları boş evlerde, dediğim gibi daha önce bir belgesel izlemiştim.
hatta biri hanginizin annesi sinema yerine sevişmek için otele gittiğinizi bilebilir ki demişti.

o yakalananlar salakmış azıcık.
iki aile aynı evde mi oluyor yani

Aman ya bu nasil bi konu allasen bide mubarek gün ne yazip duruyorsunuz sanki biz yazinca milletin fikri değişecek o sivilcelilermi singerlerciler miydi neydi adi batasicalar boşverin yaw iyice günaha girmeyin :KK53: :KK14:
bence haberden de kaldırılması iyi olmuş :KK70:

Yani diyorsun ki gözümüzü kapatalım yok sayalım , ama varlar işte , polyanacılık oynamaya hiç sevmem, toplum onlar hakkında ne düşünüyorlar bilsinler en azından , bence bu organizasyona katılan insanlarıda normal gözle bakamıyacağım
Aman ya bu nasil bi konu allasen bide mubarek gün ne yazip duruyorsunuz sanki biz yazinca milletin fikri değişecek o sivilcelilermi singerlerciler miydi neydi adi batasicalar boşverin yaw iyice günaha girmeyin :KK53: :KK14:

Yani diyorsun ki gözümüzü kapatalım yok sayalım , ama varlar işte , polyanacılık oynamaya hiç sevmem, toplum onlar hakkında ne düşünüyorlar bilsinler en azından , bence bu organizasyona katılan insanlarıda normal gözle bakamıyacağım
Bende asla bakmiyorum iğrenç bi olay benim içinde

önceki yorumlarimi okuduysaniz çok kinadigimi yazmıştım

Polemik olmasin diye yazdim ya değilse beni ilgilendirmez :KK14:

Mesela oral ilişki... Fetvası bile verildi birkaç gün önce aşırısı haram günah diye. Bir sürü insan için bu sapıklık öyle değil mi? Ama yapan insanın kimseye zararı yok. O zaman niye sapıklık?

İyi ve kötü göreceli kavramlardır.

İslam dininde; kuran ile sabitlenmis, karı koca arasındaki cinsel ilişki hakkında sadece iki yasak vardır..
1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem.. aslolan kuran dır..
gelelim konumuza;
Kuran da böyle konulara da yer verilir.. genel olan tema, kendinizi kimseden üstün görüp kimseyi bir gunahindan dolayı hakir görmeyin!! Hüküm allah'ın dır..
iste bu üslup dolayısı ile size katılıyorum..
Kim ne yapmış bizi ilgilendirmez.. yorum hakkı bize dusmez..
Bizler sadece bugzetmek ile yukumluyuz.. gerisi allaha havale..
ben sadece bu durumdakiler için hayır dua eder hidayet temennisinde bulunurum..
Kainat peygamberinin hadisini de ekleyip yorumuma son vereyim; kim ki yapılan bir gunahi dillendirip kınar ise, o gunahi işlemeden can vermez.. miş ..
Hepimize hidayetli günler..

Son düzenleme:
İslam dininde; kuran ile sabitlenmis, karı koca arasındaki cinsel ilişki hakkında sadece iki yasak vardır..
1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem.. aslolan kuran dır..
gelelim konumuza;
Kuran da böyle konulara da yer verilir.. genel olan tema, kendinizi kimseden üstün görüp kimseyi bir gunahindan dolayı hakir görmeyin!! Hüküm allah'ın dır..
arkadaşım dini yorum birazdan bombardıman başlar hazırlıklı ol :KK53:

1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
bunların dışında eşler birbirine her şekilde helaldir.. her hoca ayrı fetva verir.. pek itibar etmem..
.
yani muhtemelen dini yorumdan uyarı alacağız da o hocaların oral ilişki konusunda fetva vermesinin temel nedeni bu 2 yasaktır. dikkat ederseniz bu iki ilişkide de döllenme ihtimali çok düşüktür. bundan hareketle, islam alimlerinin bir kısmı üremeye mahal vermeyen her tür ilişkiyi haram olarak görmese bile mekruh olarak değerlendirir.

arkadaşım dini yorum birazdan bombardıman başlar hazırlıklı ol :KK53:
buyrun benim :KK14:

1. Hayizli iken
2. Ters ilişki
gelelim konumuza;
Bizler sadece bugzetmek ile yukumluyuz.. gerisi allaha havale..
ben sadece bu durumdakiler için hayır dua eder hidayet temennisinde bulunurum..
Kainat peygamberinin hadisini de ekleyip yorumuma son vereyim; kim ki yapılan bir gunahi dillendirip kınar ise, o gunahi işlemeden can vermez.. miş ..
Hepimize hidayetli günler..
Haaa bu iyi oldu kardes aciklama
Bize neden ters oldugunu aciklamis oldun
Aaaa:KK57: sizeneee
Diyen arkadaslar icin cunki haramdir zinadir
:KK20:Naynnnn DAVUTTT yanii
Kadir gecemiz mubarek ola bol imanli gunler dilerim Allahim boyle pislikleri bizden uzak tutsun

X